- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani umarım bulursun kalbine göre birini ama tek yakışıklı olup olmasına bakma, bunlar gelip geçici. Saygısına, merhametine, çevreye olan bakışı ve duruşuna bak ki, sonradan yobazlarla uğraşma. Allah kalbine göre versin, sevgiler 🌼
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Covid ile birlikte onemini kavradigimiz, e alisveris sektorunde bilimum ihtiyacini bulabilir edinebilirsin.
Internetten siparis et. Bir takim rivayetlere gore taleplerini grami gramina santimi santimine (!) karsiliyorlarmis.
Bir de o fincana soksana kafani. O zaman cok daha sempatik olursun.00 Yorumla
Tipi ne yapcan adam olsun yeter eğer tip arıyorsan bi manken ajansına bak.. ama sana seni sevdiğini söylemiyorsa güzl gördüğü bir hediyeyi sana almıyorsa derdine ortak olmayıp seni üzüyorsa tip ne yapar burda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence kusura bakma ama tipin güzel değil yani. Benim tipim değilsin herhalde ondan sempatik gelmedin gözüme.
183 Yorumla- +1 yıl
maNga’dan hint kumaşı şarkısını armağan edelim 😂
- +1 yıl
@mesgeve124 Hayır burnunu da kaydırak gibi photoshop yapmış. Sanki anlamıyoruz. 😅
- +1 yıl
Herkes birbirine benzemeye başladı. Aşırı itici değil mi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerde bulabilirsin ama bulunmak isterlerse
Sana yakışıklı gelene güzel gelmiyorsan onlarda senin gibi dış görünüşe değer veriyorsa senide o nedenle görmüyor olabilirler.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. "bana yazanlar hep tipsiz sapsız şeyler.."
Bu yazdığın şey aşağı yukarı senin kafa yapını anlatıyor, yakışıklıyı geçtim, aklı çalışan ortalama normal bir erkek senin tipini beğenir ama seni tanıdıktan sonra seninle ilgilenmez, belki takılmalık ilgilenir, ama hepsi o kadar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gözlerin görüyor mu?
Görüyorsa , bu durumun değerlendirmesini de yapabilirsin. Tamam soru sormak için ve kendini övmek için sor gene de , hatta hobi olarak sor da.
Biraz da , minnak da mantık olsun. Zarar gelmez.40 Yorumla
+1 yılBirlikte defileye falan katılacaksınız sanırım böyle sorduğuna göre.
00 YorumlaHayat bilgisi 1. DersSenin beğendiğin seni beğenmez, Seni beğeneni sen beğenmezsin. Yolun başındadır ayaklar yere basmamış ama bir gün diyeceksin ki karşıma iyi ve güzel kalpli bir insan çıkmaz mı ve arkadaş ama umarım bunu demek için geç kalmazsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İnsanlar eşya değildi yanıma yakıştı yakışmadı boyutuyla değerlendirilsin. Bunun yerine anlaşabilir miyim? Görüşlerimiz bakış açılarımız aynı mı? Uzun soluklu ilişkimiz evliliğimiz olur mu diye bakılmalı bence.
00 YorumlaDış görünüş en fazla 1 yıl içinde alışırsın dünyanın en yakışıklı insanı bile olsa 1 yıl sonra kişinin dış görünüşünün sana bir şey katmadığını anlarsın.
10 YorumlaSen çok cok güzelsin değil mi zaten yelloza bak kendi tipibe bakmadan baskalarınin tipine konusuyor ama ne olacak ki türk kizi yazan olmus ya ego patlamasi yaşamış zavallı
22 Yorumla- +1 yıl
@abiniz24 fotografi olmasina gerek yok yalandan bir foto koymus gizlenmis bunda karakter kisilik olsa duzgun olsaydi gizlenmezdi kendi fotografini da koyardi hatta hic bu paylasimi yapmazdi da neyse o ayri en azindan durust olurdu ama bu turk kizi buna buyuk ihtimal abazalar yazmis buda ego patlamasi yasamiz kizlar sever zaten egolarini yukseltmeyi burunlarini havaya kaldirmayi g.. tlerini baslarini oynatmayi
+1 yılTürk kızlarının %80 i egoist olduğu için kimseye yazmıyorum.
İlgi ve alakayı hak etmiyorsunuz.495 Yorumla- +1 yıl
Kendi adıma konuşuyorum egoist degilim niyetinizin saflığına ınanmiyorum böyle düşünmemi de Türk erkekleri sağladığına göre suçlu degilim teşekkür.
- +1 yıl
Kıskançlık seviyesi %100 😃 Ne varmış tipimde? Kendinizi fazla abartiyorsunuz. Bir fotoğraf ile insanları yargılayamazsın. 1.90 boyunda yeşil gözlüyüm. Yakından görsen, aynı şeyleri soyleyebileceğini zannetmiyorum 😃
- +1 yıl
Görüşe katılıyorum
- +1 yıl
Ben zaten haklı buluyorum. Gerçekten bazı kızlar kendini bir şey sanıyorlar ama ben öyle değilim o yüzden üstüme alınmadım
- +1 yıl
Kendilerini*
- +1 yıl
Aslında sen de şu an Alman ve Rus kızlarını yüceltiyorsun. Ne yani onlar egolu olabilir mi?
- +1 yıl
Tamam. Lütfen sakin olun tartışma amaçlı yazmadım sadece görüş belirttim hepsi bu. Yapılan her görüşe de saygı duyarım.
- +1 yıl
@Ünyeliii bir egosit kendini bilmez ezik daha KSJDNSNDNSJSJSJJSJSJS
- +1 yıl
Genel konuşmadım ayrıca. Hepsi demedim ki? Egoist olmayan da var olan da.
- +1 yıl
Git alman rus kızlarına kardeş senden bi bok olmaz @Ünyeliii
- +1 yıl
Lütfen. Birbirinizi kırıcı yorumlar yapmamanızı rica ediyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Efendiler. Yaptığım yoruma pişman ettiniz. Lütfen birbirinizi kırıcı, hakaret vb söylemlerde bulunmanızı rica ediyorum
- +1 yıl
Ben de tüm dünyayla konuşmuşumdur ve katılıyorum zaten gerçekten öyle fakat buradaki küçük kesimi de yani kurunun yanında yaşı da yakamam değil mi? Türkiye’de de kaliteli insanlar var azınlık olsa bile
- +1 yıl
Tamam hepinize teşekkür ediyorum. Söz gümüş ise, sükut altındır. İyi günler dilerim
- +1 yıl
Randomlu kiz mi djdnjsjsjs hayır zoruma gitmedi egoist kızlar var evet Ama hepimiz egosit degiliz egolu davrananların bir çoğu da erkeklerin yaklaşımı yüzünden bunu anlatmaya çalıştım dndnjsjsj
- +1 yıl
@beyzadebey dur daha yeni başladık jdjdjsjjsjs
- +1 yıl
Bu görüşe de katılıyorum aslında çünkü bazı kızlar kendilerini korumak zorunda kalıyorlar. Gerçekten bazı erkekler o kadar kötü ki...
- +1 yıl
Kısacası kötüler yüzünden iyiler de yanıyor
- +1 yıl
Evet benim bütün amacım kendimi korumak o yüzden beni tanıyan erkeklerin hepsi egomu anlatır beni degil dndnsjjdjshs
- +1 yıl
Allah'ım çıldıracağım 😂 Tamam hepiniz haklısınız yeter artık. Telefonuma bildirim yığıldı. Alışkın değilim böyle şeylere
- +1 yıl
Ayrıca ben şöyle düşünüyorum: neden herkes bu kadar kötü biliyor musunuz? Tamamen kötü insanlar yüzünden. Ben eskiden o kadar iyi biriydim ki, tam bir melek gibi yani gerçekten. Hiç kimseye hayır demezdim, sesim çıkmazdı... Ama kötü insanlar beni o kadar yıprattı ki onlar yüzünden kötü biri olmak zorunda kaldım
- +1 yıl
Kalp maalesef ota da konar öbürüne de. Tamam sustum 😂😂
- +1 yıl
Doğru bak ben nerde şerefsiz var onu sevdim 😂😂
- +1 yıl
Kızı niye etiketliyon abi özellikle ona der gibi ndjsjjsjd
- +1 yıl
Bokk yolunda olduğumu kim söyledi 😏
- +1 yıl
Sus ya gicik misin nesin sndndjjdjdjsndnjsjdhs
- +1 yıl
Çok konuştuk dağılın hadi olan yorum sahibine oldu dndndjdjsjjds
- +1 yıl
Nihayet 👏😂
- +1 yıl
Sana bi de dm mi atıyorlar dnndndndnsndnjsndns
- +1 yıl
Dur biraz daha güleyim KZJDJAJDNAJJDAKJFJAJDJSKDJAKDJAJHFAKDJJS
- +1 yıl
Al işte gkdkgkfkgkfkgGKXMGMDKG
- +1 yıl
Yorum sahibi küfür edecek hissediyorum gkfkgfk
- +1 yıl
Kanka tutamıyorum kendimi adamın gidişi bile egoist dnndndndnsnjsnsbds
- +1 yıl
Bu konuda haklısın gkxkvkck
- +1 yıl
Sende görmedin kezban demeyi biliyorsun ama :/
- +1 yıl
Profili gizli olmayan tek ben varım 😎
- +1 yıl
Ooo aramıza hoşgeldin nndjdjdnnsjsnd @beyzadebey
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 😃
- +1 yıl
Artık tek değilsin gkdkg
- +1 yıl
Medeni cesaretiniz için sizleri tebrik ediyorum 👏😂
- +1 yıl
Cesaret ve ben en yakışan ikili dnndnsnsnns şaka şaka
- +1 yıl
Hahahahah bu konuşmalar baya sardı
- +1 yıl
Aynen 😃
- +1 yıl
Amaaaaa://
- +1 yıl
Tamam sadece 10 dk lığına hesabı kendi adım soyadım ve fotom yapıyorum hadi bakimmm bisey demeyin döverim
- +1 yıl
Tamammm
- +1 yıl
Gayet güzelsin balımm ✨✨
- +1 yıl
Öyle bisey iddia etmedim bak sadece kezban degilim dnsjsjdjjsjshs
- +1 yıl
Ben göremiyorum kendimdi dndnnsjsnjs teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Kezban kelimesini lütfen kullanmayın çünkü bu kelime bazı insanlarda ağır yaralar bırakabiliyor. Bırakın isteyen istediği gibi olsun
- +1 yıl
Sadece benim tipimi küçümseyen şahsı merak ediyorum. Yorumların en başında idi sanki.
- +1 yıl
Ben de merak ettim onu
- +1 yıl
O sessiz knk dnjdjdjdjsjjdjss @beyzadebey
- +1 yıl
Tabi ki birbirinize hakaret etmenize en baştan beri karşıyım. Her biriniz değerli insanlarsınız şaka bir yana. Birbirinizi kırmayın, incitmeyin
- +1 yıl
Bisey demedin 😏 @ünyeliii
- +1 yıl
Neyse. Barış iklimini oluşturduğuma göre, bana müsaade 🖐️
- +1 yıl
Nereyeeeeee kaçma gel buraya djndndjsjdjsjjdsh
- +1 yıl
Ben eskiden çok çirkindim ve benimle çok dalga geçtiler. Bu bende ağır yaralar bıraktı. Bu yüzden insanların dış görünüşüyle lütfen dalga geçmeyin çünkü onların da kalbi var 🙏🏻✨
- +1 yıl
Haklisin knk @mesgeve124
- +1 yıl
Ben dersteyim dnsnsnjsjs
- +1 yıl
Heee bi saat da onu tartışalım şimdi hadi kaçtım ben jdnsjsjsjs
- +1 yıl
Vay anasını ya ben kaçırdım tüm bu olayları. Lise mezunuyum ve şu an boşum gkfkgkf
- +1 yıl
İyi derslerr
- +1 yıl
Arkadaşlar bana çirkinsin diyen de çok oldu ben takmıyorum. Umursamayın fazla. Kendinizi sevin♥️
- +1 yıl
Allah a emanetsiniz🖐️
- +1 yıl
Sende bro helal et hakkını sjjsjsjdjs
- +1 yıl
Helal helal 😃
Trendyol'dan sipariş verebilirsin, bu nasıl bir soru ämk, senin yanına yakıştırdığın seni yanına yakıştıracak mı bakalım
20 YorumlaSanki kendisi bana güzel ya
Acaba seni bir erkek yanına yakıştırırmı onu sor?
Egonumu tatmin ediyorsun ne yapıyorsun be20 YorumlaSen güzel olduğunu düşünüyorsan zaten dışarda elini attığın adam yakışıklıdır. Bu tiple birde milleti beğenmiyor yazık
20 Yorumla
+1 yılbana da hep yakışıklı kişiler geliyor ama ben onların yanına yakışmıyorum.
normal tipleri bekliyorum :D20 YorumlaSalı pazarına bak çok uygun taze erkekler geliyor...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kanka kusura bakma ama güzel değilsin.
Bu arada diplerin gelmiş.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum kim pohpohladı çok güzelsin diye ama sandığın gibi değil :)
40 Yorumla yalnız sen baya güzelsin m*k ryhgfjhkjömbök ıslak mendille yüzünü sil saçını doğal rengine çevir öyle gel :D
10 Yorumlaİki ton Makyaj, Estetik burun ameliyatı, dudaklar Dolgun
Kusura bakma da yapmacık birini Yanıma alıp Karizmama Zeval gelmesini istemem 😂10 Yorumlakusuru biraz kendinde ararsan doğru insanı bulacaksındır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen o erkegin yanina yakisabilecegini dusundunmu
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tipsiz sapsız şey ifadelerinize göre mi değerlendirelim yanınıza yakışan erkeği yoksa dış görünüşünüze göre mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 durak ileride Işık’lar var, oradan sağa dönün. 150 metre ya da en fazla 200 metre sonra göreceksiniz 😃👍
00 Yorumla askim sen tipsiz sapsiz dedigin bi insana asik olacaksin demedi deme optum <3
10 YorumlaKb da yani bırton makyaj ve estetikle insanları küçük görüyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılIlan ver dhhdg aha böyle bulursun şu an verdiğin ilandaki gibi
10 Yorumla
+1 yılYakışan kişinin yakışıklılığından önce güzel ahlak sahibi olup olmamasına bak.
10 YorumlaBedeninin yanına yakışanı bulmak kolay da kalbinin yanına yakışanı bulmak zordur.
10 Yorumla
+1 yılCehennemin dibinde seni bekliyorlar tabi sana yazamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBizim bakkala çok yakışıklı erkekler geliyor yollim mi bi tane?
00 Yorumla
+1 yılBir insani hic yanima yakisir mi diye düsünmem o genellikle daha toy olan ergenlerin işi
00 Yorumla
+1 yılUlan bizim kızların hepsi güzel gibi davranması sdhgashd çok komik
00 Yorumla
+1 yılLan akdkakds asyanın fotoyu da kullanmazsın arkadaşlar fake bu kız canım seni
00 YorumlaBu kız sen isen özgüven sorunu yaşıyorlardı. Gözlere bak eşek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılTipsiz olabilirler de sapsız olamazlar abartma istersen 😊
00 Yorumla Yazanlarda aradığın içindir
Sosyal hayatın içinde gözlerinle gördüğün insanlarla bir olabilir mi00 Yorumlaçinden sipariş ver gelir 2 milyar insandan biri uyar :)))))
00 YorumlaKendin seç, ilk adımı atan sen ol beğendiğin birine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenin de makyajsız halin o kadar güzel değil demek ki dengin denk geliyor
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkekler senden güzellerini tavladı bilee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni taşımak ve sevmek, cidden yürek ve yakışıklı olmak lazım harbiden.
00 Yorumla
+1 yılÇok mu tiplisin ki sana tipli gelsin bu ne egodur arkadaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sevgili satılan bi site var boyunu ve şeklini herseyini ayarlayabiliyon iste sonra sipariş ediyon kapına geliyo 😂
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ilgi ōrōspůsů olmayın be, 3-5 abaza yazınca hemen götűn kalkmış, yok şöyle güzelim böyle ateşliyim, herkes götűmde dolanıyor ama ben yakışıklısına verecem falan filan
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan Yanına Yakışan bir İnsanın Fiziksel özelliklerimi Önemli? Yoksa Özündeki insanı insan yapan değerleri mi? Kendin için neyin dogru olacagını keşfedecegini düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kızlara tipsiz erkekler yazar zatenki genel bişi bu
20 Yorumla
+1 yılYanına yakisandan çok seni seven biri olmalı bence yakışıklı olsada seni sevmedikten sonra çok önemi kalmaz insan birini sevmeye başladığında gözünde daha farklı bir hal alıyor
20 Yorumla
+1 yılGüzellik algısı herkese göre değişir. Ve ayrıca herkes birbirine benzemeye başladı ew aşırı itici. Kendiniz olmayı deneyin biraz. Tabii cesaretiniz varsa
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKedi ulaşamadigi kaba mundar dermis hesabi erkekler yorum yapmis. Sen de g. tun kalkmasin güzelsen napak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet banada öyle kişiler mesaj atiyordu kendine bak öyle at değilmi bu kız beni begenirmi diye düşünmüyorlar
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa abartmadim olan böyle güzel bir kadınım erkekte ona göre düşünmeli bu yanlismi değil bence
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa gerek yok egolu biri değilim sevgilimde var havada atmadım olanı söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa 😂😂😂tmm yalanciyim
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa sizin yaşınızda büyük zaten sevgilim olmasaydı da ilgilenmezsin açıkçası
Cevap sahibi+1 yılO zaman 29 yazsaydiniz ben inanmam kime sorsak öyle diyor
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa ben yalancı oluyorum ya sende ol ne var bunda 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa tilki 🦊 bey istesem gizliden çıkarım sen inatsan bendede var o 😊
Cevap sahibi+1 yılÇıkmam 🤪
Cevap sahibi+1 yıl@öalaşaşa işim var çalışıyorum bb.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. çık dolaş zengin ve yakışıklı erkeklerin bulunduğu yerlerde
00 YorumlaSenin değerini arttıran onlar olunca sana ejderha baksa EGO’ndan umursamazsın. rezil.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sende çok tipli ve saplı değilsin ondan olabilir
10 Yorumla
+1 yılBu ego nu doyurabilecek bir erkeğin cüzdanının çok kalın olması gerek 😊 sen kendini hiçbir zaman bir erkeğe layık görmezsin daha çok jiplere yatlara katlara layık görürsün...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbuz devrindeki 'Sid' e benziyorsun gelmişsin buraya laga luga yapıyorsun mk.
10 YorumlaErkekler makyaj yapamıyor da ondan tipsiz gelmiştir sjsjjs
41 Yorumla- +1 yıl
Valla çok güldüm. allahda seni guldursun
Belki sandığın kadar güzel değilsindir
73 Yorumla- +1 yıl
Siz o kızdan daha güzel ve çekicisiniz...
- +1 yıl
Kalbinizde güzeldir diye tahmin ediyorum ❤️😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre neye göre yakışıklı arıyosun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bende de oluyodu sonra düzelmeye başladı
00 Yorumla
+1 yılO zaman atik ol yakisiklilara sen yanas tipi iyi erkekler ve cool olan kaeakterliiler gelmez tipsiziis gelir
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat