• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Bir erkeğe edilebilecek iltifat nedir?

GizliiKızz
GizliiKızz Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar sizce bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifat hangisidir lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o adamla çıkmıyoruzz henüz :))
Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Oturundayiyin
    Oturundayiyin Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl

Aslında erkekleri mutlu etmek çocuk oyuncağı gibi bir şey. :) Çünkü erkekler pohpohlanmaktan çok hoşlanırlar. Erkeklerin beyni, kadınların beynine göre daha az çalışır. Kadınlar her övgüyü ve iltifatı sevmezken, erkeklere "çok iyisin!" demek bile onlar için 10/10 iltifattır. Benim sana vereceğim taktiklerle karşındaki adamın tam olarak kalbini çalacağına eminim. Ona söylediğin bu iltifat sözleri, onun gözünde vazgeçilmez bir kadın olmanı sağlayacak. :)

Aniden ona ismiyle seslen ve hafif tebessüm ederek, "Ya biliyor musun, ben daha önce senin gibi bir adamla hiç tanışmadım" de.

Bak bu cümle varya karşındaki erkeğin anında serotonin hormonunu yükseltir ve mutlu olmasını sağlar. O anda hemen omuzları kabaracak ve dünyanın en iyi adamı olduğunu düşünecek. Sana "nasıl yani?" diye soru yöneltecektir. Sende "bu yaşıma kadar belki birçok erkek ile çay/kahve içip zaman geçirdim ama seninle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile." de. Söylediğin bu iltifat ona bütan bildiklerini unutturacak. Daha sonra aynı görselindeki kadının güldüğü gibi bir kahkaha at ve ortamı neşelendir. Eminim ki, çok hoşuna gidecektir.

Daha da etkili bir iltifat geliyor hazır ol; onunla mesajlaşırken aniden "Dünyada birçok yakışıklı, eğlenceli, yetenekli erkekler var ama, sen onlardan bile daha üstünsün" diye yaz!

Şunu unutma ki, bir erkeğe iltifat ederken mutlaka tatlı dilli olmalısın. İltifat cümleleri hemen tatlı bir emoji ile destekleyebilirsin. Normal mesajlaşırken, aniden "dünyada birçok yakışıklı erkek var, eğlenceli hatta çok komik adamlar var ama sen onlardan bile daha üstünsün benim gözümde" diyerek bombayı patlat. Bu o kadar etkili bir iltifat ki, karşındaki erkeğin anında aklını çeler ve "ben neymişim ya" havalarına girer. Sıradan iltifatlar değil, benim söylediğim gibi tam kalbinden vuracak cümleler kurmaya çalış. :)

Uğraştığı bir hobisi varsa, "senin gibi gitar çalanı hiç görmedim, sen tam anlamıyla ruhunu ortaya koyarak gitarı konuşturuyorsun" de ve gülümse!

Ben örnek olarak gitar dedim ama karşındaki erkeğin hangi hobisi varsa o yoldan iltifat edebilirsin. Mesela çok iyi şarkı söylüyordur, yüzme konusunda çok iyidir, çok güzel resim çiziyordur vb. hobisi ne olursa olsun, aynı bu cümleyi ona söylediğinde, hayatında ilk defa bir kızdan böyle iltifat duyduğunu düşünecektir. Sadece ona "güzel gitar çalıyorsun" dersen bu iltifat değil, klise bir cümle olacaktır. Ama benim dediğim gibi iltifat cümlesi kurarsan, gönlüne taht kurarsın. :)

Son olarak, erkeğin en düşkün olduğu konudan gir, mesela annesi! "Annen ne kadar şanslı, senin gibi bir adam dünyaya getirmiş, seninle gurur duyuyordur!" diyerek double iltifat et!

Bilmelisin ki genel olarak erkekler annesine çok düşkün olurlar ve annesi hakkında konuşmayı de severler. Karşındaki erkek kendisi hakkında bir şey anlatırken ellerini çenene koy ve tatlı bir tebessüm ederek, "annen çok şanslı, senin gibi bir adamı dünyaya getirmiş, seninle gurur duyuyor olmalı" diye iltifat ettiği anda bu onun çok hoşuna gidecektir. Burada hem annesine, hem de karşındaki erkeğe iltifat etmiş olacaksın. Tam anlamıyla bir taş ile iki kuş vurmuş oluyorsun. İltifatların kadar güzel bir ilişkin olsun. :)

7
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• redflowers008
    redflowers008 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Erkeklere Edilebilecek İltifatlar Nelerdir?

İltifatlar hepimizin hoşuna gider, erkeklerin de tabi. Erkeğe edilebilecek, etkileyici iltifatlardan bahsedeceğim.

Harika Görünüyorsun!

Erkeklerin, görünüşüne iltifat edebilirsiniz; "Çok şıksın, tarzını çok beğeniyorum, harika görünüyorsun, çok yakışıklısın, gözlerin gerçekten çok güzel, vücudun çok atletik görünüyor..." Özellikle çok tanımadığınız biriyse, görünüşüne iltifat etmek daha isabetli olacaktır, hem de daha kolaydır.

Çok İyisin, Seni Tanıdığım İçin Kendimi Çok Şanslı Hissediyorum.

"Çok iyisin ve ben seni tanıdığım için çok şanslı hissediyorum, iyi ki hayatımdasın, seninle olmak çok güzel, senin yanında kendimi çok iyi hissediyorum, yanındakini mutlu ediyorsun..." İltifatları, karşınızdaki erkeğin hoşuna gidecektir ayrıca size karşı daha yakın hissetmesini de sağlar çünkü bu iltifatlar ayrıca onu tanıyan biri tarafından edilen, yani karakterine edilen iltifatlardır.

En Güvendiğim İnsansın.

Güvenmek çok değerli bir duygudur, "en güvendiğim insansın" demeniz de ona verdiğiniz değeri daha iyi görmesini sağlayacaktır ve "güvenilir birisin" demenin daha kuvvetli ifade edilişidir.

Çok Zekisin, Seninle Her Konuştuğumda Bunu Daha İyi Anlıyorum.

Onun düşüncelerini beğenmediğiz, fikirlerini onaylamanız ve zekasını takdir etmeniz, hoşuna gidecektir. "Çok zekisin, seninle konuşmak çok hoşuma gidiyor" tarzında onu zeki bulduğunuz ve düşüncelerini beğendiğiniz konusunda iltifat edebilirsiniz. Söylediklerini dikkatle dinlemeniz ve onunla konuşmayı sevmeniz de hoşuna gidecek ve sizinle iletişimi arttıracaktır.

"Çok Farklısın"

Sizin nazarınızda, kendisinin herkes gibi olmadığını söylemeniz de erkeğin hoşuna gidecektir. Özel hissettirecek iltifatlar kimin hoşuna gitmez ki. "Çok farklısın" kısa olsa da çok anlamlı bir iltifattır.

Yaptığın Her İşe İmzanı Atıyorsun, Çok Başarılısın.

Takdir edilmek, başarılarının görülmesi erkeklerin de gururunu okşar. "Yaptığın her işe imzanı atıyorsun, çok başarılı bir adamsın" demeniz onu fark ettiğiniz ve takdir ettiğinizi gösterir ve erkeğin hoşuna gidecek anlamlı bir iltifattır.

En Güzel İltifat: Duruma En Uygun İltifattır!

Yeri geldiğinde, tam güzel bir anın üstüne edilen iltifatlar; anın somutluğuyla inandırıcılığı artar. Ayrıca onu fark ettiğiniz anlamına da gelir. Örnekler vereceğim:

• Araba sürerken harika bir şoför olduğunu ifade eden "çok güzel araba kullanıyorsun" gibi cümlelerle iltifat edebilirsiniz.
    • Bir hediye aldığında "şimdiye kadar aldığım en güzel hediye, çok zevklisin" demeniz de seçimlerini beğendiğinizi ifade eden bir iltifattır.
    • Size "çok güzelsin" dediğinde, "bakan gözlerin güzelliği" demeniz, "sen de çok yakışıklısın" demenizden daha sarsıcı bir etki yapabilir.
    • "Varlığınla hayatımı güzelleştiriyorsun" cümlesi de "iyi ki varsın" cümlesinin daha etkileyici halidir ve güzel de bir iltifattır.
    • Baş başa kaldığınızda ya da sizi eve bırakırken, "senin yanında kendimi çok güvende ve huzurlu hissediyorum" demeniz onu güvenilir bulduğunuz anlamına gelen güzel bir iltifattır.
    • Örneğin; su aldıysanız açamamış gibi yaparak yardım isteyebilirsiniz, açtığında "çok güçlüsün" diye iltifat edecek bir ortam yaratmış olursunuz. Erkeğe güçlü olduğunu söylemek, hoşuna gidecek bir iltifattır.
    • Anlayışlı bir erkekse, "hayatındaki insanlar çok şanslı, senin kadar anlayışlı biri var yanlarında" gibi iltifatlar edebilirsiniz.

İltifat etmek çok zor değildir aslında, hatta karşınızdakini tanıdığınız için birazcık gözlem ve güzel sözleri birleştirdiğinizde siz daha özgün ve etkileyici iltifatlar edebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur ❤

4
    0 Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bir erkeğe edilebilecek iltifatlar bence değişiklik gösterecektir. Sonuçta her kadın nasıl farklıysa he erkek içinde bu durumda değişiklik meydana getirecektir. İltifat durumları en çok biz kadınların hoşuna gitse de erkeklere de edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir erkeğe aşağıdaki belli başlı iltifatları edersek kendilerinin gözünde süper kahraman bir kadına dönüşeceğimizi düşünüyorum.

Çok komiksin ve eğlenceli birisin

Biz kadınlar kendimizi güldürebilen erkeklerden hoşlandığımızı hepiniz biliyorsunuzdur. Bilmiyorsanız da şimdi öğrenmiş oldunuz diyelim. Beraber baş başayken erkeğin yaptığı şakaların sizi mutlu ettiğini ona hissettirin ve söyleyin. Komik ve eğlenceli olduğunu duymak bence erkeğinizi etkileyecektir. Bu sebepten dolayı bir erkeğe edilecek iltifatlardan diyebiliriz.

Parfüm kokun çok güzelmiş

Erkekler için başlı başına önemli durumlardan biride parfüm kokuları olacaktır. Bunun nedeni ise biz kadınlar ne kadar erkeğimiz için süslenip parfümler sıkıyorsak onlarda bizler için güzel kokular sıkarak bizi etkilemek isterler. Bu parfümleri kullandıklarında bizlerden parfüm kokusundan etkilendiğimizi duymak isteyebilirler. Bunu bizlerden duyarlarsa kendilerini çok fazla etkileyecektir.

Süper bir eş adayısın

Bu sözü duymayı sevmeyecek erkeği henüz tanımadım. Süper bir eş adayısın cümlesinde geçen durumlar bile erkeğe değer verildiğini belli edecek en değerli iltifatlardan biridir. Cümleden anlaşıldığı gibi beraber baş başa bir gelecek kurmak istediğinin sinyallerini verdiğini görünce kendisi çok fazla mutlu olacaktır.

Seni görünce kalbim pır pır atıyor ve mutlu oluyorum

Kalbim pır pır atıyor ve mutlu oluyorum demek bile bir erkeğin çok fazla hoşuna gidecek olan en güzel iltifatlardan biridir.

Seninle yan yanayken beni çok iyi hissettiriyorsun

Beni çok iyi hissettiriyorsun seninle huzur buluyorum demek tamamen kesintisiz güvendiğini belli etmektedir.

Bunların dışında

• Dişlerin çok bakımlı,
    • Kararlı bir duruşun var,
    • Aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimsin,
    • Her zaman çok yakışıklı görünüyorsun,
    • Güzel öpüşüyorsun,
    • Diğer erkekler gibi değilsin,
    • Annen seni iyi yetiştirmiş,
    • Güçlü erkeğim benim.

Yukarıda bahsettiğim gibi edilen iltifatları bir erkeğin kolay kolay unutabileceğini hiç sanmıyorum. Üzerinden uzun zaman sonra bile hatırlayacak ve ilişkinizi güçlendirecektir.

8
    2 Yorumla
    • asbrk
      asbrk
      +1 yıl

Sen Bir Harikasın :) Emeğe Saygı

Yorumla
    • seninlebaslaididdidi
      seninlebaslaididdidi
      +1 yıl

Bu kadar uzun yazmaya ne gerek vardı 😂

Yorumla
  • mekansahibişahmaran
    mekansahibişahmaran Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Bir erkeğe edilebilecek iltifatlar nelerdir?

Biz kadınlar kadar erkekler de iltifatlardan hoşlanır. Egoları tatlı tatlı okşanır. Bu yüzden bir erkekte hoşumuza giden şeyleri ona söyleyerek onu mutlu ediyoruz hanımlar.

1. İltifat : Ne yakışıklı adamsın?

Biz nasıl '' Çok güzelsin'' lafından hoşlanıyorsak erkekler de yakışıklı olduklarını duymak isterler bunun içine biraz mizah katarsak daha da hoş olur bence.

2. Çok güçlüsün

Ya da ''güçlü erkeğim benim '' demek erkeği çok etkiler ve pohpohlanırlar. Her erkek güçlü olduğunu duymak ister. Kavanoz kapağını bile erkeklere açtırdıktan sonra bunu söyleyebiliriz hanımlar.

3. İltifat : Çok başarılısın

İşinde çok başarılısın demek bu erkeğin işini de önemsediğinizi ve ona saygı duyduğunuzu gösterir.

4. iltifat : Bende yerin ayrı

Bu sadece bir kadının değil erkeğin de çok hoşuna giden bir iltifattır. Kim hayatındaki insanda özel bir yeri olsun istemez ki?

5. İltifat: Seninle çok iyi anlaşıyoruz

Bu anlaşmadan kasıt normal huy olarak da olabilir cinsel yaşamınız da da olabilir. Erkekler uyuma çok önem verir. Biz çok uyumluyuz diyerek onun ilkel beyninde kendinize önemli bir yer edinebilirsiniz.

6. İltifat : Sana güveniyorum

Ben bunu o kadar kazık yedikten ( aldatıldıktan ve yalan söylendikten) sonra hiç inanarak söylemedim ki bana kalsa söylemeyin de zaten cepte biliyorlar ama çoğu erkek hayatındaki kadın ya da kadınların ona güvendiğini bilmek ister.

Umarım yardımcı olabilmişimdir <3

0
    0 Yorumla
  • musicalower1
    musicalower1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Bir erkeğe iltifat edebilmek için öncelikle o kişinin yeteneklerini ve başarılarını bilmek o kişiyi tanımak gerekir diye düşünüyorum..

Karşımızdaki erkeğin hangi yetenekleri ve başarılarını biliyorsak ona göre hareket edebiliriz..

Mesela örnekler vermek gerekirse;
    Ben karşımdaki kişinin çok iyi bir sporcu olduğunu ve vücudunun fit, kaslı ve sağlıklı olduğunu görüyorum ve onu o şekilde de tanıyorsam ona bir kadın gözünden onun çok iyi göründüğünü hayran kaldığımı ve daha da başarılı olabileceğine inandığımı söyleyebilirim, gibi..

Veya çok iyi bir sürücü olduğunu görüyorsam, bunu biliyorsam ona kurallara uyan çok iyi araç kullanan az sayıdaki kişilerden birisin diye iltifatta bulunmak onları mutlu eder havalandırır diye düşünüyorum..

Görünüş olarak iltifat etmek gerekirse o an gözünüze saçları , tarzı, gözleri, elleri hangisi size hoş geldiyse bunu ona dile getirebilirsiniz..

Kısaca o an içinizden ne geliyorsa ne derece tanıyorsanız o yönden içten gelerek cümleler kurarsanız bu onun her türlü hoşuna gidecektir 🥰

0
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Bir Erkeğe Edilebilecek İltifatlar Nelerdir?

Öncelikle merhaba, biz erkeklere iltifar etmek için öyle süslü cümlelere ihtiyaç yoktur aslında basit kelimeler bile altın niteliği taşır. Galiba basit varlıklar olduğumuz için 😅

Çok Zeki ve Komiksin

Bu ikisini söylerseniz biz erkekler bunu iltifat olarak algılarız çünkü biliriz ki kadınlar zeki ve komik erkeklerden hoşlanır bu yüzden biraz egomuz okşanır ve bu sözden mutlu oluruz. Gerçekten iltifat etmek istiyorsan bu cümleyi kullanabilirsin.

Parfümünün Kokusu Hoşuma Gitti

Bu erkeklere söylenecek güzel iltifatlar arasında her ne kadar bizzat ona iltifat etmemiş gibi duruyor olsada aslında özgüvenimizi patlatmaya hazır altın gibi bir cümledir.

Beni Güvende Hissettiriyorsun

Bu cümlede aslında ne kadar korumaya ihtiyacınız olmasada biz erkekleriz haz duyduğu ve sizi koruma güdüsü ile mutlu olduğumuz iltifat cümlelerinden diyebilirim. Bu karşınızdaki erkeğin ben güçlüyüm hissine kaptıracak ve ister istemez mutlu olmasını sağlayacaktır.

Sesin Çok Güzel/Tatlı

Bu iltifat erkeğin bilinçaltında, sizin ondan hoşlandığınızı, onu dinlediğinizi ve onu dinlemekten hoşlandığınızı belli edecek bir iltifat olduğu için çok hoşuna gidecektir.

Çok İlginç Birisin

İnan bunu söyledikten sonra, yanlış anlama kötü niyetle söylemedim bile demenize gerek kalmaz çünkü her erkek biraz gizemi kendinde mükemmel durduğunu düşünür. Gizemli olmak mutlu edeceği için de bu iltifatı da kullanabilirsiniz.

Adamsın

Tabii bu iltifatı böyle mahalle arkadaşı gibi söylememekte fayda var. Bir kadın olarak en zarif şekilde adamlığını vurgulayıp, adamlık gururunu okşayın bu hepsinden önemli ve en güzel iltifat olacaktır.

İltifat etmekten korkmamanız dileği ile...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İçinden geldiği gibi davran karşındaki hissseder zaten. Kendini onun kolları altında güvende, mutlu hissettiğini ifade etmeye çalış bu onu daha erkeksi düşüncelere sokar arada da be adam falan de işte. İstensen şuradaki iltifatlarıda gözden geçir güzel şeyler var burada da 

https://www.dailymotion.com/video/x7e997q
    1
    0 Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.

de ki ona ; geniş bir vizyonun var, hmm zeki birine benziyorsun, kararlı duruşun başaklı bir insan izlenimi uyandırıyor, insanlığa iltifatsın, aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimsin / gecemi aydınlatan ateş böceğimsin, yirim seni, hırpalarım kurcalarım falan

1
    2 Yorumla
    • çıkmaz-sokak
      çıkmaz-sokak
      +1 yıl

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle sözler teşekkür ))))

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

1. sen kimsin

2. niye üzerine alındın

3. bu kadar zaman neredeydin

4. ben kimim

5. eaff sıkıldım.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

36

Cevap

• SHINeex
    SHINeex Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

İltifat sadece kadınlar için derler ama yanlıştır. En güzel iltifat, kalpten olanıdır. Erkeğini seven bir kadından alınan iltifatsa baştacıdır. Ona çok komik ve eğlenceli olduğunu söyleyebilirsin Ama böyle düz bir şekilde mi? Hayır

- "Çok komiksin gerçekten Senle beraber yaşamak eğlenceli olurdu Beni hep güldürüyorsun" gibi...

Ya da aşkından doğan onu sahiplenme içgüdünden gelen sesi dinleyebilirsin

Erkek: Niye konuştun o adamla?
    Kadın: Kötü görünüyordu Biraz iyi enerji vermek istedim Mutsuz gibiydi
    Erkek: İyi bende herkese moral vereyim o zaman
    Kadın: Ee sen yanımdayken boyunu posunu gören herkes o iyi enerjiyi alıyor zaten Ben hiç sana bir şey diyor muyum? :) ... gibi

Ya da aşkına iltifat etmek istersin

-Aşkım beni o kadar güzel, yoğun ve aşk dolu hissettiriyorsun ki Umarım bende sana aynı hisleri böyle yoğun yaşatabiliyorumdur

Ya da hayattaki duruşuna, tutkusuna, yaşam tarzına iltifat etmek istiyorsan

-Hayatım iyi ki sevgilimsin Seni başkasının yanında görseydim tanısaydım benim olmadığın için çok üzülürdüm

- Sana güveniyorum Bilirsin seni dinlerim Senin görüşlerin benim için çok önemli aşkım

- Tek beni değil güzel kalbinle herkesi düşündüğünü gördükçe sana bir kez daha aşık oluyorum sevgilim

Sevdikçe iltifatlar denizinde daha derinden yüzer insan:)

Sevgiler

4
    0 Yorumla
  • Hakikigurl
    Hakikigurl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 87%
    +1 yıl

Bir dostum vardı bana demişti ki bir ilişkide ilk adımı kadın atarsa bu ilişki pek başlayamaz

Tabi istisnalar her zaman vardır ama demem o ki eğer ilişkiniz yoksa - ki belirtmişsiniz yokmuş - çok fazla iltifat etmemeniz gerekir

İlişkilerde genelde kaçan kovalanır olayı çok yaşanır ve insanlar genelde ona aşık ölüp biteni değil de onu istemeyeni isterler bunun sebebi sanırım olmayan şeylerin daha çekici gelmesi

Bu yüzden ağırdan almanız taraftarıyım erkeklere edilen iktidarların dozajı kaçarsa o kişide ego patlaması yaşanması da çok olası.

Bence iltifattan ziyade minik jestler yapabilirsiniz bunun en güzel örneği anlattığı her şeyi aklınızda tutarak konuşma esnasında bu küçük detayları ona söylemek olabilir tabi alakasız bir yerde girmeyin de konusu geçiyorken '' heeee senin de en sevdiğin renk yeşildi doğru , evet kardeşin arzuda da aynısı vardı söylemiştin " gibisinden şeyler

Ve bilimsel olarak kanıtlanmış mı bilmiyorum ama sanırım çoğu insanda böyle. İsimle hitabet insanları etkiliyor. Birinin senden hoşlanmasını istiyorsan sürekli ismini kullanarak konuş gerçekten nasıl bilmiyorum ama baya etkili

Bunlar dışında minik iltifatlar olabilir ama offf çok yakışıklısın baya beğeniyorum seni tarzı asla.

Bu fotoğrafın hoşmuş , bugün güzel giyinmişsin vb iltifatlar başlamamış bir ilişki için daha doğru olur

Her nasıl olursanız olun çabuk başlayan şeyler çabuk biter hep ağırdan alınma taraftarıyım. Özellikle kadınlar almalı bence çünkü iltifatlar jestler ilişkiden önce kadınları etkileyip hoşlanmasına katkı sağlarken çoğu erkekte ters tepiyor. " Bu kız zaten elimde " imajı yaratıyor tabi o kişinin karakterine bağlı her türlü olasılığı ele alalım diye yazdım bunları umarım hep çok mutlu olursunuz

O olsun olmasın hayatınız hep çok güzel olsun öpüyorum sizi güzel geceler diliyorum ❤️

9
    0 Yorumla
  • AcilCevapVerinBana
    AcilCevapVerinBana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Merhabalar,

Öncelikle her insan gibi her erkek de kendini önemli ve karşısındaki kadın için özel hissetmek ister.

Ona onu özel hissettirecek kelimeler ve cümleler kullanmalisin.

mesela "Sen her halinle yakisiklisin , uykudan dağınık saçlarla uyanmış olsan bile. Sen benim dünyalar yakışıklısı Erkeğimsin." gibi laflar kullanabilirsin.
    bu onu çok özel hissettirecektir.

onunla olduğun için mutlu olduğunu da belirtmelisin.
    "Iyi ki seninleyim, seninle olduğum için çok şanslıyım" tarzı cümleler kullanman çok hoş etki bırakacaktır.

bir yere gidecekken tatlı tatlı cilve yapman da çok sevimli durur.
    mesela söyle diyebilirsin
    "bak bu elbiseyi senin için seçtim, sen beğenirsin diye giydim"
    böylece onun için giyimine özen gösterdiğini anlayacaktır.

iltifattan ziyade bir de onun için bir şeyler yapman çok güzel olur.
    Örneğin en sevdiği yemeği, en sevdiği tatlıyı onun için özel olarak yaptığını bilirse çok sevinir.
    sadece iltifatla değil yani başka şekilde de onun gönlünü hoş tutman güzel olur.

Ayrıca giydiği kıyafetlerin ona yakıştığını da söylesen ÇOK mutlu olur.
    Bu tişört harikaymış, fiziğine çok güzel oturmuş.. gibi.

Örnekler böyle çoğaltılabilir.
    Sağlıkla kalın.👋

1
    0 Yorumla
  • terskadeh m
    terskadeh Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Sen ne düşünüyorsun önemli olan bu. Çünkü senin içinden gelmemiş, senin cümlelerin olmayan her şey yapmacık olacaktır, aynı sağdan soldan kopyala-yapıştır yapılan cümlelerin hiçbir etkisi olmaması gibi :)

Bence içinden gelen her şey güzeldir. Ama ''senin'' içinden gelmeli; senin sözlerin senin bakış açını, düşüncelerini yansıtmalı. O zaman kuracağın belki en basit cümle bile çok anlamlı olacaktır. Diğer taraftan başka yerden aldığın, ezberleyip okuduğun her şey daha ağzından çıkmadan samimiyetini kaybedecektir...

2
    0 Yorumla
  • AslındaKimimBen
    AslındaKimimBen Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Benim için sözden ziyade, bakışların önemi daha fazla.
    Ezber olgulara dayanan içi boş cümleler, ne yazık ki etkisini yitirmiş durumda bende.
    Bir erkeğe veya kadına, fark etmez. Daimi samimiyetin varlığı sadece bakışlarda saklıdır.
    Gözlerinin parlaması mühim olan; zihnin değil kalbin hakim olması gerek diline kişinin.
    Varlığıyla huzur vermesi, yokluğunun dahil olmaması gerek iletişime.
    Samimi bir gülüş, içten bir sarılma ve güvene ait hislerin hakim olduğu bir bakış, en büyük iltifat benim gözümde.

1
    0 Yorumla
  • _Slash_
    _Slash_ Takip Et
    Fırsat Avcısı Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

İltifat olarak sende çok iyi bir baba olur denilmesi bence bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifattır. Zekisin, hoş gülüyorsun, saçların güzel vs bunlar sıradan şeyler ama ende çok iyi bir baba olur cümlesi bir kadının ağzında dökülebilecek en güzel iltifattır. Çünkü çocuğunu yetiştirmek ve o çocuğa olabildiği en iyi şekilde adalet, hoşgörü, masumiyet, saygı gibi kavramları öğretmek dünyanın hem çok zor hem de en eğlenceli şeyidir. Bir kadında bunu onaylıyor ise insan kendini daha iyi ve öz güvenli hissediyor.

1
    0 Yorumla
  • Saglamkoc
    Saglamkoc Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Merhaba Değerli Dostum!

Sorunuza cevabım şöyledir:

- Bir erkek veya bir kadın olsun hiç fark etmez. Önemli olan bir insandır burada.
    - Bir insana yapılabilecek en güzel iltifat fikrimce şöyledir:
    * Çok kıvrak bir zekaya sahipsiniz.
    * Zevklerinize güveniyorum.
    * İnsan ruhundan çok iyi anlıyorsunuz.
    - İlla da erkeklere özgü bir iltifat bekleniyorsa, o erkeğin yakışıklı, zeki ve sportmen olduğu ona söylenebilir. Bunlar gayet yeterlidir.
    Saygılarımla...

3
    0 Yorumla
  • TutkununKırmızıTonu
    TutkununKırmızıTonu Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Eğer ki sevgili değilseniz konuştuğunuzda yaptığı şeyler üzerinden yürüyebilirsin. Mesela bir kelime söyledi, bir söz söyledi. O sözü hoşuna gidebilecek şekilde çevirebilirsin. Bu biraz da senin yaratıcılığına kalmış tabii...

Çok abartıya da kaçmanı tavsiye etmem, güzel gülüyorsa çok güzel gülüyorsun diyebilirsin. Göz rengin ne kadar hoş şu an dikkatimi çekti, her halde yakından baktığım için diyebilirsin.

Eğer ki sosyal medyadan konuşuyorsanız onu övmek ve hislerini belli etmek daha kolay olur, sınırlarını bilmeden övebilirsin. Ama sana asıl tavsiyem şu ki; o seni övmeden sen ona sürekli iltifatla yaklaşma.

Biz kadınların hoşuna gidiyor, ne kadar sempatik, ne kadar tatlı diyoruz. Masumca yaklaşıyoruz... Erkeklerse tam tersi, bir iltifattan bile değişebiliyorlar. O sana nasıl geliyorsa ona öyle gitmeni tavsiye ederim ben.

0
    0 Yorumla
  • ibooo1
    ibooo1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Bir erkeğe değilde bir insana söylenecek sözler olarak algılandığında daha bir makbule geçecektir bu.
    sonuçta
    “-sen benim için çok özelsin.” dendiğinde bir kıza da söylenmiş olsa ya da bir erkeğe, gururu okşadığı için aynı hissi verir.

2
    0 Yorumla
  • Cassteall
    Cassteall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 94%
    +1 yıl

* Döşün ne kadar güzel ve gıllı.
    * Karpuzlar da şekil haaa nerde büyüttün?
    * Bandıra bandıra yi beni köfte dudaklım.
    * Madenin altı bakır. Osmanımın gözleri çakır. O çakır gözlerine kurban olsun bu fakır.
    * Goç yiğidim arslanım, ceylanın olam avla beni.

2
    1 Yorumla
    • ebru0989
      ebru0989
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • asbrk
    asbrk Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 96%
    +1 yıl

Erkekler , Sandığınız gibi Zor Kazanılabilen Varlıklar Değiller :) Sadece Egosunu Okşamanız Bile Yeterli Olacaktır. Eğer Bir Erkeğe (Erkeğim ) Diye Hitap ederseniz Bu söz Karşısında Eriyip Akacaklar Nerdeyse Erkeklerin Tamamı (Erkeğim) Sözünden Son Derece Etkilenmektedir. Bir Diğer Erkeğe Söylenebilecek İltifat İse , Ona (Yiğidim ) Sözü İle hitap etmeniz Onu Güçlü Hissettirmenizi Sağlayacaktır Ve Onları Mutlu Edecektir.

1
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

İltifat aslında kişinin içinden gelmesiyle daha da güzel hal alır. Örneğin sevgiline istemeye istemeye sevgilim dersin bir de yanaklarını sıkarak, gülümseyerek sevgilim dersin.
    Sana tavsiyem ona kendini özel hissettireceğin sözcükler kullanmandır. Bu ikiniz arasında anısı geçen bir sözcük bile olabilir.

1
    0 Yorumla
  • papatya__aşığı
    papatya__aşığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

"Senin yanında kendimi güçlü hissediyorum, bana güç veriyorsun"
    Sözü her erkeğin gururunu okşar.
    Her erkeğin duymak istediği bir sözdür bu. Erkek kendini güçlü hissetmek ister.
    Değerli olduğunu hissetmek ister. Bu söz kadınları da mutlu eder ama erkekleri daha çok mutlu eder. Bu sözü duyan her erkek, erkek gibi hisseder kendini.
    "Seni tanıdığım için dünyanın en şanslı kadınlarından biriyim ben"
    Bu söz de erkeği özel ve mutlu hissettirir.

0
    0 Yorumla
  • betterböcek
    betterböcek Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

Erkekleri erkeksi hissettirecek iltifatlar etmek lazım.
    Çok zekisin, çok beceriklisin, sana hayranım, nasıl bu kadar karmaşık şeyleri çözebiliyorsun? Sen olmasan napardım?
    Çok güçlüsün wawww rambo gibisin !!! Bunu kimse kaldıramamıştı.
    Bence çok yakışıklısın hiçbir kız sana karşı kayıtsız kalamaz.
    Not: Bu iltifatları ettiğin adamın egosunu beklersin ve eziğin teki bile olsa kısa süre sonra ortamın yıldızı olur ve seni bırakır 🤣🤣🤣
    Defalarca test edildi onaylandı.

2
    0 Yorumla
  • Moldovyapapatya
    Moldovyapapatya Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl

Merhaba 🙌

Bir erkeğe güven verdikten sonra ne dediğin hiç önemli değil başkası onu bunu yapıyor diye sen yapmak zorunda değilsin o sevgilisiyle camdan atlıyor diye sende atlayacak değilsin yani o misal düşün.

Ama bunları diyebilirsin;

Beni güzel hissettiriyorsun.

Çok güzel anlaşıyoruz canım İlk etapta böyle olur kendine çekersin zamanla sevgili olunca ikinizin birbirine edeceği ittifak sözcüğü bulursun umarım herkes sevdiğine ulaşır.

1
    0 Yorumla
  • melorin
    melorin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Bence şöyle bir yalnız kalın kahkaha gırgır şamata dolu bir muhabbetiniz varsa işin kolay ama utangaçsan onun yanında rahat etmen gerek. İltifata gelince, iltifat etmek erkeklerin yapması gereken bir şey sen bak dalgana sevgili olduktan sonra edersin iltifatını

0
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Merhaba

Bir erkeğe çok fazla iltifat etmek biz kadınlar için zararlı egoları için. Normal kelimelerle tozunu kaçırmayacak şekilde abartılı cümleler kullanmadığımız sürecek her cümlemiz karşı taraf için iltifat demek oluyor.

2
    0 Yorumla
  • zinedben
    zinedben Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 83%
    +1 yıl

Erkekler gücü severler. Varlıklarına ıhtıyac duyalım ama onlara muhtac da olmayalım. Nazım’ın da dedigi gibi “Ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım.” Sen varken bir gün yirmi dört saatten daha fazlası.

1
    0 Yorumla
  • Basakim
    Basakim Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

Adamlarda aslinda kiz gibi her itifata sevinirler belli etmezler sadece.

Bir bakışın var, beni etkiliyor.

Saçlarını bir baska mi taradin cok beğendim.

Seni tanidigimdan beri bir başka benim

Sen cok farklisin... Klasik ama tutar sanki

0
    0 Yorumla
  • Nobody2305
    Nobody2305 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir iliskide her zaman dürüst olunması gerekildigini düşünürüm. Eğer karşınızdaki kişiyi seviyorsanız onda sevdiginiz özellikleri soylemeniz yeterlidir bence. Yalan dolan süslü alıntılı cümleler de ise yarayabilir ancak özgün olmaniz daha etkili. Bence🙃

0
    0 Yorumla
  • buyurkızım
    buyurkızım Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.

50 yıldır belgese izliyorum senin kadar mükemmel bişey görmedim.

2
    0 Yorumla
  • 1omeryildirim
    1omeryildirim Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

dürüst güvenilir bir adam denmesi ve insanların Yanımda güvende olduklarını hissettiklerini hissetmek keyif veriyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Delikanlı olduğunu erkeklik gururunu okşayacak sen çok yürekli bi insansın sen çok temiz birisin yanında guvende hissediyorum vs diyerek gururunu okşarsın fiziksel özelliklerini cok yeterli bulduğuna dair ifadelerde kullanmak erkegi cezbeder

0
    0 Yorumla
  • super-natural
    super-natural Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

Evli çiftler için mi?(ya da ileri düzey bir ilişkisi olanlar) Yeni flört aşamasındakiler için mi? :)

0
    5 Yorumla
    • GizliiKızz
      GizliiKızz
      +1 yıl

yok adama yavşama aşamasındayım :D

Yorumla
    • super-natural
      super-natural
      +1 yıl

O zaman , -senden çok manyak bir enerji alıyorum , kalbinle beynin arasındaki kaçaktan etkileniyorum olabilir mi ?...dir :)

Yorumla
    • GizliiKızz
      GizliiKızz
      +1 yıl

öğretmenim o kişi :D

Yorumla
    • super-natural
      super-natural
      +1 yıl

Bu hikayenin mutlu bir sonu olamayacağını biliyorsun değil mi?

Yorumla
    • GizliiKızz
      GizliiKızz
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • böcüğümm
    böcüğümm Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

öküzüm sıpam danam odunum o onlara en güzeli bu gelir:)

1
    0 Yorumla
  • Okkboomer
    Okkboomer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bende hiç varolmamıs ama hep bi eksikliğini hissettiğim parçamı tamamlıyorsun. Mesela Sen yanımdayken iki bütün olmak değilde seninle bütünleşmek gibi.. diyebilirsin bence :)

0
    0 Yorumla
  • -gırgırına-
    -gırgırına- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

yatakta çok iyisin yiğidim de

eaaa

henüz sevişmediyseniz yatakta çok iyisindir sen haa de

eaaa

yani bir kız ban abu şekilde iltifat etse çok hoşuma gider

0
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Sisstt baksana
    Seni ben alcam kimseye söz verme

0
    0 Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Google a yakışıklı yazıyorum. Senin resmin çıkıyor. Biraz banal ama olur yanii

0
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Samimi buluyorum güveniyorum sana demesi olabilir... Eger sevgilin ya da eşin se ERKEĞİM denmesi gibi :D

0
    1 Yorumla
    • kullaniciadigibi
      kullaniciadigibi
      +1 yıl

Vay be 4 yıl sonra

Yorumla
  • ronaldo3488
    ronaldo3488 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Kendini güçlü hissetmesini sağlamalısın.Senin yanında kendimi güvende hissediyorum, sen varken korkmuyorum vs. diyerek..

0
    0 Yorumla
  • seninlebaslaididdidi
    seninlebaslaididdidi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Şimdi iltifattan hoşlanan var hoşlanmayan var bir erkeğe en güzel iltifat bence seninle olduğum geçirdiğim saatler en güzel rüya. Bunun üstüne söylenecek söz yok bence var mı?

1
    0 Yorumla
  • canercan212
    canercan212 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ne giysen yakisiyor
    Inandirici degil ama olsun havamiz oluyo

0
    0 Yorumla
  • ---goa---
    ---goa--- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

senin yanındayken ... hissediyorum

soran sen doldur boşuğu...

1
    0 Yorumla
  • carriera2011
    carriera2011 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Sen ona ÖKÜZ de ne var derse bil ki iltifat etmişsindir. :)

0
    0 Yorumla
  • UralUtku
    UralUtku Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Gözlerim normalde kahverengi ama güneşe bakınca ela, düşmana bakınca bela, sana bakınca fena oluyorum dersin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

benim için boyutu değil işlevi önemli :D işte en güzel iltifat

1
    1 Yorumla
    • dizi25
      dizi25
      +1 yıl

:))))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

" - Adamsın " lafı nedense çok güzel bir iltifat gibi geliyor bana. =)

1
    0 Yorumla
  • nejizh
    nejizh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Sesinin güzel oldugunu soyleyebilirsim ya da gozlerinin tanıdığın cogu erkekten farkli oldugunu soyle herkes farkli oldugunu soylenmesini sever

0
    0 Yorumla
  • kahverengigozlm123
    kahverengigozlm123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Yakışıklısın , çok tatlısın , senin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum , çok güzel kokuyosun

0
    0 Yorumla
  • Rycky
    Rycky Takip Et
    Xper 3 Yaş: 50
    +1 yıl

Senin yapamayacağın hiç bir şey yok çok beceriklisin Bravo sözü beni mest ederdi

0
    0 Yorumla
  • IDisco
    IDisco Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 35%
    +1 yıl

''Allahın belası, pis sapık!''

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ses tonuna bayılıyorum.
    Bakışların harika.
    Gözlerin çok güzel.
    Senin yaninda olmak harika bir duygu.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zeki adamsın çok komik bi alemsin vs tarzı egolarını okşayıcı birşey diyince aşırı hoşlarına gidiyor jsjdjdj

0
    0 Yorumla
  • Burcugunduz
    Burcugunduz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

Cok yakisikli adamsin beyfendi

1
    0 Yorumla
  • 57Kilodan47Hedef
    57Kilodan47Hedef Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 68%
    +1 yıl

Yakışıklı erkek Maşallah 40 bin kere

1
    0 Yorumla
  • KurdunOğlu
    KurdunOğlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Yakışıklı adamsın vesselam de.

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

gözleri yeter onun de...

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çükün çok büyük desen yeter.

1
    2 Yorumla
    • Burcugunduz
      Burcugunduz
      +1 yıl

Haykirdim🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

@Burcugunduz :):

Yorumla
  • OttomanWarriors
    OttomanWarriors Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

çok yakışıklısın de hepimiz yiyoruz bunu :))

2
    0 Yorumla
  • OmerYagiz
    OmerYagiz Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Kızlardan daha güzel popon var

0
    0 Yorumla
  • Soğukkanlıbiriğ
    Soğukkanlıbiriğ Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

Erkek güzeli şarkısını atmak yeterli🧚‍♂️

0
    0 Yorumla
  • Toprak_koç_fan
    Toprak_koç_fan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Onun yanında güvende olduğunu hissettir

0
    0 Yorumla
  • Korelipink
    Korelipink Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Canım cicim de ne biliyim ya

0
    0 Yorumla
  • Nettuno
    Nettuno Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı.

içimde boşluğunu hissediyorum diyebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • dizi25
    dizi25 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

bu aralar en çok hoşuma gideni PAŞAM.

1
    0 Yorumla
  • LiLi1453
    LiLi1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben ömrüm derim odunum derim olsa

0
    0 Yorumla
  • neki1912
    neki1912 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

senin kollarında huzur buluyorum bitirir olayı

0
    0 Yorumla
  • SchwarzenAdels
    SchwarzenAdels Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

İltifatın gerçekçi olmasına dikkat et yeter :)

0
    0 Yorumla
  • nickkatili
    nickkatili Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

cok zekısın cok seksısın

0
    1 Yorumla
    • 06HKN06
      06HKN06
      +1 yıl

Amini siker kalbini kirarim de valla cok hosuna gider

Yorumla
  • Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir erkeğe edilebilecek iltifat nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifat nedir? 44 cevap verildi
Bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifat nedir? 23 cevap verildi
Bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifat ne olabilir? 18 cevap verildi
Bir erkeğe edilecek iltifatlar nelerdir? 10 cevap verildi
Bir erkeğe nasıl iltifat edilir? 33 cevap verildi
Bir erkeğe nasıl iltifat edilir? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨