Az kullanılmalı, az insana söylenmeli; değeri olmalı bu cümlenin. söylendiğinde karşınızda ki insan ruhunda hissetmeli samimiyetinizi; seni seviyorum gibi zorunluluktan kullanılmamalı, günlük ağıza düşmemeli, hissederek hissettirerek söylenmeli.
Belki de bu kadar anlamlı bi kelime değildir, ben kelimelere fazla anlam yüklüyorumdur. bilemedim şimdi.
Bir erkeğe edilebilecek en güzel iltifat ne olabilir?
En iyi söz nedir bilmem. Herkes için farklıdır bu. Ama şunu bilirim. Erkek kadının hayatında varolmak ister. Bir amacı olmasını ister. Ben hayatındayım çünkü şu özelliğini tamamlıyorum. Tamamlanmak ister. Özetle en iyi iltifat; onu seni tamamladığını gösteren şeyler olur. dediğin gibi iyi ki varsın.. ve ya "hayatıma bir anlam katıyorsun" gibi gibi 🐧
Karşındakinin kendini değerli hissetmesini istiyorsan böyle büyülü sözler aramana gerek yok. Hem erkek hem de kadın ilgiyi alakayı ve sevgiyi sever. Onları ne kadar çok sevdiğinizi söylerseniz, önemsediğinizi hissettirirseniz o kadar mutlu olurlar. Kırk yılda bir söylenecek sözün cidden çoğu kişide bir değeri yok...
bu cümlenin bir sene sonrası bir elinde bebek arabasi, bir elinde mama poşeti, cebinde bebek bezleri, arabaya eşya sığdırmak için ter akıtırsın. bonusları; çiş, kaka, kusmuk, salya (çiş kucağa, kaka yatağa, kusmuk babanın kafasına, salya her yere) ödülü; dünyanin en guzel gülüşü
Çok iddialı bir söz bencede 🙂 Bence hayatın anlamı yaşayanın çapı kadardır.. burada çap aşağılama olarak kullanılmamıştır.. ya da kullanılsa ne olur ki? hayat seni kullanmış kullanacağı kadar.. çap genişledikçe mutsuzluk da artar.. ne kadar çok şey bilirsen o kadar çok canın sıkılır hesabı.. ne kadar az yaşarsan o kadar çok mutlu olursun vs. Tamam sakinim 😂