Bir erkeği ayrıldığına nasıl pişman etmeli?
Gururlu bir erkekten bahsediyorum.
Ve ayrıldığı için pişman olmasını istiyorum.
Gururlu bir erkekten bahsediyorum.
Ve ayrıldığı için pişman olmasını istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer en yakın arkadaşını alırsın karşına ısmarlarsın içkisini başlarsın sinandan konuşmaya iki de ağlarsın seviyorum diye sonra silersin gözyaşını ama yok artık ağlamicam zengin yakışıklı karakterli birini halihazırda blabilirim diye kibirlenirsin çok kafanı şişirdim dersin yollarsın arkadaşı o da derdini anlattığın için bu olayda iki sonç türer:
1-bu arkadas sana yazar
2-kendini nimetten sayıp tüm konuştuklarınızı gidip erkek arkadasına anlatır ve her şeyin düzelmesi için adım atılmasını sağlar
Gurur varsa biraz zor.
En mantıklısı hiç ilgilenmemek ve kendi haline bırakmak. Pişman olacağı varsa olur
Bunun için boşta kalması gerek yani konuştuğu birilerinin olmaması lazım, kız arkadaş vs bir çok alternatifi varsa zor, önemli olan ilişki içerisinde ona ne yaşattın mutlu edebildin mi güzel dakikaların, anaların oldu mu, bir şey paylaşıyor olsaydınız zaten ayrılmazdı, demek ki ilişki içerisinde onu mutlu edemedin, senin işin kısacası olumsuz ilgisiz birisin anladığım kadarıyla başka biri ile bile görse pişman olmaz
Neden aşk ilişkilerinin de bir sonu olduğunu kabullenmiyorsun? İlla ki senin vazgeçilmez mi olman gerekiyor? Her ilişkisi gibi, sen de miladını doldurdun ve ayrıldı. Bu hususta pişman olunacak bir durum yok. Ne istiyorsun, ebediyen senin yanında kalıp, sen sıkıldıktan sonra senin ayrılmanı falan mı? Öyle bir yaşam ne yazık ki yok, kabullenmek durumundasın.
Cevap
20Cevap
Bence birine aci vermektense sorunu kendi perspektifinden çöz çünkü ona aci vermeye calisirken ona ne kadar deger verdigini kanitliyorsun hala onun icin caba harcıyorsun
Yapma etme başıma geldi , ve sonsuza kadar gidicek değil ya mesela ben daha hić ayrılmadim hep kiz arkadaslarim benden ayrildi hic kafaya takmiyorum ya
Boşver ya sonra kötü bir şeyler olabilir planlayayım derken sen sen ol Kur'an oku Namaz kıl Oruç tut.
Herkes birgün döner 3 yıl olsada pişman olur ve mutlaka döner beklemede kal
Hala sevdiğin o kadar belliki bence pişman edicem derken tamamen kaybetme
Başka biri ile yapabilirsin. Fakat ona az yakın olan biri olursa sizi daha sık görerek çıldırabilir belki ama onun senin hakkında ne düşündüğüde önemli
Kendi pişman olur olur olmazsa senin yapabileceğin birşey yok.
Erkeğin kızda çok beğendiği özellikleri kız onun gözüne gözüne sokmalı. 😊
Nasıl ayrıldığını blraz anlatırsan ona göre yardımcı olabiliriz
Erkek ayrıldıysa zaten cok düşünmüştür. Pişman olmaz
derdin bumu
ulan benim hakkımda dedikolar çn yargılar vs vs varmış ona ne dion sen?
Umursama görmezden gel arkadaslarınla eglen gul fıtım olur
pişman olduysa olmuştur zaten olmadıysa ne yapsan boş
onu sen tanıyorsunn çok yolu var bunun
Buyuk ikramiyenin sana ciktigini yay :D
Kendi haline bırak. Anca öyle pişman olur.
Cok pisman olur. sende rüyanda görürsün.
Pişman olursa geri döner zaten
Gururlu bir erkek ayrıldıysa imposible
Suçluysa zaten pişman olur suçlu değilse olmaz
senden hiç bir şekilde haber almasın
Pişman olursa olur sen edemezsin.
pek mümkün görünmüyor
Onun en yakin arkadaşına ver
Başka bir erkek.
tekrar birleş ve aldat:D
Öyle bir ihtimal yok
Derdin ne birak
evrim geçirmelisin