Babam mallarını satmaya başladı, damatlara para mı biriktirecekmiş ne yapıcam? Bu Nasıl bir düşünce? Ya batarsak?

Babamın lojistik şirketi tırları petrolü falan var işte varlıklı biri kendi çalışmış kazanmış 10 yaşında bakkal çırağı olmuş işte yani şu an 50 yaşında. Biz ablamla iki kız kardeşiz ikimizde kolejde okuttu hala özel üniversite öğrencisiyiz yurtdışı tatillerine götürdü gönderdi iyi bir adam iyi bir babaydı ama son duyduklarım Can'ımı çok sıktı ona bakışımı bozdu. 22 Tırımız vardı 10'u satıldı. 12 tane kaldı. Bir anda sıkıntımızda yoktu. Arsa satmış sonra bunuda sonradan duyduk. Tırların parası ile milyon liralık yazlık almış ama biz görmedik bile yazlığı anahtarları var ama bir arkadaşınınmış arkadaşı satmış babama. Annem gördü. Arsanın parası ile ne yaptığı meçhul. Petrolünde yarısını satacakmış bizim akrabayla konuşuyordu o an duydum diyor ki iki kız var ne diye çabalayım para kazanmaya çalışayım ki artık hayatımı yaşayacam eşimle damatlara para mı biriktireyim afedersin hem kızımı hem beni mi şey yapsın. Gülüşmeler oldu masada. Benim duyduğumun farkında değildi. Gözümde değeri düştü babamın bu zihniyette olduğuna inanamıyorum? Bu gidişle batıcaz zaten. Bu Nasıl bir düşünce?
Babam mallarını satmaya başladı, damatlara para mı biriktirecekmiş ne yapıcam? Bu Nasıl bir düşünce? Ya batarsak?