Disimi yaptırmak icin ise girdim birikim yapiyordum ailem parayi eve harcamislar bugun tartistim babamda kovar gbi hep napablirim?

28 yasindayim bugune kadar calistgm butun parayi aileme eve harcadim babam çalışmadi adam akilli , bi kac ay once kardesim ise girdi gogsu buyuk ameliyatla kucultmek icin parasini iki auda biriktirdi ckti o asgari ucretli calisiyor bu arada. Bende ise girdim dislerim asiri problemli surekli kirikiyor agiz yapim bozuk 4 disim eksik iki dolgu ikide kirik var yaptrayim dedim kenara attim parayi alip eve harcamislar. Yarisindan fazlasini bnde sinirlendim suratin asıktı babamda noldu demis annemde anlatmis ee ne guzel herkes kendine brktrsin o zamn benimde agzimda dis yok yemek yiyemiyorum bilmem ney dedi ben banyoda duydum konuşturma onu karsinda. Suratina agzina sicim onun parasina karismayin ama bu evden yemek yemeisn ekmek yemesin. Evlenip gitsede kurtulsak falan dedi hepsini duydum cok zoruma gitti evimizde sicak su yok , fisle isityoruz sobali esyalarimiz eski hep ac yasadik gikim ckmadi ama bugun yaptığı soyledikleri hak degildi kendisi evde yatyor ben calsiip kendi sorunumu halletmeye calsiyorum ona bile hakaretler ediyor

Disimi yaptırmak icin ise girdim birikim yapiyordum ailem parayi eve harcamislar bugun tartistim babamda kovar gbi hep napablirim?