Güzel Yüzlü güzel olan kızlar her zaman beğenilirmi? ya da direk şunu sorayım = erkekler güzel kızlara yaklasmaktan korkar lar bu söz sizce dogrumu ya da klişe bir söz mu? ya da güzel kızlar mutlaka beğenilirmi? Eger begenilmiyosa sanssizliktanmi? Güzel olup begenilmeyen tanidiginiz kızlar var mı Çevrenizde?
Cevabın nedir?
Yani güzel kızlar her zaman beğenilmez. Bence fiziki güzelliği zeka, duygu vs desteklemiyorsa çok boş geliyor bana ve heyecan yaratmıyor. Mesela bir arkadaşımın okulunda çalışan bir öğretmen kız var. Ben bunu daha önceden resmini görmüştüm, bir kere de yemekte uzaktan gördüm ve gerçekten mükemmel güzeldi. Gerçekten de çok çekiciydi. Fiziği, yüzü, herşeyi. Yani bildiğin top model gibi biri. Daha sonra tanıştık bir şekilde arkadaş ortamında, birkaç kez ortamlarda bulunduk beraber ve yakından tanıma şansım oldu. Kişiliğini, düşüncelerini, hayat görüşünü falan tanıdım. Ve gerçekten şuanda onunla olmayı tercih etmem. Yani güzel hoş ama içimi doyurmuyor. Ruhumda, aklımda bir heyecan yaratmıyor. Aynı şekilde önceki işyerimde de mükemmel güzel bir kız vardı bunun ayarında, beraber çalışıyorduk. ilk tanıdığımda aynı şeyleri düşündüm. Tanıdıktan sonra çok kaprisli, kibirli, çok geçimsiz, zor bir insan olduğunu farkettim ve uzak durdum. Bana kaç kere evlilik muhabbeti açıp ağzımı aradığı halde hiç adım atmadım. Çünkü şundan eminim onunla olamam.
Umarım anlatabilmişimdir.19 Yorumla
Soran+1 yılAnladım haklısın tabiki o konuda 😊 ama ben onu demiyorum diyorumki ben üniversite de okuyorum güzel veya cirkinmiyim bilmiyorum ama benim arkadaşlarıma hiç tanımadığı erkekler tarafından teklif geliyor İşte kız arkadaşlarımı begeniyorlar beğenen erkeklerde kızları tanımıyor sadece görüntüsünü beğenip söylüyorlar. Ama bana hiç kimse daha onceden beğendiğini söylemedi beni tanımıyo lar doğal olarak karakterimi de bilmiyorlar. Sence ben bu halde çok çok çirkin bir kizmiyim dir
- +1 yıl
Öyle birşey söylenemez. Sen etrafta fazla gözükmeyen, biraz kendi halinde biriysen, ya da biraz soğuk veya agresif görünümlü biriysen, sana böyle bir teklifte bulunamıyorlar ya da bulunmaya cesaret edemiyorlar gibi bir durum da olabilir. Senin kişiliğini bilmeseler bile, karşıdan nasıl bir mizaca sahip olduğun da önemli.
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim haklı olabilirsin 😊 mizacim şarttır evet ama konuştuğum zaman öyle değilim hiç
Soran+1 yılSerttir
- +1 yıl
Şöyle bir durum da var bir de... o tip teklifleri fazla alan kızlar illa da güzel oldukları için bunları almazlar. Bazen erkekler için kolay lokma daha değerlidir. Belki de senin böyle bir durumda olman senin etrafında daha dürüst, daha ciddi, daha mantıklı bir insan olduğun izlenimini bırakmandan da kaynaklanıyor olabilir. Ve bu da senin için hiç de olumsuz birşey değil.
Soran+1 yılBelkide çirkinim dir ne biliyosun 😊 okadar sert kız var ya teklif alan. Ama benim suratim sert ne yapayım ki ben normal ifadesi z durunca sert oluyor ama gülünce öyle değilim tabiki. Sürekli de siritamam ama
Soran+1 yılEver zaten fazlasıyla çok dürüst ve ciddi bir insanım ben çevremde bunu hep yüzüme demiştir. Ama ne yapayım karakterim böyle degisememki😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılben markette çalışıyorum, markette fiziği çok güzel olan bir kasiyer var.. Ilgilenmiyorum.. Benim için güzel olması hiç bir fark yaratmıyor..
Not: kiz devamlı benle muhabbet etmeye çalışıyor15 Yorumla
Soran+1 yılBen fiziği ni demiyorum ki hem güzellik sana göre fizik demek bana göre değil ama. Hem fiziği güzel ama yüzü çirkini ne yapayim? Bu arada yakışıklı misin ilgilenmedigine göre
- +1 yıl
Yok yüzü de güzel.. Lakin yinede ilgilenmiyorum.. Hatta diger arkadaşlarim kizin bana ilgisinin olduğunu söylüyor.. Soruna gelince.. Hayir yakışıklı değilim, yalan konuşmama gerek yok..
- +1 yıl
@FadeMost lüks değil, Allah korkusu. Ben yalan demem, ben yakışıklı birisi değilim. Etrafımdaki insanlar cocukluğumdan beri de alay ederler, ki hala da ediyorlar. Buna rağmen benim canım yansa da, her gece ağlamadan uyuyamasam da hayat devam ediyor. Bende bununla sınanıyorum napayım yani..
- +1 yıl
tesekkür ederim eig için :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız gerçekten güzelse çoğu erkek tarafından beğenilir zaten. bir kısmı zaten beğenmez tipi değildir vs. Ama genel beğenir. Bide şu var beğenmek ayrı hoşlanmak ayrı kimi erkekler güzel olmayan bir kıza aşık olabiliyor güzellikle ilgisi yok duyguların.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzele güzel demezler güzel bunlara vermiyorsa
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😂 ama kızı hiç tanımayan bir erkek kızın koyu olduğunu nerden bilenler veya iyi olduğunu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
Ben çok güzel kızlardan hoşlanmıyorum, yani tam ortası daha tatlı oluyo..!
Ama şahsen kız çok güzel diye korkmam bu durumdan, keşke demektense gider takır takır konuşurum..! KEŞKELER ÖMÜR BOYU SÜRER..! Ama aldığın hayır cevabı seni umursamaz kılar..! Dün yoktu bugün de olmaz der geçersin.. ;)10 Yorumlahayır güzellik göreceli bir şey benim çok güzel dediğim için erkek arkadaşım hayır sıradan bir kız diyebiliyor herkesin güzel bulduğu biri çok zor yani
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊 evet doğru güzel olsa bile karakterini beğenmeyebiliyosun böyle biseyde var tabi
Genelde bu böyledir güzel kız rağbet görür ama tanıdıkça pek ala hal ve hareketleriyle soğutadabilir bir anda
14 Yorumla
Soran+1 yılHal hareketi sormadım. bir kızı uzaktan görüp beğenen kişiler bile var sonuçta onu diyorum, hiç tanımadığı bir kızı beğenen erkekler var
Soran+1 yılIşte bir kıza o ilk görüşte bile bişey soylenmiyosa kız çirkin dir yani öylemi
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Hiç belli olmaz. Çok güze olduğu düşünülen mankenleri beğenmeyen erkekler var;ben gibi.
Evet çok güzelse kız çıta da yüksektir.11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama sonuçta genelde begenilmese bile en azından bir kaç kişi beğenebilir bence
Güzel kızlar genelde yüzünde altın oran olan kızlar olduğundan, mutlaka dikkat çeker ve beğenilir. Sonra beyin devreye girer gerçekleşme olasılığını hesaplar, ki bende hep 'math error' veriyor (: mühendis ağızla böyle (;
10 Yorumla
+1 yılsadece yüzün güzel olması yetersiz ben vucuda bakarım yüzüde temizse yani çok ahamşaam bişey olması gerek değil gayet iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama kısa boylu kızların da sevgilisi var sonuçta
- +1 yıl
olabilir beğenenler olur
Guzelsen begenirler yaklasirlar.. ayrica guzeller sanssiz olur sözunede inanmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ve düzgün bir kız olursa şanssız olur bu kesin bişey
+1 yılBence doğru. Bir güzeli seviyorum ve ben korkuyorum hala. :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBende merak ediyorum dogrumu diye ama bu söze artık inanmıyorum😊
- +1 yıl
Niçin inanmıyorsunuz?
Soran+1 yılBen ce kimse tarafından begenilmemis hiç bir zaman teklif almamis bir kız maalesef ki çirkin dir demekten başka çare yok gibi. Yoksa güzel bir kız ni kişi olsa bile illa begenilmese gerekir
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Güzel kadının canı sıkıldığında basıp gitme ihtimali yüksek. Ve biz çirkin ya da orta ayardaki erkekler pek yanaşmayız güzel kadınlara. Ürkeriz. :)
Soran+1 yılO güzel kızlar yalnız kalacak hep ya da günün birinde ayının teki o kızı alıp gidecek ikisinden bitişi 😂😂
+1 yılTabiki beğenilir. Güzel olan ve tanımadığın kızlar uzaktan çok zor gözüküyor. Tanıştıktan sonra zor olmadığını anlıyorsun.
10 Yorumlaİlk bakışta beğenilir devamlılık için ahlakı karakteri önemli
30 Yorumla
+1 yılBen kendimi kaptırıp aşık olmamak dolayısıyla sevgisi varsa ya da bana bir şey hissetmezse acı çekmemek için uzak duruyorum
10 Yorumla
+1 yılBeğneilmenin vüzellikle alakasi zevkler ve renkler tartisilmaz diye bir söz vardir yani herkeze kendi sevdigi guzeldir. Bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bir kıza hoc kimse hoslandigini soylememisse bu kız illaki çirkin midir sence
- +1 yıl
Ya bir insanin bir insandan hoslanmasi bence basit birsey değil yani bu sadece ayran gönüllü insanlarin. Isi gercekten hoslanan kisiyi görmemistir yani gercek hoslanan biri ciksa illa ki söyler
- +1 yıl
Bu onun cirkin oldugu anlamina gelmez
hayır pamuk prenses gibi olup bir o kadarda itici tipler var
30 YorumlaOzaman sana demet akalından şu gelsin--- GÜZELLER HEP KAZANIYOR, SEVENLER HEP ÜZÜLÜYOR 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 😊 güzeller hep kazanıyor derken
Soran+1 yılUcuz malın alıcısı çok olur ama 😊 tamam güzel kızlar beğeniyor dogrudur ama güzel olmak tek başına yeterli bişey değil güzelsin * Cilveli biri değilsen istediğin kadar güzel ol yinede fark etmez kimsede bakmaz sana
Soran+1 yılGenelleme yapma bence 😊 azda olsa olur öyle kızlar
+1 yılönsezi diyelim güzel olsada ılımlı gelmiyorsa pek umrumda olmaz
20 Yorumla
+1 yılevet biraz nutuk tutulması oluası olur ama acık ve medeni cesareti olan insanlar herzaman daha iiyi tabi bulmaca cözmek istemiyorsan
10 Yorumla
+1 yılMuhabbeti güzel olan kız beğenilir bence :)
22 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı bir konu 😊 ben diyorum ki bazı erkekler tanımadığı bir kızı uzaktan gördüğü bir kızı bile begrnebiliyor. Ama bir kızı kimse beğenmiyor sa illa çirkin midir
- +1 yıl
Yoo hayır bakmaması çirkin olduğunu göstermez bir kızın onu geçtim güzelliği ortaya çıkarmak ya da çıkarmamak vardır bir yandan da. Giyim, makyaj, bakım ve bir çok şey :)
+1 yılSoru içinde soru oldu... güzel olan herşey beğenilir ki
00 Yorumla
+1 yılErkekler atlara karşı şansının az olduğunu düşünür ve tabikisi korkar küçük bir kitle hariç
01 Yorumla
Soran+1 yılSana göre atlar güzel olabilir. O senin güzellik anlayışın
Şahsen çok güzel olan kızlara ilgi duymam onlar ego manyağı oluyor ben daha sade daha nezih olablara hastayım
010 Yorumla
Soran+1 yılOn yargı bence bu. Bazı güzel tanıdığım kızlar var sırf güzeller diye kimse yaklasmamis doğal olarakta kızım kendine güveni gitmiş ysni acaba cirkinmiyim diye
Soran+1 yılEvet öyle istisna insanlar var yani az olsada maalesef
Soran+1 yılBu gerçektende şanslar ilgili bir durum olmayınca olmuyo zorlamaya gerek yok 😊
Soran+1 yılHahahaha 😂😂😂 offf aynen ya. Beni hiç bir zaman kimse beğenmedi belkide bo çok şeyi denedim begenilmek için ama yok yani bence Allah istemiyo öyle düşünüyorum ben. Diyelimki çok göz önünde bulunan bir kız olsam anca 1-2 teklif gelir hani yine öyle çok gelmez biliyorum daha önce yaşadım çünki
- +1 yıl
Ama guzellikte goreceli bir durum kimin seni begenip begenmeyeceginide bilemezsin eski bir sevgilim vardi simdi dusunuyorum aklima gelince karanlikta burnumun ustune dusmus gibi hossediyorum canim aciyo nasil bir migde varmis diye yani bunu diyolag kurdukca ablamak lazim acele etme bide kendine haksizlik etme eminim vardir bir cekiciligin
Soran+1 yılOlsa çoktan biri leri beğendiğini söylerdi zaten. Ben kabul ederim çirkin olduğumu o sorun değil ama çirkinin bile alıcısı varken benim olmaması kötü bişey tabiki😊
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Zengin olan erkeklerde güzel kızlar tarafındanbegenilir güzellik ve para
10 YorumlaBegenilir once dis gorunuse sonra ic guzellige bakarlar tanimak istiyorlar iste
00 Yorumla
+1 yılYuzu guzel olabilir ama fizigi iyi deilse benim icin onemi yok ben once fizik derim
04 Yorumla
Soran+1 yılO senin için öyle. Türk kızlarının boyu pek uzun olmuyor zaten
- +1 yıl
Evet tabi bu kisye gore degisebilir pek uzun olmasin zaten mumkunse 1.70 ve altinda olmasi iyidir:)
Soran+1 yılFizik diyince direk boy anladım bende 😊
- +1 yıl
Peki sole deyim fit bir fizik ve ince bel guzel olur;)
Erkegin zevkine gore degisir arkadaslarimin begendigi kizi benim begenmedigim de oluyor
10 YorumlaGüzel olan her kız her daim ilgi içinde boğulur. Hiç ilgi cekmeyen kız cirkindir
03 Yorumla
Soran+1 yılO senin düşüncen. O kadar kız var güzel olup hiç ilgi çekmeyen yaniliyosun
Soran+1 yılHe eğer senin için güzellik orasını burasını açıp gezmek ise dekolte li giymek ise bişey diyemem
Soran+1 yılHerkesin bir alıcısı oluyor ama sonuçta birde oda var tabi 😊
+1 yılGüzel bir soru, cevapları merak ettim şimdi
12 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊 cevaplara bakabilirsin o zaman
- +1 yıl
Evet okuyorum :)
+1 yılGenelde hep öyle oluyor *_*
10 Yorumla
+1 yılBegenilmezler bana gönder sen.
10 Yorumlagüzel kızlar beğenilir. aptal da olsa beğenilir.
10 YorumlaGuzellik gorecelidir
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama bir kız hiç begenilmiyosa bu kızın çok çok çirkin olduğu anlamına gelirmi sence 😊
Soran+1 yılAnladım onlar daha çok fizige bakiyo anladigim kadariyla kızların yüzleri onların umrunda değil Belli ki 😂
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma çirkin olsa bile illa birileri görüp beğenir değilmi 😊
- +1 yıl
Kesinlikle.
Soran+1 yılO halde güzel olup hiç begenilmemis kızlara ne dersin çevremde çok var 😊
- +1 yıl
Kısmetlerini beklesinler derim.
+1 yılkız güzelse sevgilisi vardır der pas gecerız.
10 Yorumla
+1 yılGüzel kız tehlikelidir
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dusunuyosun merak ettim 😊
- +1 yıl
Güzel kızın bakanı cok olur
Ben kıskanç biri olduğumdan dolayı
Hele de biri ona dik dik bakıyorsa seyreyle cümbüşü sen Ada'mın basına ne gelmiyor
Soran+1 yılBenim sorum şu güzel bir kıza neden kimse bakmaz. Iste sizin hobi erkekler öyle düşüne düşüne o güzel kızlar yalnız kalıyor 😂😂😂 yani bazi güzel kızlara bakıldığı falsn yok 😂 çevremde çok var böyle kızlar
- +1 yıl
Şimdi olayın aslı su
Kımse reddedilecegını bile bile yaklaşamaz
O yüzden hepsı yanlız kalsın
Can'ıma minnet
Ben hiç şikayet ediyor muyum :)
Soran+1 yılReddecegini nereden biliyosun o güzel olan kızda senin benim gibi olan bir insan yani. Belkide o kızda birişi olsun çok istiyodur , artık birisi gelirse hemen kabul etmem diyodur kim bilir dimi yani bilemeyiz😊😊
- +1 yıl
Sen güzel kız olsan ben teklıfte bulununca cevabın ne olurdu
Soran+1 yılDeğilim desem 😂😂 güzel bir kız değil çok ortalama işte. Bu soruyu da meraktan sordum çevremde bir kız var kız çok güzel kız kimse bişey soylememis bu kıza bende sasirdim😊 ayrıca sanaldan bu tür şeyler olmaz bence gerçek hayatta kızın çevresinden biri olmalı
- +1 yıl
Sen tanıştır bizi bir cay İçel'im sorarız :)
Bakalım haklı çıkıyor muyum
Muhtemelen haklı çıkacağım
Soran+1 yılÇirkin sen beğenmez tabiki ama yakisikliysan problem yok gibi duruyor
- +1 yıl
Sence olur mu bu iş
Bence olmaz
İddiaya da girerim
Yakışıklı olup olmadığıma sen karar ver
Soran+1 yılBurası sanal bir yer zaten kızda çevresinden biri oldun istiyor. Sanal nerden çıktı ben onu anlamadım😊
- +1 yıl
Hipotez ispatlamak amaç
Soran+1 yılSanal bir yerden olmayacağını bildiğin için bunu yapiyosun bence 😊 hem kız 19 yaşında yani
- +1 yıl
Tanışma yerı sanal olsa da normal olsa da sonuçta ws uzerınden mesajlasılacak biryerlerde çay içilecek
Farkı yok yani
Ama 19 yasında ise bana amca der belki :)))))
Sana açiklayabilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılAçıkla 😊
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim😊
+1 yılOyle bisey yok benve
10 YorumlaEvet denılebılır
10 Yorumla
+1 yılSen güzel misin sana yürücem
00 Yorumla
+1 yılsokmuşum güzelliğe
00 YorumlaEvet
00 Yorumla:D tabiki :D