Kızlar her zaman yakışıklı erkeklerden
mi hoşlanır ? Birinize yakışıklı gelen
çocuk diğerinize tipsiz gelir mi ?
mi hoşlanır ? Birinize yakışıklı gelen
çocuk diğerinize tipsiz gelir mi ?
Sen hiç güzel bir kadın ile çirkin bir erkeğin evliliğine şahit olmadın mı? Ben şahit oldum, konu kapanmıştır...
Bu arada evet, güzellik hakkaten görecelidir ve kalpteki görüntüye yansır. Yani kişi onu herhangi bir karakteri sayesinde kalbinde bir kıpırtı duymuşsa sınıfın en karizması olsa ondan başkasından hoşlanmaz. Misal iki erkek vardır ikisi de yakışıklıdır ama yakışıklı olduğu halde içimi buz gibi hissettiren tipler vardır, belki başkaları için süper ötesidir, ama benim içim ısınmaz... Bu biraz manevi bir durum, yani insan her önüne gelen yakışıklıdan hoşlanmaz, ama yanında gezdirmek, arkadaşlarına hava atmak amacı taşıyanların karakterle işi olmaz, erkek arkadaşının yakışıklılığı ile arkadaşlarına nispet yapıp ego tatmin eden tipleri bu genellemenin içine koymuyorum zaten...
yakışıklı yakışıklıdır. sadece tarzımız olmayabilir. ama sadece yakısıklıları sevmiyoruz; üzülme.
Birine yakışıklı gelen diğerine tipsiz gelmez.Yakışıklılık bi' avantaj ama tek önemli özellik değil.
Cevap
2Cevap
karizmatik olması önemlidir,duruşu,konuşması,bakışı...bunlar önemlidir..yakışıklılık görecelidir,herkesin kafasındaki yakışıklı profili ayrıdır..ama sağlam bir duruş,iyi giyim tarzı ve etkileyici bir konuşmaya kimse karşı koyamaz
Rölativite diye bi kavram vardı tabiki herkesin zevki başkadır ve kızlar her zaman yakışıklı erkeklerden hoşlanmaz tipe hiç bakmaz hatta
tipsiz olanları genellikle zamanla onu tanıyarak ilgi duyarsın bu her iki cins içinde böyle bence ama yakışıklı olan erkekler güzel olan kızlar gibi bir sıfır önde olur
ben şahsen evet yakışıklı bulduğuma bakarım ama arkadaşım"ığğy çok tipsiz" diyebilir.
sadece kızlar değil erkeklerde öyledir..karizamsı olan hiç bir erkeğede ( benim gibi ) kadınlar kolay kolay hayır diyemez
teşekkür. ederim bayan
yakışıkllılk hikaye karizman varsa her kadını götürürsün benim gibi :D
Hayir, sadece yakisikli olmasi hoslanmak için yeterli degildir. Hem bana yakisikli geleni bir baskasi begenmeyebilir.
Evet kızlar yakışıklı erkeklerden hoşlanır. Kendisine yakışıklı gelenden elbet
Yakışıklılık görecelidir bence. Eğer bir kız aşık olduysa onun gördüğü gibi kimse göremez ki o kişiyi.
sadece kızlar değil erkeklerde öyledir..karizamsı olan hiç bir erkeğede ( benim gibi ) kadınlar kolay kolay hayır diyemez
içimede dışımıda sonsuz güveniyorum keşke bütün erkeklerin özgüvenleri yerinde olsada kadınların karşısında komik hallere düşmesler
EVET, ama bazi erkekler vardir, herkes tarafindan begenilir:)
Çoğunluğu para güç ve itibarı sever
onemli olan muhabbet gerisi bos
benim ilgimi cekicek seyler olsun :)
Kisilik cok onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?