Küçük flörtöz tavırlar sergileyen, el şakaları yapan, uzun uzun baban, temas kurmaya çalışan ve hoşlandığını veya artık niyeti her neyse bunu gösterip kadını etkileyerek daha sonra kendisini çekse bunun anlamı ne olabilir? o kadının ona gitmesi için hırslandırmaya çalışmış olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılbu bir taktiktir eğer adım atarsan ona istediğin vermiş olursun. çoğu kızda da işe yarar. erkek ilk önce fazla ilgiye boğar hanımkızımızı sonra kendini birden geri çeker. bu aşırı ilgiye alışan hanımkızımız da bu durumda boşluğa düşer ve erkeğe adım atar. yemeyin kızlar
07 Yorumla
Soran+1 yıladım istesem de atamıyorum zten :D ama 3 ay oldu ve ben nötr olmaktaan sabırsızlanmaya başladım artık. sıkıldım anlayacağın. adım atacak kadar cesur değilim. ya da atarım ama yanlış bişey yapmak istemiyorum. o kadar dahice şeyler gelmiyor aklıma. zamana bırakayım diyorum ama gerçekten çok sıkıldım bu oyundan. net bir davranış sergilemiyor ben de ona göre hareket edemiyorum :(
- +1 yıl
o zaman şöyle yap. o bir adım geri attıysa sen 2 adım geri at ve bunu ona hissettir :d seni kaybetmek korkusu yaşasın yani
Soran+1 yılhımmmmm. ya zaten çok yüz veren biri değildim ki. yüz vermek derken mesela yanaşmaya çalıştığını hissettiğimde ekstra bir ilgi göstermiyordum neyse o. ama uzaklaşmıyordum da. yani tamamen nötr davranıyordum. zaten öyle birine de bir öğrenci olarak yanaşamam :( bilmem anlatabiliyor muyum :(
- +1 yıl
işte nötr olma. eksi ol :d o halde de bir şey yapmazsa kaybetmekten korkmuyordur, elinin altında başka birileri vardır. belki sen de elinin altında tuttuklarından birisin. eğer bir adım atacaksan geri adım at ki sana doğru bir adım atmayacağını gör. ayrıca sana tavsiyem flörtöz insanlardan uzak dur :D
Soran+1 yılya o zaman tamamen uzaklaşırsa? belki de bundan korktuğum içindir :(
- +1 yıl
tamamen uzaklaşırsa zaten bırak gitsin demek ki onun için bir önem arz etmiyorsun
Soran+1 yılbelkide :/
En İyi Cevaplar
+1 yılHırsalandırmak için yaptığını sanmıyorum. Erkekler genelde nettir uğraşmazlar böyle şeylerle. Bu durumda hoşlanmıyordur ondan kendini geri çekmişdir yani kısacası bilerek uzaklaşıyordur.
011 Yorumla
Soran+1 yılama bu sabit bişey değil ki. kendini geri çektiği zamanlarda acaba ben mi yanlış anlamışım moduna girmeye başlıyorum sonra tekrar öyle bir hareket yapıyor ki.. gene bunun derdi ne oluyorum. yani bu geri çekilme olayı da sabit bir durum değil. bazı kişiler de erkekler genelde nettir uğraşmaz diyor ama bana karşı çok uğraş sergiliyor ve sabrediyor. keşke net olsa da ben de ona göre davransam :/
- +1 yıl
Ozaman alındığı darıldığı bir şeyler oluyordur belki 😕 bu yüzden kendini geri çekiyor biraz tavır yapıyor olabilir
Soran+1 yılalınacak kadar sohbetimiz de yokki neye alınacak? :/
- +1 yıl
Hmm bilmem ki 😕 ya da belki senin ne düşündüğünden emin olamıyordur seni deniyordur
Soran+1 yılbelki de.. ama aynı şeyi kendi içinde düşünüyor olabilir gibi geldi bana. belki kendisi de ne hissettiğini bilmiyor. her şey geliyor aklıma.
- +1 yıl
Aynen o da olabilir 😕 en iyisi erkeklere bırakalım onlar cevaplasın nede olsa erek erkeğin halinden daha iyi anlar:)
Soran+1 yılonlar da bu durumla ilk defa karşılaşıyorlar anladığım kadarıyla :D haha bazıları da gerçekten net olur erkekler diyor gerçkten uğraşmazlar ama o uğraşıyor. ya da fantazi farklılığı ne diyeyim :D bu kadar uğraşıyorsa bir erkek neden uğraşır ki
- +1 yıl
Yani eğer bilerek yapıyorsa ilgini çekmek için yapıyordur 😊 hani ulaşmılmaz gibi görünen insanın hep ilgisini çeker ya o mantıkla 😄
Soran+1 yılacaba? peşinden koşmamı falan mı bekliyor :D çok bekler o neyse :D haha ama seviyorum da adamı. oyy ben nerelere gideyim neyse canım sağolasın. 3 ayın sonunda hala cevaba ulaşamayan ben :D
- +1 yıl
Rica ederim ederim canım 😄 umarım en kısa zamanda cevaba ulaşırız ve dilediğin gibi gönlünce olur 😊
Soran+1 yılinşallah canım :)
Okadar uğraşıp da karşılık alamıyorsa bundan bir cacık olmaz demiştir.. Hooop başkasına
016 Yorumla
Soran+1 yılama tamamen uzak da değil ki. sadece biraz durgunlaştı son birkaç haftadır. yani bu durgunluk bana kötü hissettirmiyor daha duygusal geliyor. yai o kadar kardeşim hallerini gördüm ki :D bu hali tuhaf geldi. ben de bilemiyorum ne olduğunu artık.
Soran+1 yılgerçekten o tavırlardan nasıl bir sonuç almayı bekledi ki? ne yapacaktım ki? sıkıntı şu ki herhangi bir insan değil o. bir arkadaş bir öğrenci değil. normal biri değil işte. işi zorlaştıran da bu. yoksa herhangi biri olsa neden adım atmayayım ki?
Soran+1 yılokuldan ama öğrenci değil :D
Soran+1 yılay demeyeydin öyle :D haha ya gerçekten çıldıracağım. normal biri olsa bu kadar zor olmazdı inan. derdin ne derdim yüzüne. buna da söylemeye çalıştım. çok farklı şeyler oldu
Soran+1 yılo barajlar taşalı 3 ay oldu :D neyse haha :D iyi değilim gerçekten böyle birini nasıl anlayabileceğimi bilemiyorum. direk de soramıyorsun. öğrencisin sonuçta. oda belki öğretmen diye ama yazık ya bana da yazık yani :D hani çıkıp karşısına diyemem ki ya benimsin ya kara toprağaaam :D
Soran+1 yılo ne be :D
Soran+1 yılkendimi belaya sokmak istemiyorum işte bu yüzden akıllıca davranmam lazım. ama sıkıntı onun net olmayan tavırları. yoksa iş bu kadar zor olmazdı :/
Soran+1 yılniye inşaatta mayın bombası falan mı var :D ya şöyle bulmacalar sokmayalım araya :D
istediğinde hemen atlayasın diee oyun yapıyor her zaman işe yaararr :D
01 Yorumla
Soran+1 yılen sonunda atlayacağım zaten :D sen benimsin goçum diyeceğim :D gerçekten sabırsız olmaya başladım bide net bir tavır alamadığım için kendisinden, ona göre karşılık veremiyorum. çıldırmak üzereyim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Valla aynısı var bende ve anlayamıyorum kendisini bir adım atıyo aynen karşıtlık veriyorum bir adım geri gidiyo aynısını yapıyorum bu sefer yine bir adım atıyo. Dertleri ne bunların harbiden :)
10 YorumlaErkekler genelde böyle oyunlarla uğraşmaz diye biliyorum... Nettirler yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke net olsa ama bir öyle bir böyle davranınca acaba benim mi ona adım atmamı bekliyor hırslandırmaya falan çalışıyor diye düşünür oldum. emin olamadım tabii. belki de bu kadar düşünmüyordur bilemiyorum :/
adam fantazi düşkünü yapcak bişey yok. ver kurtul :)
264 Yorumla
Soran+1 yılfantazi falan anlamam ben. net tavır sergilese ben de ona göre adım atacağım ama neredeyse 3 ay oldu ve sabırsızlanmaya başladım. sanırım onun istediği de tam olarak bu.
Soran+1 yılaçılmasını sağlayacak mı bu emin misin? yani sexy olmak :D ama hiç bana göre değil ki. zaten o niyette biri olmadığımı eminim biliyordur.
Soran+1 yılizin vermiyosun ne demek ya :D niyetini anlasam ona göre davranacağım. bana göre net bir tavır sergiledi de ben mi geri çektim kendimi? medyum değilim ki nerden anlayayım aklından veya artık o akıl neredeyse ondan geçenleri :D niye niyeti kötü gibi söylüyosun ki bunları şimdi o kadar mı kötüdür yani :D göğüs mü? o kadar büyük değiller ya :D gerçi bir kere beni beğendiyse o ne kadar önemli olur bilemiyorum ama.. ayrıca kalabalık bir ortamda bulunmak zorunda oluyoruz hep. yani başka şans yok. öyle bir ortamda zannetmiyorum böyle duygulara kapılacağını.
Soran+1 yılavuca gelir herhalde biraz ne bileyim :D bide aramızda biraz yaş farkı var ama buna takılıyor gibi değil ki zaten ben de takılmıyorum :D zaten bana 3 aydır fiziksel temas kurmaya çalışıyordu. bak hiç belli etmiyor dışardan gören hiçbir şey anlamaz ama ben bir şekilde hissediyordum ve sadece kolumuz değdiğinde bile içim tuhaf oluyordu yani o kadar etkileniyordum düşün. ama dediğim gibi öyle bir ortamda o duyguya kapılacağını zannetmiyorum :D
Soran+1 yılçok değil hiç belli etmiyor ayrıca kim olduğunu söylesem şok geçirirsin :D gerçekten herhangi normal biri değil. zaten sıkıntı da buradan başlıyor. bir yere çekip de öpecek insan zaten değil. çok dikkatli bir adam ve yapamaz. benim gibi birine yapamaz işte nasıl anlatsam ki sana bunu :D
Soran+1 yılerkek ama herhangi bir erkek değil. konum olarak benden farklı biri. bir öğrenci değil bir arkadaş değil oyy :D
Soran+1 yılhani öğrencilere bişeyler öğretir evet çocuklaar :D neyse ya haha
Soran+1 yılya yatakta olmak falan istemiyorum aslında :D ya niye yle dedin ki şimdi :D ne fantezi ama :D gerçekten çıldıracağım anlıyor musun beni :D beni :D anlıyor :D musun :D
Soran+1 yılhayali hep kafamda olur ama doğru olmadığını bildiğim için düşünmemeye çalışıyorum. elimin bir yerde olduğu yok hayal kurma istersen adamım :D
ama bazen böyle fiziksel temas kurduğu zaman koluna değmek bile etkiliyordu beni. yahu bir adamın kolu nasıl etkilessin insanı kol işte yani sende bende var :D
Soran+1 yılbence sçmalamaya başladın
Soran+1 yıliyi de kardeş ben ona daha önceden niyetini sormayı denedim ki. anlamadığını söylemişti ama söylediğim şeylerden bile bişekilde çağrışım yapar ona göre adm atardı yani. neyi bekliyor anlamıyorum.
- +1 yıl
Şimdi kardeşim birisi var bana bir ilgi gösteriyo yani bakışlar gülüşler farklı yani konu uzun bide oluyo yüzüme bakmıyo şaşırıyorum ben ne istediğini bilmiyo bu dedim çünkü mesela bir ilgi gösteriyo karşılık veriyorum hemen ilgiyi kesiyo bende kesiyorum ilgiyi bu sefer tekrar uğraşıyo bakışlar vs... Yanı ben ne istediğini bilmiyodur diye zannetmistim sen şimdi fantazi falan diyosun kafam karıştı.
Soran+1 yılleyla sen kimsin bu arada kimi tartışıyoruz burada biz :D
- +1 yıl
Yaaa bütün düşüncelerim alt üst şu an ne diyon sen. İlgi gösteriyo karşılık veriyorum geri çekiyo kendini bende aynısını yapıyorum tekrar geliyo ve bunun anlamı hoşlandığını için değil amaç başka diyosun. Kafa oldu bir milyon ya ama ben onun peşinden hiç koşmadım ve arkadaşlarına birşeyler anlatmış valla sen şu an benim kafamı acayip derecede altüst ettin 😵
Soran+1 yılbel altı vs. etkileyebilecek bir insan değilim aslında ama ne gördüyse artık bende. etkilendiği bir şey mi var bilemiyorum fakat dışardan niyeti öyle görünen biri olmadığım için. başka bir yolu olsa fena olmazdı hani :D
- +1 yıl
Katılıyorum kız valla çocuk 1.90 kaslı ben minyon 1.60 peşinde koşan onca kız yani onlara niye böyle değil kafam karıştı yemin ederim beni sevmiyo amacı başka onu sevenlerede yüz vermiyo sevmeden öyle düşünebiliyor başkalarına da yapsin aynilarini demi ama :) bu arada kader ortağı olduk biz senle 😂
Soran+1 yıl@Leyla1903 yok benmkisi göbekli kıllı türk erkeği :D ama boy konusunda aynıyız anladığım kadarıyla haha aslında onlara da böyledir belki diye bakıyorum gözle görülür bir şey yok ama benim olmadığım bir ortamda nasıldır kızlara karşı bilemem tabii. benim iş biraz fazlaca farklı aslında ya :D
Soran+1 yılbel altı etkilemenin kazandırdığı ne var ki? senin mi? değil. yine bugüne dönüyorsun işte. belki de öyle etrafında kaç tane kız vardır ama bilemiyorum ben işte. bide bulunduğumuz ortam pek müsait değil böyle şeylere.
Soran+1 yılo zaman kudurur ya :D haha ya da sıkılır gider gibime geliyor. ama o zaman da asıl niyetini anlamış olurum. gerçi şu an aklından neler geçiyor bir bilsem neler yapıcam da :(
Soran+1 yıletkile ama altına yatma demek azdır ama verme, göster ama elletme gibi bişey oluyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılne hırslandırması ya g ö t ü başı ayrı oynayan salağın teki işte :D yüz verme şuna
01 Yorumla
Soran+1 yılah keşke :D adamın sesi tonu bakışı insanı hipnotize ediyor. o zaman da benim götüm başım ayrı oynuyor :D haha
Sen beni uğraştırdın birazda sen uğraş diyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılacaba?
Soran+1 yılikincisi de mi var :D söyle vallahi neyse artık çözeyim şu adamı.
Soran+1 yılgerçekten sıkıldığından dolayı mı böyle? e ozaman net bir tavır sergilesin. sanki net davrandı da ben geri çektim kendimi adama bak :D
Evet hemde cok ise yarar bir yontem
04 Yorumla
Soran+1 yılbu durumda ne yapmam lazım gerçekten bliemiyorum. çünkü sabırsız olmaya başladım. belki de istediği bu.
Soran+1 yılonun kadar kardeşim olabileceğime inanmıyorum :D mesafe koymak zor değil de.. haha
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek bir kadını kendini geri çekerek hırslandırmaya çalışabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler