Çocugumu vermıyorlar ne yapmalıyım?
Arkaaslar asık olup evlendım 3 sene once 1 tane kızım var ama esımın aılesı yuzunden sureklı kavga edıyoruz ben ögretmenım esımde doktor.. Doktor ama adam degıl benı hep aılesıne ezdırdı 2 gün önce kavga ettım tam kızımı alırken öyle bır vurdukı bana neyse bastım geldım aılemın yanına bosanıcam dedım oda bana dedıkı ya adam akıllı eve dönersın aklını basına alıp ya da defolup gıdersın kızını asla goremezsın vermem aileside kızıma cok duskun bunlar asla kızımı vermez ayrıca aılesı cok belalı kavgacı falan sizce ne yapmalıyım? bosansam kızımı nasıl alıcam cok korkuyrum bu aılenden?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
78Benzer Benceler
Türkiye'nin En Çok Güvendiği İsimler Açıklandı Ani Stil Değişiklikleriyle Hayranlarını Şok Eden 8 Ünlü İsim! Normal Doğum ve Sezaryen Doğum Yapan Anneler Arasındaki Farklar (!) En Tatlı Bence'm: KizlarSoruyor Üyeleri Bir Tatlı Olsaydı Hangi Tatlı Olurdu? Bugün 17 Şubat Dünya Kediler Günü! İşte Bu Sevimli Varlıkları Sevmemiz İçin 6 Neden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.