Zekice intikam planı yapabilenler bir bakabilir mi lütfen?

Arkadaslar ben birinden intikam almak istiyorum ama oyle bir intikam olsunki benim yaptigim hayatta anlasilmasin ama cok rezil olsun ya da boyle ciddi anlamda kotu bisey olsun. Neden almak istiyorum? Simdi size olayi anlatayim ben lisede okuyorum ve puani yuksek bir lisede aonra benim bir sevgilim var biz ayni siniftayiz ve boyle cok fazla ileri gitmeyiz iliskimizde ama 1 kere cok yakinlastik ve kendimizi durduramadan opustuk sinifta. Biliyorum cok kotu bisey ama ikimizde cok pismaniz ama durduramadik iste yani bizde anlamadik neyse sonra bizim sinifta 2 kiz var bu kizlar ben onlardan kat kat daha guzel oldugum icin beni kiskaniyorladi gecen sene. Ayrica gecen sene ben cok cekingen biriydim amabu sene acildim ama havalanmak anlaminda degil bide boyle bizim siniftakilerle erkeklerle ozellikle aram cok iyi oldu ve onlar bunu da kiskanmaya basladilar ben birisinin yanindayken ona sesleniyolar falan cok sinir bozucu ya bogasim geliyo ikisinide sonra neyse iste bunlar gidip bizi sinifta opusuyolar diye hocaya sikayet etmisler bu arada hoca bizim ciktigimizi biliyor ve bizi destekliyor zaten diger kizda bu yuzden soyledi ya onun sevgilisini ogrenincw hemen annesine soylemisti. bizi destekledigi icin daha da bir azdilar. Hocada sey demis elinizde bir kanit yok getirinde konusalim demis bunlarda baya bozulmuslar iste sonra hoca siniftan bir erkege sormus bizi o da gayet normaller demis (bizim sinifta o iki kiz haric hic kimse birini ispiyonlamaz) iste biz sevgilimle bu iki kiza cok sinir olduk bide ve bunlardan cok zekice intikam almak istiyoruz ama napabiliriz boyle cok rezil olcaklari bisey olsun ama bizim oldugumuzu anlamasinlar nolurrr yardim edin!!!
Zekice intikam planı yapabilenler bir bakabilir mi lütfen?