Nişanlım neden bana soğuk davranıyor?

Arkadaşlar merhaba
Ben mahalledeki yaşlı komşularımızın tavsiyesiyle görücü usülü tanışarak bir kızla nişanlandım.
İlk önce kızla telefonda mesajlaştık. 2 gün sonra yüzyüze görüşelim dedim. Görüştük konuştuk. Görüşme sırasında başının ağrıdığını söylemişti ve ilaç aldı. Görüşmeden sonra ogün mesajlarıma cevap gelmedi. Annem babam o gün akşam onlara oturmaya gideceklerdi ve gittiler. Akşam annem bana telefon açtı aranızda bişeymi oldu bizi önceki gibi karşılamadılar dedi. Bende bişey olmadı konuştuk dedim. Kızın durumu ağırlaşmış, hastaneye kaldırmışlar. Neyse ki aradan zaman geçti söz kesildi. Nişan töreni ile nişanlandık. Ama nişanda dans ederken bile gözlerini sürekli benden kaçırdı hiç yüzüme bakmıyor, gülmüyor. Ben sürekli yüzüne baktım ama o hiç bakmadı. Mesajlarıma geç yanıt veriyor ve cevapları çok kısa. Sanki benimle görüşmek istemiyor gibi. Aramalarımada bakmıyor. müsait değilim diyor. Ne yapabilirim kendime ısındırmak için. O soğuk davrandıkça isteğim azalıyor ama onu çok seviyorum. Cevap bekliyorum
Nişanlım neden bana soğuk davranıyor?