3 BUÇUK SAAT GEÇER
gelen mesaj: kusura bakma geç yazdım. sen nasılsın napıyorsun ?
Bence azcık agır ve olgun bir sekılede kıza mesaj at ! de ki beni takmıyorsun bense senın mesajını beklıyorum durmadan beni istemıyor ve ya sıkılıyorsan konusmayalım de !
zaten çok olgunumdur. öyle bir şey yazsam kıza vereceği cevabı bilioyrum. kesin yok bunuda nereden çıkardın der.
davranışlarından anladım de benımde basıma bölyle bırsey gelmıs tı ..
Naz ola bilir, meşguliyet ola bilir, ilgisizlikten öyle bilir. Görüşüp tanışıp ilgi varsa bir ara yargısız sora bilirsin. Sende takip kendini üzme :)
napıyıyım elimde değil. iletişimsizlik olunca kendi kafamda kuruyorum bazı şeyleri. sanırım çok tecrübesizim ondan kaynaklanıyor
bir de onlar talip olunca bende beklenti oluştu biraz. ben talip olmadım sonuçta kız için. ondan biraz garip geldi bu naz durumları. ama sonuçta kız tabi düşününce. beklemek zamana bırakmak mantıklı gibi
inşallah burayı okumaz gerçi sinir oldum okursa okusun :D
mesajının son kısmını anlamadım oğlantarafı ?
Haaa şimdi anladım son cümleyi :D inceden ayar verme gibi bişey oluyor sanırım. haklısın biraz bekleyim yine aynı devam ederse o söylediğini yapmak mantıklı gibi. :)
Evet sorsan baksan herkes haklıdır kendine göre. Ama başından beri çok hassas ve ilgi davrandım valla. Hiç bir kıza böyle sevecen samimi yaklaşmamıştım daha önce. Hiç bir kızda bu kadar soğuk davranmamıştı bana bugüne kadar. Bir tezatlık varya hadi bakalım. güzel haberleri paylaşırım sizinle inşallah :)
istemiyor olabilir zorlamanın alemi yok normal davranacaksın zorla onunla devam edecem diyemezsin zaten akraba ne kadar sonuç vercek ki sana başka kimse mi yok dünya da
kardeş akraba olunca sonuç vermezmi diyosun
tanımadıgı görmediği bir kişiye neden samimi davransın ve içten olsun,sanki kırk yıllık arkadaşından mesaj bekliyorsun,
insanlara karşı hemen samimi davranırım kötü bir huyum sanırım. karşıdanda beklerim hemen aynı samimiyeti yanlış sanırım bunu istemek. yüzyüze görüşmek önemli diyorsun?
Cevap
5Cevap
sevgilisi vardır istemiyordur da seni ailesi önermiş işte diğeri biraz uyuşuk olup harfleri seçmek de zorlanıyordur en kötüsü 3,5 saat bir insan ne yapar bir düşün
bu kadar saat sonra cevap vermesi normal değil diyorsun. önceki geç mesaj atışlarındada hep bir bahanesi vardı. yok kontörüm bitti yok misafir geldi gibi şeyler
ama kusura bakma falan diyor bazen. bazende demiyor
gerçekten özür dilemesimi gerekirdi?
valla doğrudur. benim bugüne kadar pek kızlarla ilişkim olmadı.bilemiyorum o yüzden sizlere sorayım dedim. becerememde zaten bu sevgililik olayını. görücü usülü deneyeyim dedim bari. aklımda yokken biri çıktı. o da böyle biri çıktı çok üzgünüm :(
valla çekingen bir mizacım var biraz yabanım sosyal ortamlar pek bana göre değil
bence bir sorun yok ya, derstedir görmemiştir. Önemsemese kusura bakma geç yazdım diye açıklama yapmazdı.
yok ya dersle alakası yok şu an ailesinin yanında. iktisat okuyor devam zorunluluğu olmadığından sadece sınavlara gidiyor
hmm ne bileyim benim bazen beni merak etsin diye bilerek geç cevap verdiğim bile oluyo. ondan didim
günde maksimum altı yedi mesaj atıyoruz o da benim çabamla oluyor. ben atmsam iki üç gün atmadığı oluyor. öyle çenkingen bir kızda değilmiş konuşkan neşeliyim falanımda diyor normalde
hıı ozaman salla gitsin
offfff acı gerçekler. buraya girmeden önce içimde bir acaba vardı. acaba ben mi kötü düşünüyorum diyordum. ama gelen cevaplardan sonra galiba fazla iyi niyetliyim :(
sen yinede sor bir kıza niye geç yazıyon diye
çok da üstüne gitmek istemiyorum. soramıyorum pek. ama ben geç yazıdığımda hep sebep beliritirim. o söylemiyor pek. bahaneler var mutlaka yok misafir geldi yok kontörüm bitti. ben atmasam pek mesaj yazıp konuşcağı yok yani
kızn resmni filn gördn mü? sınwlar war belki ondan atmyrdr malum wize haftası
evet facebooktan arkadaşız gördüm kızı. şu an sınavları yok. nerdeyse 1 aydır aynı şekilde.
sevgilisi yokmuş sormuştum en başta sıkıntı olmasın sonra diye
O değilde ben TURKCELL müşteri hizmetlerine bile daha erken ulaşıyorum. Durum vahim, tablo mükemmel.
kardeş güldürdün valla gece gece sağol :D
Daha görmediği adam ile samimiyet kurmaması kadar mantıklı birşey yok.
Gayet normal.
Madem böyle bir durum var uzatmayın yüzyüze gelin bir an önce.
yüzyüze görüşün diyorsun. çokmu önemliki yüzyüze görüşmek?
ama şu an görüşme imkanımız yok pek
mesajlara geç cevap veren kız yan ianla artık gerisini o kız asla bir erkekle doymaz...
kendin bul elalemn buldugundan anca bu kadar olur
benim daha evlilik düşüncem yoktu aslında. kızın kendi ailesi benim ailemle temasa geçti.
Pek fazla sallama sende
ilgini kes
o zaman tam tersine döner
ya ne biliyim böyle şeyler çocukça geliyor bana. görücü usülünde yapmak mantıklı mı?
bildiğin tanıdığın bir insansa mantıklı
anne baba daha iyi görür senin göremediklerini...
yok ben kaçan kovalanır yapmayı diyorum. hani sevgililer flört edenler böyle mesaj bekletme yapıyorlar tamamda. bunu görücü usülü tanışılan biriylede yapmak bu oyunu oynamak mantıklımı onu diyorum
Mantıklı tabiki yapabilirsin...
ama kendini alıştırman lazım ona uzun süre uğraş sonra bir anda geri çek kendini
Bilmediğim neler varmış ya. Ben bilmiyormuşum tam olarak bu kaçan kovalanırı galiba. Ben hep biz kaçcaz karşı taraf kovalaycak zannediyordum. Demek önce ilgilenip ilgilenip sonra geri çekilmek gerekiyor :) Valla ne cahil kalmışım bu yaşta :D
Uzun zaman ilgi göstermen lazım
sonra yavaş yavaş tersle hafiften umursama değersiz olduğunu hissettir.
o zaman kaçmaya başla kovalamaya başlayacaktır.
Eyvallah üstad :) gelişmeleri paylaşacam burdan
abi derdini nikin mi yaptın yani yuh ya :)
daha önce bu nik hiç alınmamıştır diye düşünmüştüm :)
konu alınmaması değil sorun nikinin konuyla uyumu :)
entry-nick uyumu bir nevi diyosun :D sadece bu soruyu sormak için açtıydım gardaş.
biliyorum yüzüne vuruyomuş gibi olmasın diye nikine taktım kancayı :) ')
kardeş duruma yorumun nedir? görüşlerin benim için değerli
Hadi ya :) onun için önce bir soruyu detaylı okumam lazım :) bekle okuyorum ')
kardeş dinliyomusun :)
evet biladerim burdayım buyur
Okudum ve şunları diyorum , yengeye mesaj at , bana mesajların hep geç geliyo, hiç sevemedim beklemeyi halada sevmiyorum beklemeyi , bir hafta daha zaman veriyorum , bir hafta sonra da böyle olursan kusurabakma artık ben yokum de , bunu dedikten sonra iki şey olucaktır , ya ağarlığını koyduğun için kazanıcan onu bide ağardan sattın için , iki ona yol vermiş olcan ki düzelmezse de bu bir hafta için de yol ver , aile arası okey ama , isteseydi senin gibi belli olurdu isteği .
valla kardeşim çok haklısın. isteksiz bir kere istekli olsa bencede böyle davranmazdı. çok güzel bir tafsiyede bulundun. bu dediğini yapacam inceldiği yerden kopsun artık çok sıkıldım belirsizlikten
eyvallah kardeşim saol güzel paylaşım :)
Ricamdasın :)
başkası vardır ondan yazmıyordur
nuri abi yapma bea. yoktur niye olsun ki :(
seni göresi gelmiş bir göstersen başa dönersiniz
anlamadım valla :D
Naz yapıyor
Aman nolur nazolsun başka bişey olmasında :D
yok benim hiç niyetim yoktu. kız tarafı haber yollamış. hiç havalı havalara gircek biri değilimdir inan
Pesinden kosmani istiyor olabilir.
şimdiii? görücü usulüüü.. yorum yok...
niye. görücü usülü ile evlenen o kadar çok insan var ki. biraz dar bir çevrede yaşıyorsun sanırım
tm ya kızma fikrimi söledim özr dilerim kızdıysan.
yok ya kızmadım :) her türlü fikre görüşe açığım. netten olunca kızmış gibi oldu sanırım. aslında en güzeli severek evlilik aşk evliliği ama biraz sessiz çekingen biriyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar