Bundan 3 sene önce, çok iyi bir arkadaşım ve samimi olduğum bir dostumdu. Sinif arkadaşım ve facebookta iyi geçindiğim tek kişiydi. Derslerinde başarısızdı biz onunla samimiyken. Daha sonra aramıza mesafe koydu kendi çapında, hiç konuşamaz olduk. Ben ona aşık olduğumu anladım ve kıskanmaya başladım onu. Ne zaman bir kız ile görsem "kız yalakası" lakabını arkasından tekrarlayarak alay ediyordum. Gururu kırıldı, yüzüme bakmaz oldu böylece. Başka bir kız ile flörtleşiyorlardı, sabrettim, geçecek dedim kendime. Onu unuttu, fakat bana yine pas vermiyordu. Benim aşkım pes etmemiş, ilk günkü gibi aynıydı. Onu unutmak için elimden ne geldiyse yaptım. Başkalarıyla çıktım, başkasına aşık olmaya çalıştım. Fakat o her zaman kalbimin sahibiydi. Hiç konuşamamıştık böylece ve artık onunla hiç bir bağım yoktu. Ben ona sadece hislerimi söylemek istiyorum fakat onun facebooğunu ne zaman eklesem, kabul etmiyor, bakmıyor bile. Duygularımı açıklamak istiyorum fakat, cesaretim ve gururuma yeniliyorum. Neden utangaç biriyim. Çok seviyorum ve okulumuzda sene sonuna geldik. Ayrılacağız ve bir daha onu hiç göremeyeceğim. Nasıl açıklayacağım, yeter artık yoksa hiç görüşemeyeceğiz. Ailesine ve kendisine hayranım. Onu her şekilde seviyorum. Konuşmak bile zor geliyor onunla. Önceden söylediğim o söz aklıma geliyor ve utanıyorum-çekiniyorum. Ne yapmam gerek, yanına gitsem beni duymazlıktan geliyor. Ödev sorsam tinlamıyor. Nasıl konuşacağım? Nasıl onunla birlikte olabileceğim? Onun için her türlü şebekliği yaptım, ne yaptıysam deymedi, görmedi o. Çok seviyorum arkadaşlar, lütfen bir çözüm bulun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman ona yüz vermeyi denesem; şımarıyor, başka kızlarla görüştüğünü fark ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer