Sevgilimle sohbet edemiyorum, ne yapmalıyım?

Öncelikle ben Avrupa'da büyüdüm ve batılıyım 2 aylık sevgilim doğulu ve Jandarma. İkimizde aynı senede doğduk ama o benden 3 ay küçük. Benim ilk sevgilim oluyor, o yüzden başka kıyasım yok ajsjssgf

Sevgilimle sohbet edemiyorum! Artık iyice sinir bozucu bi hal aldı bende ve ışıltım sönmeye başladı. Ne zaman konu/sohbet açmak için ilgimi çeken bir şeyler sorsam veya mesleğinde anlamadığım şeyleri ve kelimeleri anlatsana bana desem boş ver falan der veya sonra anlatırım der, bu kadar çok sorma der vs vs. Benim ilgi alanımdam bir şeyler anlatınca da hiç soru falan sormaz. Yani karakter meselesi mi? Kültür farkı mı? Meslek hastalığı mı? Biz mi aşırı uyumsuzuz? Kadın erkek meselesi mi? Çıkaramadım.

Konu ama flörtleşmek, cinselliğimiz, veya aşkım canım cicim yerim seni muhabbeti olunca susmaz.

Yani arada sırada öyle muhabbet geçecek elbette ama ciddi ve şahsi konulara ilgi göstermemesi gerçekten canımı sıkmaya başladı. İnsan hep boş konular konuşamaz ki bence, ruhumun ve beyinimin de tatmin olmaları lazım.

Bi kaç hafta önce bunu beni rahatsız ettiğini söylemiştim ve biraz daha ilgili davranmaya başladı ama şimdi yine başa geldik. Bugün de kızdım ve zaten cevap alamadığım için fazladan hiiiç bir şey sormamaya başladım ve neden baygın baygın konuşuyorsun bugün dedi. 😑

Siz bu durumu nasıl yorumluyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur? Ona başka bir şekilde anlatsam anlar mı? Yoksa soğuk davranmaya devam mı edeyim?

Sevgilimle sohbet edemiyorum, ne yapmalıyım?