Kurt Cobain
Axl Rose
Barış Akarsu
David Bowie
John Bon Jovi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Axl tam bir erkek güzeli :D Cobain in tipini sevmiyorum nedense yea. Şıklardan bon jovi dedim yenir o. <3 ama benim oyum Jim Morrison a. Orjinalliği, sesi, tipi ve aklıyla. link şamanım benim <3333 ah bu arada David Gilmour u unutmamak lazım ne kadar şu an yaşlansa da hala karizmatik, gençken de mankenlik yaparmış zaten
link
en çirkin dersen hiç tereddüt etmem link Steven Tyler derim. Liv Tyler'ın babası nasıl bu adam olabilir aklım hala almıyor.
Son olarak Syd Barrett. Benim daimi aşkım. Belki çok yakışıklı değil ama havası yeter. <3 link
En iyi cevap
mideniz almayabilir ama kıçına fare sokanı yakışıklı, beste yapamayan satın alanı ya da kulağımın arka kısmı bile duymamış bir rockcıya ünlü rockcı demek işime gelmiyor
james hetfield o listede yokken
siz erkek seçiyorsunuz araya manken ve sineme oyuncularınıda sokun bence
oha james abimizi koymamışlar hakkaten ama o ilk sakalı çıktığından beri çok bozdu öncesinde de kıçına kaçan taytı çekiyodu hala seek and destroy un 1983 konserindeki o an geliyor aklıma bence axl rose la kurt cobain yakışıklı olmasalardı bu kadar ünlü olamazdı ama james hetfield öyle değil
Cevap
28Cevap
David Gilmour link
axl üstüne tanımam tabi gençlik yıllarını düşünürsek :D şimdi iyi değil şimdi AXL değil bildiğin AXXL :DDD
axxxl ahaha
Jim Morrison (Lizard King)>Syd Barret (crazy Diamond) >Elvis Presley (king) > Freddie Mercury
Artıladım. Teşekkürler. <3
O barış var ya o barış on numara adam ya.
Hatta deniz yıldızı diye rezil bir dizi var oradaki kaan görsellikte onun yerine aday bence :D
Barış Akarsu mu? Güldürdünüz yine Türk kardeşler. İddasına varım bu soruyu cevaplayanların çoğu Barış Akarsu'dan başkasını tanımıyor.
Barisida seviyorum ama Kurt Cobain çocuklugumdan beri asik oldugum tek sarisin :) eminim ne renk olursa olsun hep yakisikli olur :)
rock yıldızını bilmem ama en karizmatik rap yıldızı desen TUPAC AMARU SHAKUR Derim :) adamın dibi be adam.d
Thug Life.
syd barrett link
John Bon Jovi, Ville Valo aklıma gelenler. O değilde Axl bildiğin kızmış hani.
Daha iyi bir fotosunu koysaydın keşge
Dinlemezdim ama Barış Akarsu gerçekten yakışıklıydı..Allah rahmet eylesin
Kimse dierlerini tanımıyor belliki herkes barş akarsu demiş :) Oda yakışıklı ama Kur cobain filan var daha :D ayrıca Elvis Presley de tartışılmaz bir tipe sahip bence.
Axl <3 Axl candır, yenir, öpülür, ısırılır.
Ama Kurt Cobain'in ve Barış'ımızın da hakkı yenmez. <3
Barış Akarsu'yu seviyorum diğerlerini tanımıyorum zaten :)
David Gilmour kesinlikle karizmanın ete kemiğe bürünmüş halidir. İkinci sırada Kertenkele Kral yer alır. Syd abimiz de üçüncülüğü alsın.
ahaha tişikirlir köfteemm <33
Yakışıklılıklarını bilemiyorum ama Kurt Cobain de, Axl Rose da, David Bowie de candır.
heya :) bekliyoruz bir gün gelicek isa gibi:) şarkılarında söylüyor zaten beni isayı beklediğiniz gibi bekleyin:)
Ajdar - Şahdamar Death Metal Cover :)
https://www.youtube.com/watch?v=VGyOJGV0O4ECobain'i yazmışsın, Layne T. Staley'i yazmamışsın! Olmadı şimdi..
John Bongiovi.vakti zamanında otoriteler tarafından seçilmişti de zaten.
Barış Akarsu yu
tek gecıyorum Allah rahmet eylesin***
David gilmour kız olsam ona aşık olurdum kesin ardındanda jimi page sahnede bayağı havalı :D
barış akarsu kim ya puhahaha 2 şarkı söyledi oda Cem Karacaca dan hemen rockcı mı oldu
kültür zıcaması böyle bişey sizdeki
Barış Akarsu bunların arasında çoook komik olmamış mı? :D
Jimi Hendrix ve Freddie Mercury bence
Dünya çapında mı? yok cidden şaşırmışsın sen :D ahahahah
Özle ne alakası var yahu?Barış akarsuyu yerel değerlendirmeye al oyumu vereyim :D bariz sırıtıyor.
Dünyada kimse bilmiyor ama? :D sonuç olarak türklerden başka kimse bilmiyorsa yereldir bitti iki iki daha dört.Tutup kurt cobainle axl rosela bir tutarsan yerel ve günümüzden bir müzisyeni böyle bir taraflarıyla gülerler işte :)
Kesinlikle katılıyorum, Barış akarsu bir müzisyendi, rockstar değil. Dünya kadar fark var arada. James hatfield desen neyse de..
sanatçı olursam sanırım ben olacağım .s
Barış Akarsu tabii ki.
Yusuf islam-Cat stevens..
hiç bir bence james hetfield
Barış akarsu neydi bee. Ruhu şad olsun
Cobain candır. Grunge father.
Kurt Cobain tabi ki.
barış akarsu. rahmetle anıyoruz kendisini
sebastian bach tabiki
Dumandan başkasını tanımam
AXL ROSE der susarim
kız rock yıldızı da koyaydın şuraya be kardeş :D
ronie james dio bu oylamada nasıl olmaz yaa..
sebastian bach koysaydın o zaman.. listeni beğenmedim :D
Hepsi yakışıklı olsa da David Bowie ayrı yakışıklı
barış akarsu tabi ki de
Kurt Cobain bence
Sorman hata, Kurt Cobain tabi ki.
Hiçbiri
Axl Rose bence:)
Barış Akarsu.
Jim Morrison
kocaman artı!
Oyum Barıştan yana
David Bowie sanki