Müzik & Etkinlik Rock müzikte favori sanatçınız kim? doremifa1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim müzik türü Rock, şu sıralar Hayko Cepkin'i çok dinliyorum. Sizin favori rock sanatçınız kim? Rock müzikte favori sanatçınız kim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Ben genelde karışık dinlerim fark etmez ama alan walker. 0 0 Yorumla
reısaga_55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/YOJw0duMY_o?list=RDMM&t=3 bedo 0 0 Yorumla
savagepanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Şebnem ferah, barış akarsu, cem karaca. Türkçe için bu şekilde. Yabanci rock GRAI, AMATORY iyi bukuyorum diyelim tabi biraz metal de iyidir. 😅 0 1 Yorumla savagepanda 1 yıl Arch enemy de iyidir. Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Barış Akarsu 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Haluk levent 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben genelde karışık dinlerim fark etmez ama alan walker.
bedo
Şebnem ferah, barış akarsu, cem karaca. Türkçe için bu şekilde. Yabanci rock GRAI, AMATORY iyi bukuyorum diyelim tabi biraz metal de iyidir. 😅
Arch enemy de iyidir.
Barış Akarsu
Metalica efsodur benim için
Haluk levent
Cem Karaca