Çok seviyorum, aşırı bağlandım unutamıyorum onu .. neden böyle oldu anlamıyorum ben çok kötüyüm....

bir arkadaşım vardı tanıstık bizim okuldan aşırı samimi olduk günden güne ama sevgili değildik ama çıkıyor gibiydi aynı birbirimi öpüyor sarılıyor birbirimizi sevdiğimizi söylerdik her dakika yanyanaydık ayrılmazdık ama o biraz zengin züppesi yani burnu havada okulda cok popiler aşırı yakışıklı ve gözü hep baska kızlarda bildiğin düpedüz yüreği yavşak. sonra işte biz konuşmama kararı aldık bana dediki sana alışamadım yanında kasılıyorum . samimililiği bir türlü yakalayamadım dedi bende hiç bozuntuya vermedim bende aynı sekilde falan dedim ama ona okadar alıştım bağlandımki onsuzz yapamıyorumm ... sürekli kız peşinde ben ona arada mesaj atıyorum nasılsın felan konusuyoruz ama hiç olumlu olmuyo sonu... ne yapıcam yardım edinn cok seviyorumm onsuz nefes alamıyorum değmez onungibi biri için ama yapabileceğim bişey yok elimde değil.. onu her gördüğümde eskiler aklımda canlanıyo ve zamanı geri almak istiyorum hemde herseyden cooook. beni istemiyorrrr offfffff yardıııım
Çok seviyorum, aşırı bağlandım unutamıyorum onu .. neden böyle oldu anlamıyorum ben çok kötüyüm....