"Sakın beni yanlış anlama biz sadece arkadaşız" diyor. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor?

bir adam var. ondan hoşlanıyorum belki de daha fazlası... ve onunla birbirimize yaklaşımımız iki sevgili gibi ama bazen "sakın beni yanlış anlama biz sadece arkadaşız" diyor. anlamıyorum ben arkadaşlarıma onun bana yaklaştığı gibi asla yaklaşmam. mesela bizde kalıyor bazen ben mutfağa gitsem sessizce gelip aniden sarılıyor bana. kalp atışlarını da duyuyorum o kadar kuvvetli atıyor. ama söylediği bir cümle ile beni yerle bir ediyor. bilmiyorum anlayamıyorum gözleri başka sözleri başka konuşuyor. düşünmesem diyorum ama olmuyor ve aklımı yitirmek üzereyim. farkındayım anlatımım son derece saçma oldu... bu konuda konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok. yardım edin ne olur...
Güncellemeler
+1 yıl
"dier arkadaşlar" söz ettiğim kişinin yaklaşımları öyle sapıkça diil gözlerime bakarken bile kalbinde olduğumu görüyorum sadece kafamı karıştıran onun sözleri!
"Sakın beni yanlış anlama biz sadece arkadaşız" diyor. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor?