Eski sevgilimin face hesabını patlattım kafayı yedi! Sizce sonrası neler olur?

Günlerdir haftalardır canımı yakan , arkadaşlarının ağzına bakıp bana bir türlü inanmayan sevgilimin face'ini patlattım. hem de tesadüftür ki tam o esnada bir arkadaşına güncelleme yapması için face şifresini veriyordu :) Salaklar direk faceden atılınca baktım beni aramayan benimki tıpış tıpış aramaya başladı... işte sen yaptın biliyorum bilgisayarla içli dışlı senden başka kimse yok hayatımda. ben de tabii bunu bir güzel sivadım :) Sonraları tabii malum mesaj üstüne mesaj ;)) Hatta bana face'im için uğraş geri al vs vs demeye başladı.. Bana yaşattıklarıyla vurdum onu ;)

unutmadan face'ine baktım kızlar bilmem ne ... Ama hep 3 arkadaşı tarafından buna yamanmış yazık çok yazık çok üzüldüm yerime tercih edilenleri görünce. Ama intikam soğuk yenen yemektir. Bana kardeşim diyenleri de bu sayede görmüş oldum.. Hatta bitanesi face'ten yazıyordu "dedim sus 2 kelime daha edersen sayaç tamamlanacak senin de face bilgilerin elime geçiçek" tabii çocuk toz oldu :))

eski sevgilim suan kriz geçiriyor köpek gibi beni arıyor bense bana yaşattıklarıyla onu vuruyorum.. Sizce ona ders olur mu bu ?
Eski sevgilimin face hesabını patlattım kafayı yedi! Sizce sonrası neler olur?