Evett soru şu bir kız bir erkeği ciddi anlamada nasıl etkileyebilir? Saçma yorumlar yapmayın lütfen trollemeyin.! Memeni aç gibi yorumlarda yazmayın çünkü bir abazayı etkilemeye çalışmıyorum. bir kız nasıl bir davranış sergilerse etkilenirsiniz? ya da ne yaparsa, herhangi bişey? Bu arada kızın sizden hoşlandığını bildiğini varsayalım😜😊😌😳😳?
bir zamanlar lisedeyken bir cocuk gelmisti okula. cok fena yakisikliydi. ama kafasini hic kaldirip bakmiyodu etrafina. sonra bir arkadasim dediki bu cocugu tavlayana helal olsun. ben de ne var ki biraz basini yerden kaldirsa yeter demstm. tavla o zaman dedi. ben de gaza geldim. tavlicam lan dedim. Ama kalitemi bozmadim asla. acik da giyinmedim. lisede makyaj da yapilmaz. zaten gerek de duymam boyle seylere. ergenligin verdigi cesaretle ben bunun dikkatimi cektm bir sekilde. artik ben gectikce bakti durdu hep. hatta uzun uzun bakmaya basladi. Sonra ne oldu dersin? ;( ben artik nasil bii hirslanmissma onun yanindaki en yakin arkadasini da tavlamisim. geldi bana acildi. o acilinca diger cocuk da daha bakmamaya basladi. hatta reddettim die benm cocugun yaninda aglarken gormustum felan..
Sorma ya. ben o cocugun benimkinim surekli yaninda oldugunu bile farketmemisim. o kadar ki ona odaklanmisim :D ogretmen sinifi sistemi vardi bizde. mesela dersleri mat. matemetik sifinin oralarda takiliyoduk. o da hep siniftan cikar cikmaz tesaduf gibi benle karsilasiyordu. tiyatroda rol aliyodum bir de. tenefus aralarinda kantindeki sahnede prova yapiyoduk. e herkes de bizi izliyodu. sarki soyledgm sahneler felan vardi. bir de cocuk masa tenisi oynamayi seviyodu ama oynayamiyordu. o gitmeden ben oynamaya baslyrdum arkadaslarla. onda masada bizi bekliyodu izliyordu. ama ben onla hic konusmuyodum. bakmiyodum da pek.. ee dolayisiyla nereye baksa ben. oyle oyle etkilendi cocuk. yetmedi arkadasi bile asik oldu. ama o ondan erken davraninca ne oldu? Benim is yatti :D
şu sorduğun soru ulaşmak istediğin amacını tamamen baltalayan bir nokta.. milletin demesi ile hareket edeceksen en başından vazgeç sende zaman kaybetme çocuğunda zamanını harcama..
canım kardeşim onun belirli bir kriterini bulman mümkün değil. herkesin zevki rengi tadı farklıdır. dolayısı ile birine çekici gelen bir başkasına itici gelebilir.
genel anlamda herkesin onaylayacağını düşündüğüm değişmeyen ortak özellikler olarak;
kendin olman (rol yapmamak, özenti olmamak, olmadığın gibi görünmeye çalışmamak vs), yerine göre davranmayı bilmen (yeri gelince hanım efendi ağırbaşlı, yerine göre çılgınlıklar peşinde koşabilen asi davranabilmek), çocuk gibi ergen tripleri atmak yerine bir sorun var ise oturup adam akıllı karşındaki ile sorunları konuşarak çözmek vb. biraz da futbol biliyorsan tadından yenmez. hele pes oynamayı da öğrenirsen paha biçilemez
valla o oyun nedir bilmiyorum ama dediğim gibi korkma yürü elemana konuş. eğer bozmuyorsa hani neden sen gibi bir mevzuya gelirse şunu söyle;
"ben pası sana attım ofsaytta kalan bir adam olduğunu düşünmediğim için sana ben geldim. adam akıllı bir ilişki yaşamaya değer biri olarak kendini görüyorsan bu pası gol yapabilirsin bence"
ofsayt nedir diye sorarsa?
" atak yapan takım oyuncusunun kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir"
Off çok fena 😮😮 bu arada point silahlı oyunlardan fifada oynadım zaten. Benim ondan hoşlandığımı biliyor ayrıca instagram ve snapten beni takip ediyor malesef şu sıralar sevgilisi var ayrılsınlar dicem bunu 😂
hmmm durum biraz karışıkmış. sevgilisi olayı işin içine farklı bir boyut kattı. e bekle artık yapacak bişey yok. ama sakın milletin gazına gelip en büyük hatayı yapma aralarına girmeye kalkma. bunu tavsiye eden çok dengesiz arkadaşların olacaktır.
her şeyin hayırlısı güzel kardeşim. bakarsın bu zaman aralığında başka bir dırsat başka bir deneyim yaşama şansın olur. bakarsın senin istediğinden çok daha mutlu güzel bir hayatın olur ;)
inşallah yüreği güzel bir insanla güzel bir ilişkin olacak mutlaka. sadece bu zamana kadar acele etmeden bebek adımları ile dikkatli olmakta fayda var ;)
Direk seni seviyorum demesi mesela sonra karakteri etkiler ya kisacasi adam olan kiz etkiler abi ama ornek istiyosan o sahiplenmek ister sende ona sahipmis gibi hissettireceksin o zmn super olur
Oglan sevilcek erkek mi eglenilecek erkekmi orasida önemli eger sevilcek erkekse is bitmemistir ama cok zordur eger eglenilcek erkekse her daim olur o is
Benim icin diyorsan valla takip ettiklerime bakmiyorum pek kiz erkek fark etmez genelde takip ederim 😊 bir insanla whatsapptan konusma derecesine gelmeden de pek önemsemem cunku
1. Olarak güzellik göreceli bir kavramdir benim guzel demem seni guzel yapmaz benim güzel degilsin demem seni cirkin yapmaz ve kafanin yarisi ile yorum yapmamı bekleme 😂😂
Bence etkilenebilmek icin karsi tarafin ekstra bayler yapmasina gerek yok. Benim icin olursa ilk bakista etkilenme olur, olmassa daha da. olmaz. Cunku hoslanmak veya etkilenmek cok baska bir his, duygu..
@Becausecool gözünü değil kalbini etkilemeye çalışın. Bunun için de yok dekolteymiş yok miniymiş yok tayt ve tayt türü daracık pantolonlarla fiziğinizi öne çıkarmayın. Kalbini etkilemek için gülümseyin, cesur olun konuşun.
En İyi Cevaplar