Neden ben değil de o?

sevdiğim kişiyi başkasıyla gördüm. şuana kadar kendimi başkasıyla veya başkasını herhangi biriyle kıyaslamadım. ama gördüğümden beri aklımdan sürekli bu geçiyo o kızın benden fazlası ne? bir gördüm saçı başı bakımsız yuvarlak şişe dibi gibi harry potter gözlükleri. hadi diyelim gözlüğü at yine güzel değil 160 boy ve basit bir fizik. basit bir giyim. böyle bitki gibi bişey. bense 172 boyunda güzel fizikli seksi çekici , bele kadar inen sarı saçlar barbie gibi bir surat kocaman gözler tamamen şekilli yüz hatları, bembeyaz ten, giydiğini yakıştıran, fazlasıyla havalı duran ve en önemlisi özgüveni olan biriyim. kimseye bağlı ve ya zorunlu değilim. hergün geliyorum son model arabam içinden de herkesn imrenek baktığı biri iniyo yürüdüğüm yerde çevredeki tüm erkekler Bana hayranlılla bakarken ve benle olmak için neler vericekken ben herkesi reddedip benim olmayan birine sadık kalmaya çalışıyorum. o ne yapıyo her konuda başkalarına muhtaç bir sayı olarak nitelendirirsek 0 olan bir kızı yanında gezdiriyo. Onun dengi benim her konuda ona yakışan benim. gerçi sadece beraber yürürken gördüm ama ya sevgilisiyse? Kendisi uzun boylu böyle leonardo dicaprionun gençliği gibi bişey. o kızla nasıl olabilir? Benle tek kelime konuşmazken nasıl o kızla muhattap olabilir ya aklım almıyo? Yanlış şeyler düşündüğümün farkındayım ama haksız mıyım? Siz öyle biri olsanız hangisini tercih edersiniz? Ben ne yapmalıyım şimdi bu düşüncelerden kurtulamıyorum
Neden ben değil de o?