Face'den görüştüğüm Yunan kız İstanbul'a geliyor yardım!

arkadaşlar basım büyük dertte 2 yildir facede görüştügüm yunan bir kız arkadaşım var sürekli seni görmek icin mutlaka birgün gelicem istanbula dedi ve dün dedigini yapmış biletini almıs netten bana gösterdi önce inanamadım sonra baktım turkish airlines sitesinden bilet dogru cıktı :D ama bir sorun var ben bu kıza geldigin zaman orayi gezdiricem burayi gezdiricem su otelde kalırız falan filan iyi sallamıştım :D ve 12 mayısta geliyor ve 4 gün kalıcak ne yapıcam ben şimdi ya bütün bunlar için ne kadar para gerekli olur bana ya da görüşmeye gitmeyip kızı orda sap gibi kalsınmı dicemde kız mükemmel bişey napacam ben ya:D:D

Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kız cok iyi türkçe biliyor keklemek daha zor olacak :)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar kız yunan oldugu icin ayasofyayi falan görmeyi de cok istiyor bu yüzden istanbuluda pek bilmiyorum ama kız atatürk havalanina gelicek ayasofyada sultanahmetteymiş bunun icin sultanahmette bir hotel önerebilcekvar mı?en ucuzundan :D ? tek oda yalniz
Güncellemeler
+1 yıl
buluşma gercekleşti arkadaslar hemde söylediginiz paralara degil cünkü hotel kız tuttu :D:D bende 250 tl gitti sadece :D :D teşekkürler herkese
Face'den görüştüğüm Yunan kız İstanbul'a geliyor yardım!