Aşk İlişkileri İstanbul'dan kız alınır mı? Брюнетка_Король Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul'dan kız mı alınır diyor, katılıyor musun?Nereden kız alınır?Kafamda deli sorular. Güncellemeler+1 yıl Güncel İstanbul'dan kız alınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Evet alınır 1 1 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl O kadar karma bir yerden ben olsam almam.
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler. Alınan şeye bildiğim kadar mal denir. Yani dengi dengine... 1 1 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Herkes kendi şehrine mi salça olsun yani? Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bu işin ili ilçesi falan yoktur kader kısmet nerdeyse oradan evkenilir 1 3 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Hacı bi soru sorduk, kısa cevap bekliyoruz, evet veya hayır..🙂 Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Evet o zaman Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl 👍.. Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Manav tezgahı mı bu 1 1 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Şarkıyı söyleyen manav.. Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Manavdan meyve alır gibi 😂 1 5 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Aldığın hayatına tat katmıyorsa alma zaten, meyve gibi.. Yorumla Olgunadam23 +1 yıl İstanbul'da İstanbullu kaç kız var ki herkes biryerden göçmüş Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Oraları karıştırma, oradan çıkamayız, İstanbul'lu demedim, İstanbul'dan dedim zaten. Yorumla Olgunadam23 +1 yıl İstanbul'dan deyince İstanbullu istiyorsun anlamına gelir Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Hacı ben kimseyi istemiyorum, nabız ölçüyorum sadece... Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Turkiyede tek Yozgat'a kız alınmaz 1 2 Yorumla internet_cocuk +1 yıl Neden Yozgat hanfendi Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl İstanbul dedik Yozgat çıktı, var mı arttıran... Yorumla
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yok İstanbul'dan erkek alınmaz karıştırmışlar 1 5 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl 😂😂 Yorumla Blackvibe +1 yıl Senin isim niye öyle Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Nicki Rusça yazayım dedim. Esmer kral anlamı. Yorumla Blackvibe +1 yıl Rusça olması iyi olmuş fhhd Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Ggdhgdhdc Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. niye alınmasın knk nereye alıyoruz kızı 1 1 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Herkes kendine göre yorumlasın knk Yorumla
Pablo6 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Onu bilmemde araba alınmaz 1 1 Yorumla Брюнетка_Король +1 yıl Farklı bir boyut kazandırdın soruya knk, sağol..👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet alınır
O kadar karma bir yerden ben olsam almam.
Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler. Alınan şeye bildiğim kadar mal denir. Yani dengi dengine...
Herkes kendi şehrine mi salça olsun yani?
Bu işin ili ilçesi falan yoktur kader kısmet nerdeyse oradan evkenilir
Hacı bi soru sorduk, kısa cevap bekliyoruz, evet veya hayır..🙂
Evet o zaman
👍..
Manav tezgahı mı bu
Şarkıyı söyleyen manav..
Manavdan meyve alır gibi 😂
Aldığın hayatına tat katmıyorsa alma zaten, meyve gibi..
İstanbul'da İstanbullu kaç kız var ki herkes biryerden göçmüş
Oraları karıştırma, oradan çıkamayız, İstanbul'lu demedim, İstanbul'dan dedim zaten.
İstanbul'dan deyince İstanbullu istiyorsun anlamına gelir
Hacı ben kimseyi istemiyorum, nabız ölçüyorum sadece...
Turkiyede tek Yozgat'a kız alınmaz
Neden Yozgat hanfendi
İstanbul dedik Yozgat çıktı, var mı arttıran...
Yok İstanbul'dan erkek alınmaz karıştırmışlar
😂😂
Senin isim niye öyle
Nicki Rusça yazayım dedim. Esmer kral anlamı.
Rusça olması iyi olmuş fhhd
Ggdhgdhdc
niye alınmasın knk nereye alıyoruz kızı
Herkes kendine göre yorumlasın knk
Onu bilmemde araba alınmaz
Farklı bir boyut kazandırdın soruya knk, sağol..👍