Sevgilim uyandığında bana günaydın yazmak için telefonuna bakacak. Bu sabah ilk mesaj okuyan ben değil o olsun istiyorum ve mutlu olmasını istiyorum. Bana yardım edecek var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılSen şimdi uyuyorsun ya sevdiğim….
Az önce kalktım yatağımdan. Başucumda sigaram. Bir tane yaktım. Biliyorum kızacaksın, yine mi sigara. Seni yaşamak istedim sonra. Gözlerin geldi aklıma. Bakışını nasıl severim. Bana bakarken sen. Bir başka olurum. Başka, adı olmayan bir başkalıktır bu. Özledim galiba. Yanından ayrıldığımda özledim biliyor musun.
Biraz yazmalı diyorum. Bir yerlere notlar almalı. Seni yaşamalı biraz daha. Gözlerimi kapatıyorum ya , gidersin diye korkumdan hemen rüyalarıma alıyorum seni. Sıcacık orda kal. Yanındayken geçiyor zaman. Öylesine değil sevdiğim, değil öylesine. Delicesine geçiyor. Nefes alışımda nane kokuları gibi ferah, bir okaliptus ağacının yaprağı kadar iç açan.
Seni düşünmek nasıl bir şey biliyor musun. Hani suyun altında uzun zaman kalır ya insan. Sonra başını kaldırır da havaya ilk nefes. İşte o ilk nefes gibi bir şey seni uzakta bile olsan düşünmek.
Ya seni sevmek nasıl bir tat bir bilsen sevdiğim. Okyanusun ortasında bir ufak teknede yanından geçen kocaman teknede bir eski dostu bulmak gibi bir şey. Korkmamak gibisin sen. Alışmak gibiden çok öte.
Sen şimdi uyuyorsun ya yastığını kıskanıyorum, bilmezsin. Düşünüyorum defalarca. Uyanık kal. Gecelerce uyuma kalsın düşüncelerinde.512 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha..
Mesaj dedi ulan, roman demedi.
Vay anasını arkadaş.
4 ay önce belki de günlerden bugün, bu ablacığımız çok çekmiş sevgilisinden.
Anlaşılır vaziyette.
Ayrılığın kırıntıları..
- +1 yıl
Off soğuk gölge o zaman en iyi cevap seçmişti. Soran beğendiyse sana gerek yok. Gamze yok bununla idare edin
- +1 yıl
Off çikolataa ben beğenmedim mi dedim hayatım?
Romanın başlığı ne onu söyle sen bana?
Dur o da benden olsun;
Sen Şimdi Yoksun Ya Sevdiğim...
Bence çok güzel oturdu başlık.
Ya sence hayatım? - +1 yıl
Ne güzel canım <3
- +1 yıl
ne güzel canımm <3 ne mutluu o zaman
En İyi Cevaplar
Kuru bir günaydının yerini aşk dolu sözcükler alsın istedim bugun. farklı uyanmanı yüzünde ap ayrı bir gülümsemeyi hissetmekti amacım. yanlız uyanmanın burukluğunu azda olsa atabilmekti belkide. Uyanır uyanmaz evet seni göremiyorum uyanır uyanmaz o sıcaklığından uzagım ama ne kadar uzakta olsam o ufacık tebessümünü kalbimin derinliklerinde hissediyorum ... bla bla bla:) ben böyle bişey yazdım cevap ölürüm ben sana meleğim oldu ;)
5417 Yorumla- +1 yıl
Yoook ya, hiç öyle düşünme, aslında ilişki uzadıkça birşeyler bulmak gerekiyor ki ilişki salozlaşmasın ve monotonlaşmasın.O zaman daha heyecanlı oluyor. İnanın ben eşime gece yatarken ve sabah kalktığımda hem bir mesaj atarım veya o bana atar.Gece çalıştığı için her zaman değişik yazacak birşeyler buluruz. :)Deneyin, her zaman güzel şeyler çıkar.
- +1 yıl
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaa,bravo çok begendim :) +1
- +1 yıl
insan beklio böle hep yaf :D
- +1 yıl
Cok gzel mesaj. Kopyaladım ben de. Tesekkurler
- +1 yıl
Taslaklara kaydettim. Yarın sabah onunda yüzünü güldürür umarım :)
- +1 yıl
Oha agzına s... KS tarihinde ilk defa bu kadar + goruyorum. +38 nedir lan?
Lan nasıl milletsiniz siz genclik? Sevgilin yarin obir gun "Askim gecen gun attigin gunaydin mesaji ne guzeldi bir daha yazsana" dediginde gorurum ben sizin o g.t olmus hallerinizi.
Az kendiniz yaratici olun taklitci, cakma genclik sizi..
Hep acinasi derdim de, bu gercekten acinasi ama..
Turkiyenin durumunu gosteriyor bu + sayisi.
Ne guzel.. - +1 yıl
vuuu :)
+1 yılBugün gözlerimi güneşe değil senin adına açtım. Aklım sende oyununa başladım erkenden ve soluduğum her nefeste yüzümde senli düsüncelerimden ötürü bir tebesüm resmeyler kendini ...
Günaydın demedim henüz neden bilmiyorum günaydın demekten çok seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum...21 Yorumla
+1 yılkardeşim sevgilim olsun adam gibi olsun gerçekten sevilmeyi hak etsin şımarmasın ona sarıldıgımda bu dunyayla ırtıbatım kesılsın dıyorum benım derdım bunlar ama senın derdin benım kadar buyuk degıl seni seviyorum sana sarılmak istiyorum hayatıımın anlamı yaz
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
63Cevap
Hayat senin nefesini hissetmektir içimde. Değmeli gözlerim gözlerine. Haykırmalı aşkım tüm bedeninde. Yaşadığımı hissettirir bana ellerin tutuşmalı bedenime dokunduğunda.. Yaşamak... Yaşamak Sen demek benim için. O halde yaşamayı seviyorum ben. Gözlerimde ki ışık gözlerine baktığında parlar. Yüreğim bir tek senin için atar inan hasretin ağlar uzak olduğunda yaşamak haram dünya zindan hayat bomboş olur benim için. Hayat sensin benim için. O halde hayatı seviyorum ben. Günün ilk ışıklarında uyanırım yeni umutlarla. Yanımda olman için ettiğim dualarla başlarım güne. Hasretini içip her yudumda, nefes almaya başlarım hayalinle. Ben seninle var oldum. O halde varolmayı seviyorum ben. Geceler geçmez gündüzler bitmez. Avutmaz hiç bir şey beni. Uyutmaz dindirmez hasretini. Soğutmaz yüreğimi çağlayanlar. Yanımda olduğunda anlarım huzuru. O halde Huzurlu olmayı seviyorum. Sen.. Sen yaşamımın tek anlamı gündüzüme hayat veren, gecelerimin en parlak yıldızı. Sen... Sabahımın ilk ışığı.. Günaydın içimdeki heves günaydın yanan ateş ciğerimdeki son nefes. Günaydın.. Sabahın ilk ışıklarında sen varsın ya doğan güneşin yerine eğer. O halde sabahları seviyorum ben.. Çırılçıplak yalnızlığım yanında uyanmanın hayaliyle sana geliyorum tüm engelleri aşarak. Günaydın Aşkım günaydın bebeğim huzurum herseyim. Yaşamaya geliyorum sabahına uyanıyorum. Günaydın. Günaydın kalbimde ki tek eş ciğerimde ki son nefes. Yaşamaya geliyorum. Sabahına uyanıyorum... günaydın. Vazgeçemediğim hiç bitmeyen hiç bitmeyen sevdam günaydın... Bizli koskocaman taptatlı günaydın seni koskocaman seviyorum yuvamın hatunu kalbimin kilidi cennetimin anahtarı 💕😘😘❤☺😍 Sevgilimin bir sabah ki günaydın mesajı ☺
20 Yorumla
+1 yılgünaydın aşk baharım..her güne varlıgınla uyanmak ayrı bır haz verıyor ..sensız uyudugum gecelerden kurtulabılmek ıcın dualar edıyorum ve senınle renklenen dunyam ıcın sukredıyorum ..ruhum,tum hucrelerım bır tek adını sayıklıyor..senı cok sevıyorum..haydı ac bakmaya doyamadıgım o guzel gozlerını ve bırlıkte baslayalım bu gunumuze de..
32 Yorumlabence, arkadaşlarına tüm tanıdıklarına vs. söyle, gün ışırken; aynı anda mesaj atın sevgiline günaydın diye. sonra aşkım sürpriz yapmak istedim, genelde ilk mesaj atan sen oluyorsun. seni ne kadar düşündüğümü görmeni istedim gibi bir şeyler de. emini çok hoşuna gidecek:D
tabii arkadaşlarına niye numaramı verdin demezse.11 Yorumla
+1 yılGünaydin sevgilim, gece yatinca aklimdaki son sey, ve sabah kalkinca aklimdaki ilk sey sensin. Insallah birgün günaydin mesaji ile degil, yaninda uyanip yanagina bir günaydin öpücügü kondurarak uyandiririm seni.
Seni cok seviyorum birtanem62 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözleri sen,gülüşü sen..meleğimizin aramıza girip bizi uyandıracağı mutlu sabahlara az kaldı:) küçüğü de acıkır ağlar,altına yapar ağlar:) şimdilik gecenin ve uykunun keyfini çıkar:)
Bence güzel oldu ama korkutmuş olabilirim:)) gerçekleri duymaya da ihtiyaç var:p11 Yorumla
+1 yılSabah erkenden kalk, karnını doyur dişlerini fırçala parfümünü sık tertemiz ol kısacası , pis kokudan arın. Sonra git sevgilinin yanına öperek uyandır, büyük ihtimal ile uyandığında ağzım kokuyor diye kaçmaya çalışacaktır , umursama uykusu açılana kadar öp. Önceden hazırladığın kahvaltıyı yatağına getir ellerinle besle. Sonra deki sen bunları hakedecek kadın mısın amk ?
12 Yorumla- +1 yıl
G0t etmekte üstüme yoktur.
senin sevgilin ne kar şanslı ya böyle erkekler kaldı mı:)
74 Yorumla
+1 yılEskiden ayni evde yasamiyoken sevgilim her gece mesaj atardi ben uyurken. 200 tane mesaj olur yani. Sacmalayabildigi kadar sacmalardi. Sabahin korunde kahkaha atardim. Ne gunlerdi ya:)
41 Yorumlane odun bir insanmısım lan kendımı romantik sanırdım hiç aklıma gelmez böyle şeyler :D gelsede yapacak kimsem yok zaten :D
Sabahları gözlerimi açtığımda senı izlemek masum bir öpücükle uyandırmak isterdim. Günaydın sevgilim :D33 Yorumlasanırım yine yalnız uyandın ama sabret bir süre sonra beraber ve bonus olarak da aramızda minik elli minik ayaklı bişeyle uyancaksın melek sevgilim benim
hihih ben erkek olaydım hatunlar bana bayılırdı da işte :(11 Yorumlabu devirde senin gibi erkek bulmak adam bulmak zor hellal olsun sana kardeşim keşke benide düşünen bir sevgilim olsaydı..
82 YorumlaHer gece yaziyorum guzel seyler ama sabah uyanir uyanmaz bir gunaydin askim yazmaya bile useniyor ise gidince yaziyor hatta bazen onu da yazmiyor uyaninca yine ben gunaydin diyorum. bu aksamda yazmayacagim uleyn sanada yardimci olamadim.
31 Yorumlaboşa yaşadığımı hissettim biran ! sabah beni mutlu edecek bir mesaj bile yok kıskandım :D bence içinden geleni yaz uyandığında senin mesaj attığını görmesi yeter bile mutlu olmasına :)
23 Yorumla
+1 yıliyi oku kardeşim hatta eğer bayan arkadaşlar da cevap ı okursa yorumlasın ama ben bu konudakı felsememe guvenırım '' Birkez daha seni düşünerek güne başlamak, senin kokunu duyarak uyanmak aldığım nefeste seni içimde hissetmek kadar olağan ustu bir şey olamaz ,her sabah olduğu gibi bu sabahta senle uyanmak kadar güzel birsey yok.hayatımdaki en anlamlı varlık olan sana tüm aşkımla dünyaya haykırırcasına günaydın aşkım
13 Yorumla- +1 yıl
kardesım bizde aşık olduk ve deger verdıgımız varlıgın ne kadar degerlı oldugunu ona anlamak ıcın emek verdık senı tebrık ederım çok guzel bır dusunce senınkı ama en onemlısı o senın ona verdıgın degerı bılıyorsa zaten hergune mutlu uyanır
+1 yılGünaydın sevgilim. Kahvaltı hazırladım sana gönderiyorum.Umut dolu omlet haşlanmış,sevgi bir dilim tutku, seni seviyorum reçeli yanında bir de aşk demledim, kaç şekerli olsun,
11 YorumlaÖncelikle tebrık ederim :) Uyuyunca rüyada değil uyandıgımda yanımda bulacagım günlerin gelmesini iple çekiyorum günaydın aşkım ..
53 YorumlaTatlı bir kahvaltı olabilir.Yatağına kahvaltı götür mesela içine de bir gül koy bir sıcak tebessüm ile mutluluk senin elinde :)
22 Yorumladostum.. ben onuu yıllarcaa yaptım hayal bıle edemessın sana tavsıyem onu yere goğe sıgdıramayaa bukadr takılama bıgun oyle mutsuz olursunkı neye ugrardıgnı sasırırsın
22 Yorumla- +1 yıl
adam ayda yılda bır yapıyo zaten ona da manı olmayın yahu
saniyorumki kiz arkdasiyin ailesi bu durumdan habersiz, peki imkanin varsa penceresinin önüne bir gül biraksan ve masaj yazsan ona uyandiginda pencere bakmasi gerektigini söylesen.
nasil olur ?
tabi kiz yüksek katta oturmuyorsa :-)11 Yorumlagece ışıl ışıldı gökyüzü önce her yıldıza senin adını verdim yetmedi hiç biri senin gözlerin gibi değildi herkes sarhoş olacagı yıldızı ararken ben senin gözlerinde bitirdim içki kadehlerini bla bla bla gerisini hatırlamıyorum tek bildiğim özlü söz bu:D
20 Yorumlaayyyy boyle erkekler hala yasıyomu yaaa saka mı bu mukemmelsın! :(
52 Yorumlahayallerimin prensesi hayatima soluk vermek icin uyandinmi,günaydin sevgilim,günaydin günümün bahar,tatlim
11 Yorumla
+1 yılOna kahvaltı hazırla çiçeklerle motif yap banyosunda küvet varsa doldur papatyaları sıcaksuyu aç o şekilde süpriz yap o papatya suyu hem cilde iyi gelir hem insanın mutluluk hormanunu dengeler hemde jest yapmış oılursun arada bir uyurken fotoğraflarını çek digital çerçeveye müzikli aç kahvaltıda seyrettir bir dünya yapılacak şeyler var saksı çalışsın biraz
10 Yorumla
+1 yılHiç olmazda sen gönderiyorsun. Benim mesaj göndereceğim biri bile yok. Haline şükret :)
32 Yorumla- +1 yıl
Sağol kardeşim.
+1 yılGünaydın birtanem .benim herseyim gözlerine vuruldugum sevgilim .sen uyuyorsun ve benşu antamamiyla sana odaklandm seni düşünüyorum.iyiki varsin dyorum, iyiki benimsn dyorum . seni sevyorum canımın ta kendisi aşkım .
42 Yorumla- +1 yıl
sen uyuyorsun ve ben şuan , yazicaktm orda bir karmasa olmus k.bakma :)
- +1 yıl
Bu ne abi ayrılma sebebi. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünlerimin ışığı gecelerimin yıldızısın sabahlarımın güneşi gecelerimin ay’ısın sabahlarımın günaydını gecelerimin dumanısın bebeğim günaydın.
11 Yorumla Yüzümde, gönlümde senin varlığınla gülüyor. günaydın güneş yüzlüm…
26 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim neden böyle diğil ya o resmen odun ya senin yanına staja falanmı göndersem :(
22 Yorumlabir cok mutluluklar gordum gok yeryuzunde en guzeli bir sabah ellerinle uyanmak..
21 Yorumla
+1 yılSen şimdi uyuyorsun ya hani, ben yastığını kıskanıyorum biliyor musun❤Dizlerim olsun isterdim başını koyduğun.♥Istersen göğsümde de uyuyabilirdin hatta..❤ Yanimda uyuyup uyandığın sabahlara hasretim şimdiden♥Biraz daha ileri gideyim mi?❤ikimizin arasında gülüşü seennn, kirpikleri sen, en güzel halleri yine sana benzeyen, minicik elleriyle babasını sarmaya çalışan bir prens ya da prenses düşünüyorum da♥Güneş bir an önce bu günler için doğsun artık❤ Zaman su gibi geçip gidiyor Caneşim,,, 483 gündür seninle uyuyup sol yanimda yine seninle uyaniyorum♥ Sol yanimda seni göreceğim günler için sabrediyorum❤ Seni Çok Seviyorum ♥
Yazmıştım karsiliginda da cok güzel bir mesaj yazmıştı 😊00 YorumlaMesajı atmışsındır ama yinede sebepsizce birşeyler yazmak istedim misal;
Bu gözler güneşin doğuşuyla ilk seni görmek ister, bitanem uyan artık.günaydın aşk'M12 YorumlaYardımla olucak bişey değilki bu, şimdi yatağına yat ve düşün aşkını ona anlatan şeyler yaz, içinden geçenleri hissettiklerini yaz uzun uzun sabah uyandığında çok mutlu olucak :)
12 Yorumla
+1 yılyüzünü yıkadığın her su damlası benden sana öpücük olsun .GÜNAYDIN AŞKIM YAZ
21 Yorumlavay be afferın lan sana. bende her gun ona yazıyorum bır kere yazmıyor hıyar:/
35 Yorumla
+1 yılNe güzel ya imrendim sana inanki..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..31 Yorumlabi süre sonra bu kadar çabaladığına pişman olabilirsin ... dikkat et ...
11 YorumlaHayvanları çok severim aşkım özellikle de seni.
ve ya Seni tanıdıkça hayvanları daha da çok seviyorum aşkım
Ya da aşkım O Kadar terbiyeli oldum ki sigaramı bile çatalla içiyorum alakaya küfür .d
Bir yıldız kaydı seninle evlenmeyi diledim,seninle evlendim hayatım kaydı aşkım diye...D...
Ona karşı hissettiğim bütün duyguları yazardım.Eğer seni seviyorsa,seni seviyorum aşkım yaz,o zaten mutlu olur.10 Yorumlayemin ediyorum intiharın eşiğindeyim ya :D yaz yaz mutlu et içinden ne geliyosa yaz aşkını anlat yüzünü güldür hatta mutluluktan ağlat onu :)))
23 Yorumlamecnun bile dağları deldi Leyla neden bu dağı deldin de ötekini delmedin diye sormuş boşver hiç üzme kendini kadınları mutlu etmek imkansız kesin bişeyeine mana bulur benden söylemesi:)))
15 Yorumla- +1 yıl
mecnun değildi lan dağları delen.
bence hemen abartma şimdilik sadece günaydın güneşim gibi ufaktan başla çünkü günler çook hergün yazacak bişey bulamayabilirsin bence inceden başla :)
20 Yorumla
+1 yılİçinden geçen herşeyi ayrıntısıyla yaz ona karşı hissettiklerini onun için yaptığın ama bilmediği fedakarlıklarını onu neden sevdiğini her şeyi yaz uzun bir mesaj yaz mutlu olmasına değsin :)
20 Yorumla
+1 yılBu sabah bir mesajıma mutlu olman için KS'dan yardım aldım adam gibi bir fikir çıkmadı günaydın sevgilim yaz :)
40 Yorumla
+1 yılSabah sabah uyanmışsın onu dşünerek bundan güzeli var mı :)
Varlığını Bile Düşünmek Beni mutlu Ediyor De Birde Tatlı Bi Gülümseme Koyy Tamamdır :) Kısa ve Öz..:)20 Yorumla
+1 yılya ne güzel düşnmşsün gerçekdne okrken iççim bir kötü oldu blmm belki bana yaplmadığı içindir yok yok :D yılmazın günahını almıyım şimdi güzel bir söz bul ve mesaj at umarım çok mutlu olcakdır :D
32 Yorumla- +1 yıl
:D evet :D
Of Off :) Bu Mükemmel Aşk Devam Ediyor Mu Acaba :))
35 Yorumla
+1 yılruhunu okşa
sabah sabah çiçek almak'ta çok güzel olabilir.40 YorumlaNe kadar şanslısın de akşam uyumadan önce de hala benim gibiler kalmış.
22 Yorumla
+1 yılhep hayalimdir. sevgilimi saçlarına serpiştirdiğim küçük papatyaların kokusuna uyansın..
bunu da buraya prim yapmak için yazdım ama senin de işine yarar hani11 Yorumlakasma kendini arkadaşım kızları memnun etmek zordur .Genelde umursamaz ol bir bakmışsın o seni kovalıyor ya da giden yol almıştır .
10 Yorumla2 senedir her akşam ve her sabah uzuun uzuun günaydın ve iyi geceler mesajı yazarım
15 Yorumlauyuduğumda en güzel rüyam , kalktığımda eşsiz güneşimsin Günaydın Aşkların en güzeli :)
22 Yorumla
+1 yılyürekten düşünüyorsun kardeşim devam et... ona gül yeterli
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederm
Kimse alinmasin ama karsi cinsin mutlulugunu cozecek erkek yok tanimam..sen ne yaparsan yap bir kere olur ikincide yaptigina pisman eder
20 Yorumla
+1 yılUlan sorunun tarihine bak!
5 ay önce!
Bunlar çiftleşmiş, koklaşmış, sarılmış, s.çmışlar. Hatta kızın şu an 2 çocuğu var, dava açmış bu adama, ayrılmışlar birbirlerinden, sizin yaptığınız işe bak anasını satayım.
Bu adam ne yazacak sevgilisine?
"Aşkım 5 ay önce bugünün günaydın mesajı bu, iyi oku bunu" mu diyecek mk?
Yav bir basın gidin..
Mümkünse parmak uçlarında.23 Yorumla- +1 yıl
Babalık 36 erkek yorumunun ve 52 kız yorumunun eline verdirtme bana şimdi.
Uğraşamam..
"her günüm seninle başlasın seninle bitsin"de yaz <3 :D
20 Yorumlademek nesliniz tukenmemis! :)
73 Yorumla
+1 yıllütfen linki inceleyim ltfen duyarlı olalım din kardeşlerim link
22 Yorumla- +1 yıl
güzel iyi duyarlı olmak lazım da hemen yanıbaşımızda turk ordunun desteği ile suriye özgür ordusu süriyedeki katliam yapıyor oradaki sivil kürtleri katlediyor çocuk yaşlı kadın demeden. rojavada ki katliama neden duyarlı olunmuyor acaba türkiye medyası kulaklarını kapatmış. türkiye toplumu uyuyor. rojavada olan katliam sayılmıyormu?
yine senli bir güne uyandım umarım hep seninle geçer her sabahım her gecem bitanem. <3
50 Yorumlaiçinden gelen sözleri yaz ona. yaşadığınız anılardan kısa kısa bahset. Eminim çok hoşuna gidecektir :)
11 Yorumlao halde saat 6'ya alarm kurup mesaj at. bu kadar basit (:
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel günaydın mesajları...Aşkım uyandığında mutlu olsun istiyorum, bana yardım edecek var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler