İnternet & Teknoloji Günaydın sabah almaktan hoşlandığınız mesaj var mı :) ? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bana böyle gelin ya , bu ara her şey yolunda gidiyor başıma bir şey gelmese bari : ) Günaydın sabah almaktan hoşlandığınız mesaj var mı :) ? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok şükür her şey ters gidiyorda kaygılanmıyorum bu sabah kimseyi çekemeyeceğimi düşünüyorum 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Kötü düşünme çağırma belayı : ) Yorumla -Felaketce- +1 yıl Bi seferde çağırdığım için gelsin :)( Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her şey yolunda gidiyor diye kimseye demeyeceksin nazar kesin değer. 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Dimi tüh: ) Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Değer verdiğim insanlardan gelen her mesaj kabulüm ama gelmedi 🙄 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mümkünse uyandıktan kendime gelene kadar kimse bana bulaşmasın 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu an böyle bir mesaja ihtiyacım olabilir bende gelebilir miyim serpme kahvaltı fena olmazdı 😀 1 0 Yorumla
_Athena Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Herkes çok mutlu bir ben bok gibi hissediyorum herhalde gdkshdk 1 0 Yorumla
Epiyola Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnsan o kadar güzel şeylere alışkın değil ki oluncada boyle şaşırıyor :) 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşündüm de bulamadım 😀 1 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Maşallah maşallah Allah daim etsin 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hadi hazırlan kahvaltıya gidiyoruz mesajı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Bize de kahvaltı ısmarla diye mesaj gelsin 🥹 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok çok şükür. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır almaktan hoşlaşmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok şükür her şey ters gidiyorda kaygılanmıyorum bu sabah kimseyi çekemeyeceğimi düşünüyorum
Kötü düşünme çağırma belayı : )
Bi seferde çağırdığım için gelsin :)(
Her şey yolunda gidiyor diye kimseye demeyeceksin nazar kesin değer.
Dimi tüh: )
Değer verdiğim insanlardan gelen her mesaj kabulüm ama gelmedi 🙄
Mümkünse uyandıktan kendime gelene kadar kimse bana bulaşmasın 😅
Şu an böyle bir mesaja ihtiyacım olabilir bende gelebilir miyim serpme kahvaltı fena olmazdı 😀
Gunaydiiinnn mutlu insanları görmek bana mutluluk veriyor 😋
Herkes çok mutlu bir ben bok gibi hissediyorum herhalde gdkshdk
İnsan o kadar güzel şeylere alışkın değil ki oluncada boyle şaşırıyor :)
Düşündüm de bulamadım 😀
Bugün tatil iş yok mesajı iyi olarr..
Maşallah maşallah Allah daim etsin
Hadi hazırlan kahvaltıya gidiyoruz mesajı
Bize de kahvaltı ısmarla diye mesaj gelsin 🥹
Yok çok şükür.
Hayır almaktan hoşlaşmıyorum
Yok laa