Sevmediğini söyleyen kız ayrılırken ağlar mı, ayrıldıktan sonra mesajlaşır mı?

Sevmediğini aşık olmadığını heyecanın bittiğini söyleyen kız ayrılırken ağlar mı ayrıldıktan sonra mesajlaşır mı?

6 ay boyunca kavga etmeyip yüksek sesle tartışmadığım sevgilim ailesindeki sağlık sorunlarından ve işinden ayrıldıktan sonra çok değişti.ve ilk başlarda söylediklerinin aksine geleceğimiz yok heyecan bitti diyerek ayrıldı.ama ayrıldığımız gün hem o hem ben aağlıyorduk.gece geç saatte uykum kaçtı sen uyudunmu diye mesaj attı eviyle ilgili bir satış durumunda bir arkadaş yardımcı olmuştu bana sende gelecekmisin dedi geleceğimi öğrenince sevindi.ona bir süpriz yaptım ayrıyken istediği bir cd yi evine bıraktım bana kmesaj atıp bekle bende geliyorum dedi.onu sevdiğimi vazgeçmeyeceğimi onunda beni sevdiğini söyledim ama kabul etmedi.birlikteyken kavga etmezken ayrıyken etmeye başladık bende en sonunda onu faceden sildim ve mesaj atmamaya başladım daha sonra profil resmimi değiştirmem için bana mesaj attı merak ettiğim şu acaba pişmanmı beni hala düşünüyormu ilgisiz kalsam bana dönermi
Güncellemeler
+1 yıl
kız arkadaşlarda fikirlerini açıklarsa çok sevinirim malum durumu kendi bakış açılarıyla değerlendirmiş olurlar ...
Sevmediğini söyleyen kız ayrılırken ağlar mı, ayrıldıktan sonra mesajlaşır mı?