Ailemle tartıştım, moralim çok pis bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Ben 22 yaşında bir erkeğim. 17 yaşında da bir kız kardeşim var (olmaz olaydı) Yüzümde bir tane sivilce çıkmış, kardeşim abi onu patlatayım dedi, yok dedim, defalarca ısrar etti, yok ben onu gördükçe sinir olurum falan dedi. Ben de yüzümü astım, sen böyle yapınca sinir oluyorum ben dedi, olmayacaksın ben senin büyüğünüm, bu sinir olunacak bir şey değil, büyüklere karşı gelinmez, yapma dedim. Annem de yanımızdaydı, biz böyle konuşurken demesin mi, kızım o şakadan anlamıyor bırakıver şunu diye? O anda öyle yıkıldım ki, anlatamam. Ben de anneme dedim; Yahu ben büyüklerine karşı gelmesin, saygılı, edepli bir insan olsun diye uğraşıyorum; annem bana sardı yine. Sonra babam çıktı geldi, bana kabahat buldu; kızım bu çocuğa bir şey demeyeceksin, şakadan anlamıyor bu dedi. Ben bağırınca babam üstüme yürüdü tabi; baba bak, benim edebimi bozdurma, benim üstüme gelme dedim. Annem haksız yere bana suç atamaz, bana kabahat bulamaz dedim, sanane lan bulur dedi. Ben sana akıl verecek değilim, akıl vermek haddim değil ama 22 yaşındaki bir erkeğe böyle davranılmaz, gururuna dokunur, yapma dedim. Senin gururunu bilmem ne yaparım, dedi ve üstüme geldi. Nerdeyse tokat vuracaktı. Ben de yazıklar olsun manasında el işareti ettim, Sonra da gidip yattı zaten. Şu üniversiteyi bir kazanayım, ben bu herifin 2-3 ay bilemedin bir sene parasını yerim sadece. Ondan sonra bir iş bulurum, suratlarını da görmem, seslerini de duymam. Bu ilk olsa neyse ama çok yaşadım ben bu tür haksızlıkları. Bana, babaanneni sen öldürdün bile dediler, sen üzdün ondan öldü dediler. Allah rızası için elinizi vicdanınıza koyun da şu anlattıklarımı bir düşünün. Kim haklı ve Ne yapmam lazım benim, lütfen söyler misiniz?
Ailemle tartıştım, moralim çok pis bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?