İş yeri olumsuz referans olursa.. Olabilir mi?

3 yıldır bana psikolojik ve fizyolojik anlamda sağlık açısında bir çok zararı dokunan bir iş yerinde çalışıyorum..mezun olur olmaz burada başladım..Mobbingi had safhada yaşıyorum..üstelik burası dışarıdan kimsenin böyle bir şey ummayacağı bir kurum.. Geçen hafta başka bir yere baş vurdum, jürideki hocam da üniv.den hocamdı..Bugün müdür yardımcısı dedi ki "XXX Hocan seni sordu buraya gelmiş" dedi.."aaa hayırdır" dedim, "okul hakkında bilgi almaya gelmiş seni de sordu ama yoktun" dedi.."yemekteydim keşke birisiyle haber verseydiniz" dedim..bunlar şüphelenmişlerdir..ama benim burada daha fazla çalışmayacağım belli..ayrıca kurum sahibi beni geçen hafta tehdit etti, rahatsız oluşum ve uzun bir zaman ağır bir zatürre geçirip yatışımdan dolayı bana benim ilerde çalışacağım yerlere gelip bana olumsuz ref. olmakla tehdit etti.. O hocam inşallah açık açık "çalışanınız bizim kuruma baş vurdu hakkında bilgi almak istiyorum" dememiştir.. umarım daha uygun bir şekilde yapmıştır..çünkü hakkımda asla iyi şeyler söylemezler, amaçları beni süründürmek..Allahım sen çok büyüksün..bana yardım et :(
İş yeri olumsuz referans olursa.. Olabilir mi?