Sevgiliniz yanınızda bir kıza/erkeğe baksa tepkiniz ne olur?
Evet... Ben o an ağzını yüzünü tekmelerim. Açık ve net.
Evet... Ben o an ağzını yüzünü tekmelerim. Açık ve net.
kısa surelı bakmaksa yanı oyle sıradan goz gezdırırken bakmaksa bısey demem ama kız ona oda kıza bakıyorsa uyarırım cunku kız aynen sunu dusunur:vay be cocuga bak kız arkadasına saygısı dahı kalmamıs bulundurma ruhsatlı herhalde dıye dusunur.
sevgılım baskasına bunu dusundurebılıyorsa uyarırım olmadı sap gıbı bırakırım orda
tokatı yeeerrrr
saglam tokat yemisligim var. üstelik kiz ile sadece göz göze geldik ve ben sevgilime sarilmis haldeyken sadece nasilsin dedim. ya da sarili degildim ama cok yakin duruyorduk. iyiyim dedi sevgilim tokati yapistirdi... kiz bir de utanmadan ee ama hak ettin dedi. iyi lan o zmn sana da atsaydi bir tane ?
bunun yüzünden tokat yemiştim ama ben başkasına bakmıyodum ki :)) :)) ben olsam ben de tokat atarım kız haklı yani :))
Cevap
10Cevap
gözü takılabilir, normaldir. üzerinde durup da mesele haline getirmem.
ama yalanarak, gözlerini dikerek bakıyorsa yalnız bırakırım ki rahat rahat yalansın. sonsuza kadar!
ben de bakarım ne gördü de inceliyor diye bir şey bulamazsam sorarım söyle bende o noktaya bakıyım derim
baştan uyarırım...baktım hala bakıyor o bakarken kalkar giderim o baksın dursun...böyle bi şeyi de yaptım yani çok iyi oluyor saf gibi kalmıştı orda.
ben sinirli biriyim muhtemelen sert tepki gösteririm ama aslında misilleme yapmak lazım bi erkek olarak bakabileceğim daha fazla potansiyel olduğundan delirtene kadar laf atardım sağa sola
Geçerli bir bahanesi yoksa, benim için ayrılma sebebidir.
Belli olmuyor ruh halım ki belkı aldırmam
belki çeker gıderım, belkı kızı çağırırım bırde yakından baksın derım
Sevdiğim bakmaz da...
Etraftakı adamlar bakıyor.. Sinirlerim bozulsa da çaktırmıyorum...
bakışlarım yeter ama...eger yakalarsam bir acıgını kafasına çantamı indiririm hatta sinirlenmişsem kimse beni tutamaz
Gözü takılmış olabilir hoşuma gitmese bile bunda büyütecek birşey yok. Hayır yani bakınca ne olacak anca bakar yani.
Neden baktığıda önemli,hoşlandığı için baktıysa tepkim olurdu
baktığı adama göre değişir.Amacını anlamam için erkeği görmem lazım
Oralı bile olmam .. Tartışmaya değmez ..
Hoş şeyler olmayacağı kesin .
bi daha benı göremezdi =)
Nasil bakmasina bagli,
Yaninda durmam basar giderim.
tokatı yer oturur yerine
evde biraz tartışırız o kadar.
Sorun etmem anca bakar zaten.
ben de onunla bakarım yorum da yaparım
Ahahaha aynen.
Trip trip trippp
Vururum onu..
cesaret edemez;)