Küfür eden dayak atan erkek...

Aslında kendimi özellikle gizliyorum çünkü istemiyorum işte kim olduğumu bilmenizi. 2.5 yıldır birlkte olduğum sevgilim bana bu hayatta yaşamam gereken bütün acı tecrübeleri yaşattı. Herşeye ragmen sevmekten hiç vazgeçmedim pes etmedim. Ama ilk defa bugün mantığım bitti diyor bana... Öyle şiddete maruz kaldım ki arkadaşlar yaşadıklarımı birgün kitap yaparsam inanın bana çok satar. Ve küfür ederken ağzından çıkanları kulağının duymaması. Ben artık kendimi değersiz görmemek için kendime olan güvenimi kazanmak için ondan vageçiyorum. Ama yinede sol yanım acıyor ben onu çok sevdim arkadaşlar okadar çok sevdim ki bunları haketmedim.:( Lütfen bana akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum hepiniz benim için salak gerizekalı vb kelimeleri sarfediyorsunuz. Ben yaptığımın akıl işi olmadığını biliyorum. Ama ben gerçekten öyle bir sevdaya tutuldum ki ölüyorum onun için o önceden böyle değildi psikolojisimi bozuldu bilmiyorum. Okadar istiyorum ki düzelsin diye ve ben razıyım bir ömür beklemeye . Ama düzelmiyor bana kıyıyor sonrasında ağlıyor üzülüyor yaptıklarına. Ama ben biliyorum en azından bu sefer bitmesi ve bazı şeyleri anlaması lazım canım yanıyor ama çıktım hayatıneden
Küfür eden dayak atan erkek...