Sizce itici mi yoksa yakışana yakışır mı?
Kızlar erkekler yorumlarınız ne?
Kızlar erkekler yorumlarınız ne?
lens var lenscik var:))) Piyasada 25 30 tl satılan lensler gerçekten ölü gözü gibi duruyor ve sevmiyorum. Ama baush ans laumb renk sabitleyici lenslerin okyanus yeşilini alıyorum gözlerim ela olduğu için daha belirginleştiriyor. Okadar doğal ki beni doğuran anam bile anlamıyor bazen gözümde lens olduğunu... Mutlaka lens alıyosanız kaliteli alın ve kesinlikle gri lensleri mavi lesnleri gündüz takmayın çok kötü duruyor ya:(
ben emo optikten almıştım numaralıları var.. internetten alışverişe pek güvenmem ya özellikle sağlığı etkileyecek bi ürünse asla
bence hic güzel degil, cünkü insan özünü terk ediyor resmen..gözün kahve rengi ise neden mavi lenslerle ortalikta gezersin ki? bence böyle durumlarda cogu zaman özgüven eksikligi var, ama herkesin bakis acisi ve zevki farkli zaten..
İtici demek yetmez. İttirici...
İllaki lens olduğu anlaşılıyor.
Anladıktan sonra da değeri böyle "resetlenmiş" gibi hissediyorum.
Bir tarafıma kaş göz çizsem aynı olurmuş gibime geliyor. :D
yakışanı da var yakışmayanı da link buna kim olmamış diyebilir
Cevap
12Cevap
Lens Deposu sahibi olarak , gözlüklere ölüm , yaşasın Renkli ve Kontakt lensler :) Kullandığın markaya göre değişir.
Bazılarına yakışıyo tabi ki ama bunlar sadece istisna, çünkü bana itici geliyolar... İstisnalar kaideyi bozmaz...
hiç hoş durmuyor. bide takıntılı olanlar gözlerini sonuna kadar açıp, pörtleterek duruyorlar. korkutucu.
:))))) yıldızlı pekiyi
renkli lensten kastın nedir acaba? hmm sanırım mavi ve yeşil peki siyah ve kahverengi renksiz gözmü oluyor
bazılarında müthiş duruyo yaaa
ama bazısında lens olduğu o kadar belli ki o da çok itici duruyo
herşeyin doğalı güzel yaa...lens olduğu hemen anlaşılıyor, ne kadar itici olduğunu düşünmekten konuşurken bile dikkatim dağılıyor..
yakışıyosa taksın mümkünse cinsel ilişki esnasında çıkarmasın.
Onu bılmemde lens retınayı inceltıyormus zamanla
mecburı olmadıkca kullanılmamalı
Renklı gözdense ,gören bır cıft göz daha güzel olsa gerek
değişiklik & fantezi için takabilir ama sürekli takmasını istemem
hiç dikkat etmedim ama hoş olur heralde yinede doğallıktan yanayım
ucuzlar hemen belli ediyor cam gibi çok kötü duruyor kalitelileri ayırmak zor olur
Hiç denk gelmedim ama görürsem şöyle demek isterdim kendin ol bırak bu yapmacık işleri :D
lensli birini görünce usulca yanına yaklaşıp ' gözleriniz takma mı ?' diyorum. tabi sonra kahkaha kopuyor ikimizdede. gülmeyenine denk gelmedim.. :)
Yapay ve yapmacık geliyor.
Çok belli oluyorsa kalitelı bişey al derim.
yesil ve mavi rengi seviyorum
gözlerde kendinin olmadıktan sonra neye yarar ki ?
çok yapay, doğallıktan çok uzak ve itici..
farklı görünme ama bazıları kedi gibi oluyor
hemen anlaşılıyo ve hiç doğal gelmiyo bana.
aşırı yapmacık o ne öyle
gözleri donuk gösteriyor.
Sahte geliyor tabiki.
Gözler de yalan olduktan sonra...
seviyorlarki yapiyorlar
bana çok itici gelir
kedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar