Bide burda sormak istedim,cevap verenlere teşekkürler :)
Bir erkek gerçekten sevdiği kıza dokunmaya kıyamaz mı ?
Bide burda sormak istedim,cevap verenlere teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir annenin bebeğine duyduğu şefkat gibi sever seven sevdiğini.. gerçekten seven bir kişi dokunamaz onu hep inciteceğini düşünür pamuklara sarar sanki onu hani çok değer verdiğiniz bir hediye vardır ya sizin için çok büyük anlam ifade eden aman bir şey olmasın diye saklarsın sakınırsın ya işte öyledir sevgilide onu sarar sarmalar saklarsın arada bir sakladığın yerden çıkarır bakarsın bakmaya bile kıyamaz tekrar saklarsın sonra tekrar bakar tekrar saklarsın doyamaz tekrar bakarsın her defasında ayrı bir heyecan duyarsın her defasında ayrı bir sevinç tarifi imkansızdır bir çocuğun içindeki sevgisinin yansıması gibi yüzünden gülücükler saçar , ama bunu sadece sevenler anlar.
ya kıyamaz derken onu farklı anlamda söyleriz biz şöyle ki sevdiğimiz insana cinsel yönden düşünmeyiz ona karşı kötü şeyler geçirmeyiz içimizden fakat o tatlı saçına yumuşacık yanağına eline dokumadan edemeyiz ki oda olur çünkü seven insan uzaktan sadece bakarak evet sever ama aynı sıcaklığı veremez böyle işte kardeşim inşallah yardımcı olabilmişimdır..
kesinlikle oldukca sacma bir dusunce "insan sevdiğine dokunamaz" cümlesi. ya insan sevdiğine dokunup,öpüp koklamak ister. onu hissetmek ister,ona sahip oldugunu hissetmek ister. kendi acınızdan duşunun bi? istemez mısınız caninizdan cok sevdiginiz biriyle sevismeyi. eger gercekten dogru bir insan bulduğunuzu düşünüyorsanız kezban düşüncelerinizi bırakın. he tabii her erkek farklıdır şerefsizine denk geldiyseniz size dokunmuşsa kotu bir izlenim birakir. acik acik konuşuyorum ben sevgilimle cok sey yasadım. onunla sevisirken huzur buluyorum. yeni sozlendik iste. ve beni gayet mutlu ediyo:)
bunu kezbanlık olarak görmeseniz artık iyi olur insanların bakış açılarına saygı duymanız gerekir incitici olmak kimseye bişey kazandırmaz sen mutluysan problem yok mutluluğun daim olsun ama herkes senin gibi düşünmeyebilir ve seninde buna saygı duyman gerekir. Do you understand me?
Bu kişiden kişiye değişiyor ama benim süt kardeşim var erkek,birgün konuşma geçti aramızda kendi sevgilisini anlattı bana,sonra gerçekten seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz dedi,yani cinsel açıdan kaşarlara davrandığı gibi davranamaz dedi.. Dokunmak derken tabikide saçına,eline,yüzüne dokunmak sarılmak koklamak ister bunu kızlarda ister çünkü duygusal anlamda hissetmek ister.. Yapmayanlarada kezban diyemezsin,bazılarıda yapıyor güveniyor,sonra terkedilince ortada kalıyor.?
Cevap
26Cevap
dokunmaya bakmaya kıyamaz gibi şeyler saçma değilmi ya elbet elini tutar falan ama fazlasını yapmamalı bence evlenecek kadar ciddi düşünüyosa yani o kadar seviyosa...bir erkek tüm kalbinle bağlandıysa ondan korkucaksın cehenneme kadar peşinden gelebilir ;) tabi buna sevinebilirsinde :D
Gelsin gelsin :D
kıyar .bu çok saçma. ama onu evlenmeden bozmaz. ya da bozsa da evlenir. böyle şeylere inanmayın yahu. size göre bir adam cinsellik konuşmuyorsA o sizi seviyor ama öyle bir şey yok işte. o siz ondan hoşlanın diye taktiik uyguluyor
Gayet ciddi düsünüyorsa bir ömür mutlu olucagina inaniyorsa dokunmaya kiyamaz tabiki.
Ask incitmekten korkmaktir sevdigini.İsteklerinden cok onun mutlulugunu düsünmektir.
sevdiğine dokunmak için can atar aslında ama abaza gibi çullanmaz kıza her fırsatta..onu harcamaz yani kullanıp atmaz..kıymaktan kasıt bu
aslında onu ister çok arzular yani.arzulamaması anormal olurdu
Aşık ve ciddi ise dokunmamak ister ama cinsellik de açlık gibi bir ihtiyaçtır.Karşı cinsten bekler. Karşı taraf hareket etmezse bir yerde patlak verir. Ateşle barut yanyana durmaz. Unutmayalım!
insanın sevdigine dokunması kadar güzel bişey yok bence... onu sahiplenerek, ona kıymet vererek dokunmak bir kasara cinsel ihtiyac gidermek için dokunmaktan daha zevklidir
Kızın rızası olmadan herhangi bir yakınlaşma içerisine girmez.Teklifte etmez.
Ya teklif eder ve kız istemedi diye dokunmazsa
Bir erkek Sevdiği kıza Dokunmak İster Her Ne dersen de
o ozaman erkek değil derim...
Kimi dokunur Kimi dokunmaz..dokunmam diyenleri tebrik ediyorum.Ama bu lafta kalmiyordur umarim.
kıyamaz bacım elini bile süremez çünkü aşk böyle acımasız bir kalp ağrısı
Dokunanda seviyordur dokunmayanda... bunun ayrımını ancak birbirini seven insanlar yapabilir.
değişir. dokundu diye sevmiyor değer vermiyor da sanmayın
yok dokunmaz sahiden severse. beyin çalışmadığı için aşık olma durumunda asıl amacımızı unuturuz.
Kesinlikle dokunamaz...
Sonuçta belli bir yerden sonra kıyacak :)))
ciddiyse dokunmaz neden yeri ve zamanı bekliyodur
Ben sevmediğime dokunmayacaksam kime dokunacagım
Ne anlamda dokunmaya elini tutabilir tabi :)
Dokunmaya kıyamamak geyiği de beni benden alıyor.
Ben kıyamazdım hiç
öperken bile içim titrerdi :(
Dokunmadan sevgi, aşk olmaz.
bence kıyamaz acık ve net
ask aktır .dokunmak askı daha tutkulu yapar
insandan insana değişir ama ben dokunmam bana ters
Valla kıyamaz
seviyorsa kıyamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar