Nasıl açılırım ona, nasıl anlatırım onu sevdiğimi?

bir kız seviyorum esmer bir kız çok güzel bir kız ona aşık oldum galiba onunla beraber olmak istiyorum nasıl açılırım ona nasıl anlatırım onu sevdiğimi. Onu gelecekte çocuklarımın annesi olarak görüyorum. Hanım bir kız çok seviyorum onu hiç bir kızı sevmedim gibi onun için herşeyi yaparım yapmaya çalışırım ama onu görünce çok heyecan yapıyorum

çok utangacım ne yaparım nasıl açılırım bilemiyorum ben kendim iyi efendi bir erkek olarak görüyorum ama bu kız bana bakarmı bilmek istiyorum. Acaba oda benis seviyorumu yani bu aşk karşılıklımı bilemiyorum keşke insanların beynini okuma bir yetenem olsaydida kullanmak isterdim ama malesef yok ne yapsam ne etsem bilemiyorum.

Ben bu kızın hanım hanımcık olmasını vuruldum vuruldum onun güzel gözlerine onun gözleri çok güzel bence onu çok seviyorum ama açılamıyorum offffff.

Arada birisi varsa yada sevdiği varsa aradan çekilirim anlayış gösteririm ne yapalım kısmetim değil derdim yani zorluk çıkartmam hayatımda zaten hiç zorluk çıkartmadım kimseye çok sakin biriyim aslında.

Keşke bu sevgili karşıılıklı olsa özaman dünyalar benim kadar sevinirim.

Arkadaşlar siz ne yapmamı tavsiye edersiniz yani ne yapmam lazım ve bu kıza nasıl açılırım.

Nasıl açılırım ona, nasıl anlatırım onu sevdiğimi?