bir kız için ağlamak mı?
hayatta hiçbir şey için asla demiyeceksin diyenlerdendim, bu da oldu...
hayatta hiçbir şey için asla demiyeceksin diyenlerdendim, bu da oldu...
hep eski sevgililerim arardı beni aglayarak hep yutardım ne kerizmsim diyorum simdi kendi kendime :D
aglama arkadas aglama ask icin diye sarkı bile var :)
degmez bi kıza hacı bosver gitsin :) genelde kızlarda etkili oluyo zaten bu aglama sende pek etki yapacagını sanmıyom duygusuz bu kız mileti kendileri bi halt yiyince agla affetsin biz bisey yaparsak terket dimi :(
ağlamak da bir nevi içindeki duyguları dinleyşp onlara tercuman olmaktır. Bırak gözyaşlarını niye tutuyosun ki bırak duyguların serbestçe dökülsün istediği gibi. Bırak onlar da rahatlasın.
Neden olmasınkı? Sevdiysen, kırıldıysan, kalbin parçalandıysa, ağlarsın. Sonuçta cektığın acılar icin ağliyorsun kız icin değıl. Kızla ayıldığında herhangi acı cekmemış olsan ağlamazdın herhalde demi? Yani "bir kız icin" ağlamadın.
Ben KIZ için ağladım..Çünkü Hiç birlikte olmadık...Zaten olacağıda yoktu...Aklında eski sevgilisi wardı...Bana Zarar vermemek için Dostluğumuzu da bitirdi .s
:)
bi kız için ağlamak mı! bu nası bi soru allaseeennn erkekler için ağlanıyo da kızlar için ağlanmıo mu! kadın egemen bi sitede kızlar için ağlanmaz.. değmez.. mi demek istiyosun nedir durum!
genel bir tabirdir bu hemen kabarsın feministlik duygunuz
Cevap
8Cevap
Ağla dök içini ne olacak... ağlayınca değil kasınca erkeklik elden gider. Kimse göz yaşını görmesin yeter(bu bayanlar içinde geçerli)
ah be kardeşım sana ne oldu bır kıda ben sevıyorum ama açılma porblemı var bende benımle çıkmak ıstese ben hazırım onun evlenmeye bıle her zaman her yerde.
Aklında eski sevgilisi wardı...Bana Zarar vermemek için Dostluğumuzu da bitirdi .s
Ağlamak'ta gülmek gibi içten gelen bir şey içinde tutmamalısın...
Herşey insanlar için..
Büyük lokma ye büyük konuşma..
6 yasimdan beri hic bir sey icin tek damla gozyasi dokmedim, bir kadin icinde dokmeyecegime eminim.
inş zaman beni haklı çıkarmaz
benim merak ettiğim de şu.bi erkek sevmediği bi kız için de ağlayabilir mi?
saçmalama bir erkek sevdiği kız için bile zor ağlarken...
Erkekler de ağlar kardeşim.Hele sevdiği insan için ağladığı zaman akıttığı göz yaşları erkeği asil yapar.
Ağlaman normal sevgilimde birlikte uzanırken birden ağlamıştı sana bişey olursa ne yaparım diye yerim onu ben:)))
aynen öğle yapmayacağım yapmam dediğim bir kız için ağladım hemde saatlerce...hem güzeldi hem kötüü ama ağladım onun için ağladım...
Bir erkegin aglamasina hic dayanmiyorum.
Ben de bir erkegin karsisinda asla aglamadim,aglamam diyenlerdenim.
Du bakalim henuz gelmedi basima.
gurur yapmamak gerek. Bi kiz dediğin kiza ilerde biri veya sen namusum çocuklarimin annesi diyecek
ağlamak insanca bir duygudur...gayet normal bir durum bu..
Daha neler olaracak bu ne ki :D ağlamak iyidir vücut için sağlıklı iyi yönden bak erkeklerde ağlar
Her şeyin bir ilki vardır
normal bi sey bu,..agla rahatla
yediremiyorum...
şu an yanımda olsa da sarılsam bağrında ağlasam
geçmiş olsun...
Sağlığın için ağla .
Kendin için ağlamayı öğrenmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar