Gülüşün Bana Küsmü Sence ?
Elimde Resmin Donuk Bakıyor
Gözbebeklerini Bile Özledim Dayanılmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kainatta sebepsiz hiç bir şey bulamazsın.
Herşeyin sebebi vardır illaki.
Bizde sebepsiz yere bırakıp gitmeyiz.
Var ise bir sebebi, söyleriz.
Boş yere ağlatmayız kimseyi...
Ama gidip de sorumluluk almayan, doğru dürüst olmayan birini seçip ondan sevgili yapmaya kalkarsanız bunlar olur...
Sebep diyordun ya. Sebebi bu işte. İyilerin ahı, Allah'ın sopası...
sebeb kendi koşullarından dolayı diolar aslında tedavi oluormuş
hiç bir zaman sebepsiz yere bırakma diye bir şey yoktur .. en basiti sıkılmıştır .. karşı tarafın ağladığını bilmez üzer tabii ama artık sevmediğin halde devam etmenin hiç bir mantığı yok .. ama sınav donemlerinde ayrılmamaya ozen gosterirdim .. elimden gelen tek şey buydu ..
Eğer kız ağlıyorsa aşık bir kız demektir ve yokluğu kıza dayanılmaz hissettirir. Oğlanın biran önce dönmesi çok iyi olur doğrusu ama sevdiği kızın ağlamasına karşın çekip gitmesi çokk aptalca bi hareket. Ama eğer bunun gerçekten iyi bir nedeni varsa onu bilemem.
herkes iyi bir nieti vardı giderken diyor :( oysa sordum sordum ogunden bugune kadar söylemediler taki şu saate kadar :( öğrendim..
Gurur yaparım.. ağlasam da ona göstermem belli etmem, aramam sormam.. nedensiz gidiyorsa sevmemiştir, benden de değerli değil ya.. '' o bensizliği göze aldıysa ben onsuzluktan bişey kaybetmem '' (.)
Cevap
20Cevap
benım için ağalayn kız kazanır ve asla bidaha o kızı bırakmam bu benı gercekden sevdiğini gösteriri bı kız bır erkek için ağlıyosakı bu nadırdır işte asıl kız odur kıymetlisi odur ve benımde kıymetlim olur kıymetli efendim olur eve t böle
aslında bunu her erkek takmaz.. belkide o kadar kız görmüştür ki bir kızın içten ağlayıp ağlamadıgını bile keşfetemez hale gelirr
valla ben genelde ilişki yürümeyıne terk eden taraf hep ben oldum ama hıc bitemesın dıye ilişki kaybolmasın dıye savaşmak için ağlayanını görmedım oyüzden savaşmaya değmez dıye düşünen kızı iyi bırakmışım dıye düşündüm birini ağlarken göreseydım inankı o kişi karım olurdu ama olmadı
belki farketmemişsindir ? ahh ben o kadar ağladım dönüp bakmadı bile sadece boynunu büktü yumrugunu sıktı gitti
Yok Yine Yok Suretin Nerde
Gülüşün Bana Küsmü Sence ?
Elimde Resmin Donuk Bakıyor
Gözbebeklerini Bile Özledim Dayanılmıyor :((
fena sevmek değildir bence aşkta değil daha ötesidir. aradığında onun sesini duymak yolda yürüdüğünde başını kaldırdıgında onu görmek.. bazen gülüşünü görmekti hepsi uzaktan olsada.. yada onu askere ugurlamaktı yada dönüşünü sabırla bekleyip iyimi kötümü die onu görmeye gitmekti aşk bende :(
doğru olup olmaması önemli değil. hani terketmiş olsa bile insan sevgisini bu tür şelere bahene etemezki..
sevemem diorum çünkü zati ömrümün çogu onla geçmiş ilkokul sırasınds beraber oturduk öyle basladı büyüdük aşaka dönüştü. olmadıı
bi denk gelseydim öylesine keske
varmıdır ki öylesi? bu dünyada kızlara alternatif cok erkegin isi zor her zaman kafa dagıtacak birileri olur etrafında nihayetinde diye düsünüyorm
varda kıymet bilinmez biz gibilerin :(
bu kadar sulu gözlü olma ,senin karşına benden çok daha iyileri çıkacak derim.ayrıca bırakpı gitmişsem vardır elbet bir sebebi...
Hayır atma sakın bıraz gururlu ol adam senı ortada bır neden yokken bırakıp gıtmıs sen ezık gıbı mesaj mı aıtcaksın yanı . seven ınsan bırakıp gıtmez
orasıda gerçek ya :(
ama arayıp sormuo ben sormasam :(
Sevmişsem zaten ayrılmam.Sevdiğimin döktüğü gözyaşlarına dayanamam.(Saçma sapan ota boka ağlıyorsa ayrı) Ayrılıyorsamda illaki sebebim vardır.Söyler öyle giderim..
söylemiyorsa ?
" Kendin ve evladın hariç, hiç bir şeye Ağlamaya deymez ...! "
Ağlama şeklinde ki içtenliğe bakarım. Ağlamak kızlar için hiç zor değil nasıl olsa. Etkilenirsem elimden geleni yaparım.
kadınların en güçlü silahı gözyaşlarıdır... ve hiçbir silah barış için kullanılmaz aslında.
tabiki üzülürüm hatta canımdan can gider amma işte gelozaman şu olaya o dediğini yaptım ben mesaj attım ben pişman oldum artık akkıllandım o atmadan tek bir mesaj atmicam,işte bize de sizin gibileri rastgelmez şans işte
hic bi zaman sevgilimin yaninda aglamadim, aglamamda
kendimi tutarim eve geldigimde aglarim birsey olduysa, onun yaninda yapmam zayif tarafimi asla gostermem ben sevgilime
isters istemez tutamazsın tutsan bile gözlerin dolar o anlamazmı ki ağlıcağını?
kac defa oldu bende kendimi zor tuttugum ama hiiic anlamadi, bana der hep sen tas yurekli kizsin diye :)
"Canım canım gel kıyamam.Son bir veda busesi lutfet bana" dirim :PP
Sebebsiz yere bırakıp gitmem ama bu devirde peşinden aglayacak kız kalmadı be :)
belki vardırda görmüyorsunuzdur :)
ahh bazen kör oldugunuzu farketmiorsunuz ki :(
tebrik ettim seni ;)
Anaa köylüye bak lan ağlıyor derim:)
benim için ağlıyprsa dayanamam :)
öle düşünen erkekler varmıydı kii :)
dayanamam ben onunla beraber ağlarım
var mı o kadar salağı?
De gedde belanı bul derim...
Sevdiğinse sebepsiz yere neden bırakıp gidiyosun
Ağlama Melis.
Yerim onu ben.