Yeni çiftlerin her anlarında el tutuşmaya ihtiyaçları vardır. taraflardan birisi el bırakınca öbürü surat asar. (özellikle kızlar) sizce önemi nedir? el tutma & kola girme v.b. sevgi işaretmidir? el ele tutuşan sevgililer kapak
Taze aşıklara genel bakış-2 Her yerde el ele tutuşmak sevgi işareti midir?
Enerji paylaşma ve güven sağlama.Beynin yorumuyla insanların yorumu çok farklı ama temelinde beynin yorumu önemli.
Çocukluğu düşünün anne veya baba çocuğun elinden tutar peki neden? çocuğu dışarıdan gelecek tehlikelerden korumak için.Ebeveyn çocuğun elinden tuttuğu zaman çocuğun aklında ne doğar? Koruma altındayım...
gerekli bişey iyi olur yani anlamak lazım..sahiplenme göstergesidir ilişkinin başlarında yararı olur çabuk kaynaştırır çiftleri birbirine...ama uzun süreli ilişkilerde de öyle her yerde el ele kol kola mıçç kıç olmaz ya..sanki kaçacakmış gibi tutuyolar falan :d
3 aydır çıkıyoruz. Dün ilk kez kafeden çıktık arabaya yürürken elimi tutmadı. Kalbim kırıldı ya. bir anda şey düşündüm acaba beni sevmiyor mu soğudu mu vs. Hassasız işte çabuk inciniyoruz ne var siz de tutsanız elimizden. 😔
Kızlar bunu çok yapıyor güzel tespit ama toplum içinde fiziksel temasdan hoşlanmıyorum. Kol kola girmek neysede, ahtopot gibi bir el tutma sitili var kızların görenler sanırki, ''bu adam benim kızlar dağılın yakarım'' demek istiyor. Mümkün olduğu kadar tenha yerlerde tutarım elini eee biryerden tutmayada başlamak lazım.
bizde gezerken değilde uyurken el eleyiz :D nedeeen ben gece korktuğum için elimi tutmasını seviyorum ama gezerken birileri baktığında falan kol kola girme aşamasına giriyoruz bu benim yavuklum misali :)
3 yıl oldu bizim söylediğinn aksine başlarda elele gezip dolaşmışlığımız yoktur. ama şuan elimi tutmasın bende kızar küserim, kendimi güvende huzurlu hissediyorum eli elime değdiği zaman.
Hiç sorma geçende bitanesiyle bu yüzden kavga ettik neymiş neden rehberimde onun adı soyadı yazıyormuş hadi adını anlamış neden soyadı yazıyormuş diye dünyanın kavgasını ettik bu kızları anlamak çok zor iş lan...
Ben hiç hoşlanmıyorum el ele dolaşmaktan erkek arkadaşım başlarda bunun için surat asıyordu ama o da alıştı artık kol kola veye omuz omuzu mutluyuz :) el tutmak yapmacık geliyor
O değil de otobüse bile girerken el ele tutuşanlar var. Gören de sevdiceğini kaçıracaklar sanacak. Hele bir de yazın ortasın da o eller vıcık vıcık olur.
ciddimisin tanışılaım ozmn :) şaka bi yana bende uyuz olurum rahat edemiyom arkadaşım bundan dolayı çekmişliğim vardır senin gibi düşenen bir tane çıkmadı...
En İyi Cevaplar