Uzaktan ilişki yürütmek mutlak zordur. Ancak imkansız değildir. Düşünüyorum ki site içerisinde tanışıp, uzaktan bir ilişki yürütme macerasına atılmış olanlar vardır. Bunun zorluklarını yaşayanlardan okumak isterim.
6 ay oldu ve sevgilim başka şehirde. Yani herkes fıldır fıldır sevgilisiyle dolaştığı zmanlarda biz dolaşamayız. El ele tutuşamadık. Kaldı ki bu yaz o bana gelicektş ben ona gidicektim amaa bu corona ve buna tekamül eden otobüs fiyat artışları neyse uçakla gideriz de o da pahalı. Sonuç olarak. Fakirseniz bu iş daha da zor oluyor. 😂Ama diğer şeylerde maşşallah çok iyiyiz. İyi anlaşıyoruz her ilişkide kavga oluyor ama uzaktan ilişkide iki tarafta daha alttan almak durumunda bence çünkü zaten görüşmüyerek üzülüyoruz bide birbirimizi kırmanın ne anlamı var. Nasıl iyi geçinebiliriz bunu öğretiyor. Ee tabi bu her ilişkide var. Ama zor olan şeyleri daha çok. kendim için konuşuyum güvenmek çok önemli. Güven koptuğu an ilişkiye başkalarının fikirleri girdiği an olaylar kötü hale gelebiliyor o yüzden kendimizi başka ilişkilerle kıyaslamamalı kendi ilişkimizin yoluna bakıp düzen kurmalıyız ve hala da çok kuramadık ama inşallah kuracağız. Birlikte öğreniyoruz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olmasına olur, ilerleyen zamanlarda evlilik de olur belki ama hep bir şeyler eksik olur. 10 yıllık beraberlik aslında 1 yıllık gibi olur, çünkü birebir paylaşım ve sınanma azdır. İlişkinin seyrini belirleyen de bunlardır. Uzaktayken verilen tepkilerle gerçekleri karşılaştırınca 'Ben bunu mu sevmişim?' diyebilir insan. Daha birçok şeyle sınanır ilişkiler ve sonuçları farklı olur.
Aşk, sadece ellerin buluşmasıyla hissedilmez. Tenler buluşmalı, gözler kesişmeli, dudaklar birleşmeli... Yeri geldiğinde fikirler çatışmalı, kavgalar edilmeli, ama hep bir arada olmalı. Aşk, o zaman aşk!
Sanalda elbet tanışılabilir ancak ayni şehirde olmadıktan sonra yürümez O kişiyle bir araya geldiğinde hayal kırıklığına uğrama olasılığın yüksek olur. Çünkü sen ona değil , hayalinde yarattığın o mükemmel kişiye aşık olmuşsundur.
Yaşamış birisi olarak söylüyorum olur. Ama tavsiyem önce kendini ve karşınızdakine bakıp mesafelere görmeden geçicek zamana dayanabilicez mi diye bakmak. Güvenmek ve sağlam bir sevgi bağı kurmak lazım. Birde arkadaş olarak tanıma şansın varsa güzelce tanı ordan kendine yol çiz
Olur fikirler ortak degerler ayniysa surekli yaninda olmasa da senin onun onunda senin olduğunu biliyorsan sıkinti olmaz herhalde tabi herkesin yapabilecegi bir sey degil bu fiziksel olarak surekli yaninda olmasa da sonucta istenildimi olur niye olmasin.
Bunun zorluğunu yaşamadım çünkü bu düşünce bana göre değil ben sevdiğime dokunmak isterim avcumu yanağına koymak isterim kokusunu içime çekmek isterim saçlarını karıştırmak isterim 🤭 yani bence olmaz 💁
Aşk olabilir platonik ne de olsa zihinde bitiyor ama bence uzaktan iliski yürütülmez yürütülse bile temeli normalden daha zayıftır ve en ufak bir kavgada yıkılabilir
Gerçek aşk sevgi merhamet dokunmadan sevmektir işte seven insan sevdiğine kıyamaz dokunamaz ki sevdiğin karşında olsunn sana baksın ölmeyi bekle o derece dokunmadan sevmek güzel
Göreceli kavram , kim neye hitap ederse onu çağırır , ayrıca insanların derdinin aşk sevgi olduğunu sanmıyorum bu devirde, yürekten seviyorsan hicbirsey engel değil , aşk sevgi bir kalıba sığmaz
Bir süre uzaksa uzak nolmuş sanki kalpler bir olsun yeter ki diye kendilerini avuturlar sonra biraz daha zaman geçer gözden ırak olan gönülden de ırak olura bağlarlar. Genelleme yapılmamalı tabi ama çoğunluk böyle.
Çok güzel olur. Aşk kalben bağlanmaktır. Ruhlarin birbiri ile ahengi ve tamamlanistir. Var oluşu, seviyor oluşu yeterince mutluluk verir ki ten en son düşünülen şey değilse zaten adı aşk değil.🙂
Herkesin görüşü farklı aşkta dini karıştıranlarda var o yüzden fazla yorum yapılamaz el ele felan aşk kalpler hızlı atıyorsa ona bakınca içinden bileyler kopuyorsa aşk o dur
@ireemylc sözde herkes böyle diyor ama ben askerde iken birçok arkadaşımın kız arkadaşlarım terk etti bu işler anca sözle kalıyor icraata gelince öyle olmuyor işte