AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
hiç birşey söylemeden yanından kalkar we giderim. sonra da ben gittim haberin olsun diye mesaj atarım. telefon elindeyken bakar :)
Yiyio icerim ne var ne yoksa, lavaboya gidiyorum derim kalkar giderim masadan. Ayni telefonla beni aramak zorunda kalir. Nah dönerim 😁
Guzel fikir uygulıycam
@siblx saygılar 😂
Son görüşmemiz olur. Hiç sevmediğim bir şey. Ben varsa benimle ilgilenecek sadece.
gözüde senden baskasini görmesin zaten
Oyarım o gözleri.
uuuuu 👀
şimdiden tel elinden düşmüyo niye buluştukki iyi sen onla oyna ben kalkıyorum :) derim
yani 😊
:) :)
uuyarirdim , devam ederse ona isimin oldugunu soyleyip kalkar giderdim :D
Madem telefonunla ilgileneceydin benle niye bulustun bitch der hesabıda ona kitler onu popo gibi ortada bırakırdım ;)
Yapılan yanlış; yüzüm asılır hemen sanırım, kalkmak istediğimi söylerim çok geçmeden...
Ilk ciktigimiz gun oyleydi ama o utanmaktan oldugunu soylemisti bana yine de tepkim kotuydu😂
Kardeş elinden telefonu alır bükülüyo mu diye test ederim
Ayıp bişey ya ben zaten dobrayım telefonla oynamaya geldiysen gidebilirsin derim
İstimada bile telefona bakicak nerdeyse millet bende dahil frna bagimlisi olmusuz meretin bir gun birakip cikin evden kafayi yerseniz
telefonunla mutluluklar dilerim derim kalkar giderim bidahada silerim ne telefonuna ne mesajina cevap veririm
O olayı kafada bitirmiş ayarı verir ağır bir sipariş söyler kaçar giderim. Girdiğiyle kalsın.
Boş zamanım var ise kahvemi söyler, ben de telefonumla takılırım :))
Aynı şekil karşılık veririm açarım telefondan rock müzik dinleyebiliyorsa dinlesin :D
"Sen telefondaki arkadaşla yazışmaya devam et, ben gidiyorum." derdim
Bütün atmosferin içine zicmasiyla hevesmis şevkmis unutulur muhabbetin kısa tutulmasına çalışılır.
wattsapp tan mesaj yollarım. Az insan ol da benimle ilgilen diye.
Şarjının bitmesini bekler, şarjı bitince kalkalımmı derdim sağlam bir gider olurdu..
O kisiyle zaten isim olmaz insanlarin amaclarini kisiliklerini az cok taniyorum bilirim yani
Son görüşmemiz olur.. Tuvalete gideceğim diye müsaade isteyip çaktırmadan uzar giderim.
Ben skıldm der kalkarim eşek degil ya ondan skıldigimi anlasin diye
bir kere uyarırım hala devam ediyorsa kalkar giderim bir daha da aramam :)
3. defada meşgul etmeyim der kalkar geride dönmem
en iyisi 😊
Herkes kalkıp giderim demişte 😀 mekandaki insanlara bakıyorum da tel ellerinden düşmez ama hala karşılıklı oturur. Neyse, bu saygısızlıktır. Eğer sürekli devam ederse, ikinciye gidilmez..
Kişinin kendine dahi saygısı yoktur ve olmayacaktır. :/
Izninle der kalkarım hesabı öder giderim zaten farketmez :)
Saygisizlik olarak algilardim ve gerçekten sinirjm bozulurdu
canımı sıktgnı çaktırmam ama o son buluşmamız olurdu
sıkıldıysan kalkalım derdim.. sevgilim 2. buluşmada saçıyla oynamştı kalkalım demiştim.
rahatsız olurum sinirlerim bozulur öyle devam ederse kalkıp giderim
Sevgilim olmasi sart degil en sevdigim arkadaslarimdan biri bile yapsa sinirleniyorum
"Konustugun kisiyi de cagir gelsin. Utanma" derim yüzüne.
Utangaçtır büyük ihtimal kankilerine bildiritodur her anı
Beni ozetledin şu an 😂😂
Benide 😂😂😂
@Yabune
aynen ya bende bu cok cırkın ya falan dye :D
Biri var halinizden anlayan 😂
Son buluşma olur o. Ben birinden nefret bile etsem bu kadar kaba olmam.
Gıcık olurum ama belli etmem. İkinci bir buluşma olmaz.
rahatsız olurdum hemde çok sürekli yapsaydı da kalkıp giderdim benim orda olmanın bir anlamı olmadığını gösterirdi sadece
bu soruyu nerden buldun 😂
bende bilmiyorum soruları cevaplıya cevaplıya burda buldum kendimi 😂
kac sene önceki soru 😂😂
vallah bir bilsem 😂
Ilk bulusmadan bahsediyoruz, sanirim kalkir giderdim. Ama bunu yapan sevgilimsr alir kirarim o telefonu :D
Uzun bir süre sabır gösterir muhtemelen akşama doğru erken kalkardim ve ikinci bir buluşma asla olmazdı :-)
Gözümde hoş bir etki yapmazdı bu. Hatta bu nedenle eleyebilirim. O buluşmadan sonra ilgiyi alakayı kesebilirim yani.
Zaten asosyal bir iliski olacakmış eger olsaydi o yuzden iyiki olmamis der yoluma bakarim 😂
en iyisi 😊
Hoşuma gitmez di ve bellide ederdim ben kalkayım istersen filan derdim yani.
Telefonuma bakar haber gelmiş gibi yapar yanından ayrılırım bir daha görüşmem
Tepki vermem bir daha da görüşmem önemli bir durum varsa o an söyler zaten neden öyle yaptığını.
giberim telefonunu senin bibledğimin kızı derdim ve s. g çekerdim mkk
bir bahane ile gorusmeyi bitirir ve bir daha gorusmezdim.
Telefonla ugrasacaksan niye bukustu ki der ve kalkar giderim
Masadan musade isteyip kalkar giderim daha da gorusmem...
Bunu defalarca yapıyorsa muhtemelen sebebini de söyler, geçerli bir sebepse güvenmeyi denerim, aksi halde giderim. Bir şekilde giderim, gitmek için söylenecek düzinelerce söz var, bir tanesini seçerim illaki. :))
Manyak, kadın milleti yapar ancak bu kabalığı. çakarım O_o
Kaba ayının teki olduğunu düşünürüm bir daha görüşmem
Ne kadar da elinden telefon düşmeyen karşı cins der ve kafasına fırlatırdım telefonunu
Alır elinden telefonu yere atarım. Yaparım bunu ilgilenmiyorsan kalk git bu nasıl bir saygısızlıktır
Noluyoz abicim derim yanlış geldik galiba falan -,-
Gayet normal tuvalette bile düşürmeyenler var bari ıkınırken bırakın 😄
sen müsait degilsin galiba ben yanlış zamanda geldim der kalkar giderim.
demek ki sıkılmış kalkar gider onu telefonuyla basbasa bırakırım ya da laf sokar bidaha hayatta görüşmem
Ne yapacan iki tokat beş tekme yüzünü cırarak tırnaklarımın Arasında kalan et numunelerini ona yedirirdim
Geçen hafta başıma geldi. Saygısızlığa uğramış oluyorsunuz ama hiç olmazsa hiç bir kıymetinizin olmadığını da anlıyorsunuz. Kısa yoldan dönüş...
Sinirlenirdim, sen telefonunla ilgilen deyip kalkardım