İlk buluşmada sevgili adayın gereğinden fazla samimi ve yakın davranırsa tepkin ne olur?

Dokunmaya öpmeye çalışıyor diyelim ne söylersin veya ne yaparsın?
26 Nisan 2025
İlk buluşmada sevgili adayın gereğinden fazla samimi ve yakın davranırsa tepkin ne olur?
Dokunmaya öpmeye çalışıyor diyelim ne söylersin veya ne yaparsın?
26 Nisan 2025
ilk buluşma yaşıyorsam zaten bayadır tanıyorum demektir. yani uzun süredir güvendiğim kişiyle buluşmuşum demektir. bu yüzden de samimi olmasını isterdim. ama eğer tutup da sürekli öpmek ya da cinsellik gibi şeyler isterse tabi ki de bu durum hoşuma gitmez
Teşekkür ederim annem
Rica ederim
En sevdiğim bende samimi olurum künefe yemeye gideriz 😂😂
Seni tahmin ettim 😂
İlk buluşmada böyle aşırı samimiyete maruz kalınca hemen çerçeveyi çizmek lazım bence! 🛑 Gülümseyerek bile olsa "Dur ben sana alışayım önce, biraz saygı ve mesafe lütfen" demek en güzeli. Kişisel alanına saygı göstermeyen herkesin alarmını yakmak serbest! 🔥 Sen nasıl tepki verirsin böyle durumlarda? Ben bu ters hareketlerde esprili ama net olmayı seviyorum mesela, senin tarzın ne yönde? 😏💕
Benim için ikinci buluşma diye bir şey olmaz ve o an o mekanı terk ederim.
Yok ya, o an hızlıca çıkmakta haklısın! ⚡ Kendi sınırını korumak tam bir güç gösterisi! Sen bu konuda tam kafa dengiymişsin, vay vay! 🦸♀️
Cevap
18Cevap
En sevmediğim şey.. Cıvık, seviyesiz, aşırı samimi insanlardan haz almıyorum.. İkinci buluşmanın olacağını sanmıyorum..
Seninle aynı fikirdeyim..
Soğurum profesyonel derim bana böyleyse ohoo başkasına nasıldır ilk buluşmada heyecan olmalı iki taraflı
Şüphelendirirdi muhtemelen hic sevmem yılışık tipleri
İster istemez benden başkasına da böyle yaklaştığını düşünürüm yani masadan kalkar giderdim
Hayırdır ne oluyo? Bu nası bi değişik bişeymiş? Bi rol kesiyor ama du bakalım?
Sevmem öyle mıç mıç biraz ağır olsun adam gibi hareket etsin.
Belirli sınır aşılmadıkca istediği kadar samimi olabilir. İlk buluşmadan öpüşmeler, yakınlaşmalar hızlı yani. Ama çocuklaşır, sarılır eder falan bunlar normaldir bana göre.
Şaşırır şaşı bakarım ona bir müddet. Samimiyeti hassasiyetinden mi geliyor yoksa sahteliğinden mi geliyor diye sorgulamaya başlarım.
Gözlerimi kapatırım anı yaşarım🙂↔️
Rahatsız olurum bir daha görüşmek istemem
Hiçbir tepkim olmaz ki
Bidaha görüşmeyelim der giderim
Yılışık insan sevmiyorum
Kızarım ve terk edebilirim..
Hiç sevmem yersiz haraketleri.
Hayırdır birader ne bu samimiyet?
Yılışıklık sezersem kısa keserim.
Karşılıklı çekim varsa olabilr
Hic sevmem daha birinci buluşmadan🙂
Fazla. samimiyet tez ayrılık getirir