Erkekler:Hangisini tercih edersiniz ?
Kızlar: Zor musunuz yoksa yelkenleri hemen suya mı indirirsiniz ?
İçinden geleni yapan kız.
Zor veya kolay olmak sanki bilerek işleri zorlaştıran gibi bir anlam içeriyor. İşleri bilerek zorlaştırıyorsa veya çok kararsız olduğu için işler uzuyorsa ikisinden de nefret ederim.
İki insanın birbirlerinden elektrik alması sık raslanan birşey değil olduğunda ben uzatmadan söylerim. Karşımdaki de benim gibiyse o iş yürür. İşleri yokuşa sürüyor, bilmemki diyor fakat seni de yanından uzaklaştırmıyor ise yanlış kişiden etkilendiğini kabul edip ondan uzaklaşman lazım.
Merhaba alone111.
Kolay olan zor kızı, Kızlar kolay olması kalbine ve aklına kolay girilmesi lazım, O kız bir erkeği buna inandırması lazım, Çünkü o şekilde bazı gerçekleri görüp mutlu olacağını düşünüyorum,
Bu şekil düşünen biri tercihimdir kalbi ve aklı iyi olduğu takdirde, umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır,
Şiir okumayı seviyorsun sanırım, iyi günler sana :)
mümkün olduğunca karşı tarafı düşünmeye çalışırım.hayatını mahvetmeye ve ilerde eğer ciddi bir durum olursa onun kafasında tripçi manyak gibi sıfatlarda kalmak istemem.seviyorsam giderim..zaten benim asıl zorluğum ben ona vardıktan sonra başlar...:D
Zor kız her zaman iyidir
Cevap
89Cevap
Zor ve kolaydan kastın ne bilmiyorum ama şayet karşımdaki bayan da benden hoşlandıysa bunu belli etmesini (söylemesini) beklerim. Hem böylece onun da benden hoşlandığını bilirsem, onu daha çok severim. Zorla mı konuşuyor-çıkıyor benimle gibi şeyler düşünmem.
Bana ilgisi varken, sırf zor olacam diye hava atmaya veya kapris yapmaya kalkarsa kendisi kaybeder. Nitekim benim de iştahımın ne zaman kesileceği belli olmaz. Yani o beni peşinden koşayım diye beklerken, ben başkasıyla çıkmaya başlayabilirim her an.
(Bir de şu laf var ki, gerçeklik payı bence yüksek: "Fazla naz aşık usandırır.")
Sonuç olarak: Kolay kız
Kolay ulaşılan tabi ki ! Zor ulaşılanı oynayan insanlar kendine güvensiz zayıf insanlardır, sadece kendine güvenli insanlar rahat olur, başkalarının beklediği gibi davranmaz, kafasına ne eserse yapabilirler!
Bundan dolayı cahil halkımızın kolay ulaşılan diye tabir ettiği ama gerçekte kendine güvenli modern kızı tercih ederim !
fazla naz aşık usandırır... bir kızı gözüme kestiririm onu tanımaya çalışırım kendimden de biraz da olsa bahsederim.. sonra samimiyetimiz ilerler numarasını alırım ona açılırım bir şekilde belli ederim bunu 1 ay müddet tanırım eğer o 1 ayın içinde beni tanımak adına bir şey söylemezse sallarım...
kolay bir kızla çıktım. Ama onu güzelliği için sevmiştim. Sonra 6 ayda ayrıldım. Zor kız olmak daha iyidir. Eğer zorsanız ve erkek hala daha sizde ısrardcıysa size aşık olmuştur. Ama çekip giderse aşık değildir. Ben çok fena aşık oldum ve kız da zor bi kız. Ama asla pes etmedim. Etmiycemde.
Ciddi ilişki düşünüyorsam zor kız olmalı. Ama hoş vakit geçirmek içinse kolay ulaşılabilir olmasını tercih ederim. Çabuk sıkılırım uğraşamam öyle durumlarda.
zor kız kolay kızı nerden uyduruyorsununz yahu sonra kezbanlar zor kız olacagım dıye atmadıkları takla kalmıyo -.-
:D
zor kolay olayı bambaşka bişi beğendiysem zorda olsa kolayda alırım ama tabi her konuda zor olursa çok sıkar uğraşmam çok kolay olursada heycanı kaçar orta kıvam olsun ama daha çok kolay olsun zamane kızları çok sımarık nazlı sıkıyolar insanı
tadında bırakacak öyle kızlar varki 2 saatte sevgilin oluyor hatta sırnaşmaya başlıyor onların ne halt olduğunu erkek biliyor zaten öyleside var 3 ay süründürüyor ikisinin arasında bi denge kurmak lazım duruma göre
Zor kız kesinlikle sorunlu kızdır...KArmaşaya gerek yok, en güzeli kolay anlaşılan karmaşık olmayan kızdır...
Zorluk kolaylık meselesi değil, tanıştıktan sonra uyum meselesi. Tabii emek sarf edilen daha kıymetli oluyor her açıdan.
İçimden geleni yaparim.Mesela komsumuzun oglu var 5 yıldır yalvarıyo haytta yüz vermem.ama cok hoslandıgm bı cocuk vardı oda hoslandıgını syleyince ciktik ama hataydi.nekadr istesemde cok iyi tanımadan asla cıkma olmaz.
Cok zorum, hata insani candan pezdiriyorum... Sevgilimle sevgili olmadan önce 4,5 sene pesime kosiyordu, hata en sonunda ben hayatimda senin kadar nazli zor ve inaci bir kiz görmedim:)
istediğim erkeğe kolay..istemediklerime imkansız olurum...erkeklerde zor kızların peşinden koşup kolayla evlenirler..çünki kimse kendini köpek yerine koyan bir kızla evlenmek istemez.
Ben kac ay kostum simdi beraberiz herkes ayni degik
Herkese zorum! sevdğime kolay.. Velhasıl kimseyi de sevmediğim için, Ah! yalnızlık ne tatlı şeysin ^_^
Bana kolay başkasına imkansız olanla evlenirim. Bana kolay başkasına zor olanı düşünürüm. Herkese kolay olana, kolay gelsin.
Kolay ulaşılan kızı ben kendime almam, zor kızında peşinde istediği kadar koşmam. En iyisi orta şeker..
Bugüne kadar zor oldum hiçbir işe yaramadı, bende bide kolay olayım dedim. bakalım iyi gidiyo şimdilik.
sen önce çüküne sahip çık çılgın
banada kolay olurmusun :p
engellemek çok kolay
"Gerizekalı" olmayan kız.. isterse Ağrı dağında otursun, ulaşmaya değer..
ben sana söyliyim, ZOR görünen ketu,gizemli falan fıstık kızların bi alayı, aslında aptallıkları ortaya çıkmasın diye kuytu köşe olan kızlardır. yemişim hikayesini..
Ulaşılan ama ulaşıldığında da hiçbir zaman elinde olmadığını hissettirebilen kız.
beni sevdigine dair bir isaret isik verirse gorurse sonuna kadar elde etmeye calisirim ama atalarimiz bi soz soylemis cok naz asik usandirir
Zor luktan kolayliktan ziyade oturması kalkmasını lafını sözünü bilen biraz zorlasada küçük bir gulumsemeylen kendine yavaş yavaş yaklastiran ama mesafeyi ve ölcüyü koruyan kizlar daha degerlidir...:-):-):-)
zor ne yahu ? kafana uyuyorsa takılırsın, uymuyorsa da dizimden aşşa kasımpaşa
şimdi sen ciğ yumurtaımı seversin yoksa pişirilmişimi ..bana gereksiz örnekler verdiriyosunuz yiaa
kolay ulasilan. Zaten niyetim bellidir. Isi zorlayanla isim olmaz.
herkesin kolayca tavlayabileceği herkesin olabilecek kızı kim ne yapsın ? tabiki zor olan..
Dengede olmalı. Yani ulaşılabilmeli, ama cepte de hissedilmemeli.
Ben benimle uyumlu kıza bakarım.Zor yada kolay olayında değilim ama çok kasan işi yokuşa sürenler pek tercihim olmuyor
Zor kolay hiç beğendiğim tanımlamalar değildir.
Zeki, Aptal kıstasım var ve her daim zeki derim.
kesinlikle zor seviyorlar,
defalarca denendi , test edildi :D
1 tane zor kızla uğraştım anladım ki ben zor kızlarla baş edecek kadar sabırlı değilim :)
İkisinde de değişen bir şey olmuyo. En iyisi kendini kasmadan ne istiyosan ona göre davrancksın.
İkisinin ortası hemen yelkenleri indirmeyecek ama usandırmayacakta.. işte doğrusu budur.
1 yıl peşimden koşturduğumu bilirim:D Ve emin olun zor kız olmak her zaman daha iyidir kızlar.
Ne zorum ne kolay... Olmam gerektiği gibiyim... Ben 'benim' başkası değil...
Türk kızının zor anlayışı bolca trip ve gereksiz naz olduğu için,kolay olanı alayım.
zorla güzellik olmazmış be gülüm
gülüm neyy lan :ss
zor olsun ya kolay olduğu zaman her şey çok çabuk tüketiliyor sonra yaşanılacak pek bir şey kalmıyor geriye.
ne çok kolay ulaşılır olacak nede zorluk derecesini tavan yaptıracak ortasını bulmalı naz yapacağı yerde yeteri kadar yapsın yeter
zor kız ve kolay kız bu ayrımları sevmiyorum sevdiğin zaman çok umrunda olmuyor çok duygusal yazdım hayret
tatlı dilli güler yüzlü olanından olsun ... zor olmuş kolay olmuş fark etmez :)
küçük meselelerde zorluk çıkarmam ama aksi halde zorluk az kalır bni tanmlamakta
ben normal bi kizim <3 Tavlamasini bilmeyene zor bilene kolay.
Sonunda evlilik olacaksa tabikide zor olan. Ama eğlence için kolay olan.
Zor kızla ilerlemiyor kolay kızla her şey çok çabuk oluyor. İkisinin ortası kafi :)
ayarında olsun mümkünse ne fazla zor ne fazla kolay.
zor kız güzelse zor, kolay kız çok çirkin değilse kolay. her iki durumda da lazım olan zaman ve para.
zorla ugrasamam bu saatten sonra
onu sevdgımı cabucak gorsun anlasın ve yola gelsn ısterm
okadar !
ikiside bacım zor oldugunu sanan her kız belkide kolaydır nerden ulasması gerektiğini bilmeyen erkek vardır:)
kolay kızı tercih ederim zor kıza ulaşana kadar içimdeki sevgi biter ben garantici adamım
çok çok sevsin,sevilecek bi hatuncuk olsun..o zaman kolay olur herşey :)
orta olmalı bnce öyle hemen yelkenleri suya indiren kız hoş bişi değil bnce kız dedgn biraz naz yapıcak hacı :)
zor olup da geçmişinden darbe yiyen de oluyo dürüstlükten zor olan da oluyo.. kolay a gelince sevgi şefkat isteyip kolay olan da oluyor başka amaçla kolay olan da.. tercih ve kişilik meselesi :)
kendim bu konuda şanslıyım sağolsun kızlar kendileri teklifte bulunurlar bende gerekli ilgi ve alakayı gösterip gerekeni yaparım bu konuda sıkıntım yok
zor kız da çok sıkıyor ama. orta kız diyorum ben :)
benimle uyumlu olduğu belli olduğu halde hala zorluğu oynuyorsa kaçarım öyle kızlardan :P
Değecek kızı kovalarım gitti yere kadar sie derse bende söverim arakmı döner giderim :D :D
Kesinlikle zor kız hacııııı :) Ben emek vermek isterim sevgime aşkıma.
kıza hangi amaçla yaklaştıma bağlı.. ciddi düşünüyosam zor olmalı öyle hemen canm cicim olcaksa hç olmasın daha iyi
imkansızı mı istersin? pskologa gitmelisn arkdşm
Vallaha hatununa göre değişir. Hatun bir boka benzemezse zor olsa da sıkıntı kolay olsada sıkıntı,
zoru kolayı değil. edeplisini dürüstünü tercih ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar