Uzun uzun gozlerine odaklanan kiz?
Kimi gulerek, kimi keskin, kimi dikkatle neden kizin gozlerine odaklanilir?
Kimi gulerek, kimi keskin, kimi dikkatle neden kizin gozlerine odaklanilir?
Çok hoşlandıysa karşidaki kız çook guzel ve cekici farklı bir havası varsa gözlerini alamaz.. egerki tanışıyorlarda sürekli göz göze gelmeye çalışıyorsa seni begeniyor begenmekten de öte seni degerli kılıyor önem veriyor ve saygı duyuyor...
Her anlam çıkabilir, hoşlanıyordur, birine benzetiyordur, dalga geçiyordur filan filan ama genelde hoşlanıldığı için böyle gözlere odaklanılır.
Dalga gecildigini ve begenildigini nasil ayirt edebiliriz?
Cekingen bir insanim, tedirgin bakisliyim, yolda yururken kafami cok kaldirmam onume bakarim, hizli hizli acelem varmis gibi yururum.. Cok konusmam, konusunca normal duzeyli cok da cekinmiyo gibi konusurum yeri gelince gulerim. Arakdas cevremde daha canliyim. Erkeklerle mecbur olmadikca konusmam. Bakmam, bakmamaya ciddi gayret gosteririm. Ciddi hatta belki sert bir durusum vardir, genelde dusunceli dururum, yuzum biriyle konusmadikca oldukca ciddidir, konusunca normal, guleryuzle konusurum genelde. Bunu soylemeyi sevmiyorum ve ozguvenim de yok ama zeki gorunumlu ve guzel oldugumu soylerler. Soru sormak icin kendimi kisaca anlattim... Sorum şu : erkekler gozunu ayirmadan bakiyo, bakarken hareketleniyolar, ben konusunca hareketleniyolar, benle konusurken gozlerinin ici guluyo, surekli gozlemliyolar, gulerek bakiyolar, arkadas cevreleriyle de bakiyolar ve gülüyolar. (Cogu erkek boyle.) Cok ciddi ve zor bir gorunumum oldugundan eminim. Kendimi cok acmam, gizem de var ondan da eminim. Anlamadigim nokta, acaba beni cozmeye mi calisiyolar, benimle dalga mi geciyolar, begeniyolar mi, kendimi bir sey sandigimi mi dusunuyolar... Nasil bir izlenimim oldugunu asiri merak ediyorum. Ozguvenim olmadigindan bu bakislar beni sosyal fobiye kadar getirdi... Sizce nedir izlenimim...
Takiyorum, takmamaya calisiyorum, tesekkurler
gozune odaklanmasa baska yere odaklansa bu seferde abaza diyceksiniz :/
burada bir yargi degil soru var
Cevap
17Cevap
Edepli dikizleme yaparlar o kiza bakarak tozpempe hayaller kurarlar.
Hmm yani kotu hayaller degil masumane hayaller.. Masum begeni di mi
tesekkurler:)
Bu arada bir kiza cogu erkek neden bakar? Kimi keskin ve ciddi, kimi gulumseyerek, kimi gulerek, kimi sasirir gibi ama hepsi odaklanmis ve dikkatli... Sebep ne olabilir
Hatta bazen birbirlerini durterek, topluca konusarak, gulerek...
hmm, tesekkurler
Hissediyodur onu ya da hissettiklerinin karsiligini ariyodur gozlerinde cunku insan sadece gozlerine hakim olamaz vucudunda
1 kisi degil, cogu kişi neden bir kizin gozlerine bakar.. Hepsi mi tarif ettiginiz duygu yogunlugunu yasiyodur
Valla biyeree okumustum yanlis anlamayin biri diger kisinin gozlerine 10 saniye bakiyosa ya onunla yatmak ya da öldurmek istiyodur diyodu hani ya cok guzel gozlerin var ya da ya da yani diyeceklerim bukadar.
😮 Hayallere kurban olan bir kiz, kotu bir kiz midir... Oldurmek niye istesinler ki digeridir o zaman.. Bunun istendigi bir kiz da kotu bir kiz degil midir
Hayir degildir eger senin hissettiklerin dogruysa tahminlerin o kiz kotu degil cekicidir
anladim, teşekkür ederim
gözlerdir kalbin aynası. gözlerindir bendeki etkiyi yaratan. gözlerindir gülüşünün arkasındaki hüznü barındıran ve en önemlisi gözlerindir seni sevmemin sebebi...
Kim demişse gözler kalbin aynasıdır diye iyi demiş. İşte sana cevabı ;)
Seven insan kendini görür sevdiginin gözlerinin icinde...
Başka yerine baksak sapık oluyoruz, abaza oluyoruz çünkü.
Bununda pislik vardır belki
😂 gozumde capak olmasin, burnuma bakmyo gozume
Çaktırmak istememiştir ayıp olmasın diye :D
😀😀 iyi bakalım
Odaklnmaz cünku goz temasndan kaçınıyorum :)
Mallar kendilerine aşik etmek için
gözler kalbin aynasıdır
Kanma sakın hemen çapkınların favori hareketi de o
Hoslandigini belirtme can cekisleri onlar net:)
amelelik işte aklı sıra kesio
Birşeyler anlatıyorsan dinliyordur
Anlamadigim halde yolsa okulda orda burada gozume neden odaklanirlar
Yani başka bir yerine baksa daha mı iyi öyle?
Sanirim seni oldurecek
naranaraaaaan
Heyecanli sahne muzigi di mi
evet 😁
Guzeldi 😆👍
sen de guzel betimledin 😀 👍
Tamam ikimiz de guzeliz 😊 bisi sorucam bu sorulari soranlarin kafasini cok merak ediyom dalga mi geciyonuz soru hakkini oldurmek icin mi yoksa gercekten mi soruyosunuz
Soru soru olali hic bu kadar gercek olmamisti 😜😝
😆😆 sen dalgaci tayfadansin anlasildi ben de sormustum bir kere yolda kiz yanimdan gecerken burnunu karistirdi sizce bana asikmidir diye 😆
ahahahaha :D yooo cidden ben ciddi soran tayfadayim, su an cok dalgaci olasim geldi. Nese geldi birden de yoksa kendim uzerinde tez yazacak ciddiyette bir tahmin yurutme calismasindayim, sorulari da ciddi soruyorum gercekten
O zaman ciddi cevap veriyorum senden hoslaniyodur ama bu soruya baska bir cevap olmaz ki zaten bunu sen de biliyosun ve zeki bir kizsin niye boylesiniz niye 😭😭😭
Zeki oldugumu nerden cikardin :D Hoslandigindan nerden emin oldun :D Mesela biz bayanlar o kadar ayrinticiyiz ki ve o kadar cevaplarimizin onaylanmasini bekleriz ki. (Ben oyleyim yani ) Fikrime zit gorus varsa farkli dusunceleri gormek, ayniysa da tasdik ettirmis olmak isterim. Hem meslea bu soruda cevap masumca hoslanti olabilirdi.. Ya da kotu hislerle hoslanti olabilirdi. Ya da seni anlamaya calisiyodur olabiliridi.. Ya da saniri, seni oldurecek olabilirdi ve oldu 😀
Valla uzunca yazdiydim sonra silindi 😂 sozun ozu bu kadar dusunme cocuk seni istiyo
ya tekrar yazsan orda birden fazla soru vardi :D Merak ettim ne yazdiginiii :D Cogu kisi gozumun icine bakiyo bir kisi degil
Oha cogu kisi mi 😱 cok mu guzelsin biz bizeyiz kimse kalmadi sitede dogru soyle 😁
😂 Adriana lima yanimda halt etmis 😜😝😛 bence beni cozmeye calisiyolar ondan o bakislar hem zeki oldugumu nerden cikardigini soylesene
Ben zekiyimdir anlarim 😉 yani en azindan bir kultur seviyesinde oldugun belli accik da olgunlasmissin o da belli tabi mizah zeka ister o da sen de var
Aaa tesekkurler bu iyi ongoruler icin :)
Rica ederim 😊
dıkkatını cekmek ıcın
Begenirse
gözler kalbin aynasıdır
Çapak vardır
Gözleri güzeldir
Ben bakamam
yanıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar