Aşk İlişkileri Erkekler neden boydan anlık ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ah erkekler ahhhh özellikle de boydan isterler 🤦🏻♀️ nedendir acaba? Güncellemeler+1 yıl ? sizd soruyorum beyler Erkekler neden boydan anlık ister? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Balina gibi kızlar shopla makyajla falan da karıştırarak manken gibi gösteriyor kendini. Dolandırılmamak için yani 🤷🏾♂️ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok sevgilimden bahsediyorhm mesela reelde de görüşüyoruz 😂😊 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Hey yavrum be şu güzelliğe bak sütun gibi falan diye bakıp bakıp seviniyor demekki Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cnsellik odaklı adamlar genelde isterG. tune göbeğine bakacak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kapalı her yerim? 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık olması gerekmiyor onların analiz yapabilmesi için Bileğin bile görnse yukarısını düşünür onlar bunu bir erkeğin ağzından duymuştum Yorumla
erhan5789 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl lanet olsun bu erkeklerin istekleri hiç bitmiyor ya :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ah erkeklerr başımın tacısınız 😂 Yorumla
Eflalderin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bir foto at bakalim nasil oruçlusun , diyen bile varsa demek ki 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hadi yaaa bunu da demezsin yaa 😂🤦🏻♀️ Yorumla
DORUKKUZEY Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl bilmem istediği şekle yere konuma bağlı ;) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla
Sessizdusunen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Aslını yaşamak için hayal kurmak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nasıll Yorumla Sessizdusunen +1 yıl Seninle yapmak istediklerinin hayalini kurmak için Yorumla Soran +1 yıl cidden hayal dünyanız bu kadar geniş mi Yorumla Sessizdusunen +1 yıl O bir içine gir renga renk sen malzeme ver gerisi bizde gitmeden gezeriz savaşmadan fet ederiz o denli Yorumla Soran +1 yıl sessiz sessiz bunları mı düşünüyosun haaha 😂😂😂 Yorumla Sessizdusunen +1 yıl Evet hayal dünyam çok geniş sana da yer var hangi kahramanı oynamak istersen şöyle gerisi bende 😉 Yorumla Soran +1 yıl yok istemiom hadi bb Yorumla
ilerigörüşlümiyop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl abaza ve sapık oldukları için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevgilim 😔 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Heryerini görmek istiyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl her herim kapalıysaa Yorumla MoNeRa +1 yıl Bilemedim şansını denemek istiyor Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yorum için Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkekler deme genelleme yapma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkekler hep böyledir 😝 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Ben hariç kimse ile sohbet etmedim ve foto istemedim Yorumla Soran +1 yıl peki özür dilerim 😂 Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Aferim Yorumla
acayipçocukk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Görmek istiyoruz ne var bunda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neyi Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Aptal işi 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla statiQ +1 yıl Aptal ilişki şeyleri bunlar 😉 Yorumla Soran +1 yıl ciddi ilişkide olur mu sence bunlar Yorumla statiQ +1 yıl Çoluk çocuk şeyleri. Heyecan işte sizinkisi. Seninkisi Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim 🤦🏻♀️ Yorumla
_Bumble_bee_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Abazanlik ve attirmak icun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teskkur ederim Yorumla
Herseyiibilenadam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl her şey olabilir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben de bu şüpheyle yaklaşııyorum Yorumla Herseyiibilenadam +1 yıl güvenirsen verirsin. ama nude yerine canlı tercih ederim. Yorumla Soran +1 yıl doğrudur, tesekkue ederim Yorumla Herseyiibilenadam +1 yıl ama sende ondan daha fazla istiyorsun :) Yorumla
Robert_D_Jr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Boydan anlık atsana kuruduk 😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ayyyyy Yorumla Robert_D_Jr +1 yıl Yalnız bu durumun tek taraflı olduğunu düşünmüyorum onu da söyleyeyim kızlar sadece boydan at demiyor o kadar Yorumla Soran +1 yıl e erkekler isteyince kızlar da ister normal Yorumla Robert_D_Jr +1 yıl Erkek istemeden kız isteyemez mi yani öyle mi diyorsun Yorumla Soran +1 yıl yok ister tabi, ben isterim sevgilimden ❣ Yorumla Robert_D_Jr +1 yıl O zaman erkekler neden boydan ister demeyeceksin nedenini biliyorsun demektir 😂😂 Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sapik 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yok ya deme öyle Yorumla Pastacı89 +1 yıl Ne diyelim peki Yorumla Soran +1 yıl arayış içinde biri 😂 Yorumla Pastacı89 +1 yıl İyi niyetli bir arayış mi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl bilemem Yorumla Pastacı89 +1 yıl Aradığı şey insan biyolojisini öğrenmek olmasa gerek Yorumla
arda_burda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. popon için sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl popom arkada kalıyo nası görecek ahsjjajaj Yorumla arda_burda +1 yıl yandan Yorumla Soran +1 yıl tm, tesekkur ederim Yorumla arda_burda +1 yıl merak ettim:D Yorumla
Tolgatolga12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Boydan var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤔 Yorumla Tolgatolga12345 +1 yıl Niye düşündün var mı yok mu Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Onu düşünmek için 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ne anlamda Yorumla Board_Tennis +1 yıl Cinsel tabi ki Yorumla Soran +1 yıl düşününce oluyor mu yani Yorumla Board_Tennis +1 yıl Seni düşünerek mast yapıyordur işte Yorumla Soran +1 yıl o kadar kolay mı Yorumla Board_Tennis +1 yıl Tabi ki gerçek dünyaya hoşgeldin Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 😂 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Ne demek😇 Yorumla
NasılOlacak7 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kaldı mı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla NasılOlacak7 +1 yıl Bunlar Yorumla Soran +1 yıl evet yeniden türüyolar Yorumla NasılOlacak7 +1 yıl Sen niye buna muhtaçsın Yorumla Soran +1 yıl ben değilim ki, tespit yapayım dedim ✍🏻✍🏻 Yorumla NasılOlacak7 +1 yıl Yavrum sevgilin ile ilgilen onundoyursana Yorumla Soran +1 yıl uyuyor şu an 😂 Yorumla NasılOlacak7 +1 yıl Diğer erkkelr neden var Yorumla Soran +1 yıl ihanet mi edim Yorumla NasılOlacak7 +1 yıl Arkdaş sevgilini düşün hala başka erkeklerle işin ne Yorumla
Crispii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl bakmak için 0 10 Yorumla Soran +1 yıl nası ya Yorumla Crispii +1 yıl vücuda Yorumla Soran +1 yıl vücut kapalıysa Yorumla Crispii +1 yıl Hatları varsa Yorumla Soran +1 yıl doğru, tesekkur ederim Yorumla Crispii +1 yıl ne icin Yorumla Soran +1 yıl yorum için herkese ediyom Yorumla Crispii +1 yıl banada at Yorumla Soran +1 yıl eğvlree Yorumla Crispii +1 yıl ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Balina gibi kızlar shopla makyajla falan da karıştırarak manken gibi gösteriyor kendini. Dolandırılmamak için yani 🤷🏾♂️
yok sevgilimden bahsediyorhm mesela reelde de görüşüyoruz 😂😊
Hey yavrum be şu güzelliğe bak sütun gibi falan diye bakıp bakıp seviniyor demekki
😂😂😂
Cnsellik odaklı adamlar genelde ister
G. tune göbeğine bakacak.
kapalı her yerim? 😂
Açık olması gerekmiyor onların analiz yapabilmesi için
Bileğin bile görnse yukarısını düşünür onlar bunu bir erkeğin ağzından duymuştum
lanet olsun bu erkeklerin istekleri hiç bitmiyor ya :)
ah erkeklerr başımın tacısınız 😂
Bir foto at bakalim nasil oruçlusun , diyen bile varsa demek ki 😂😂
hadi yaaa bunu da demezsin yaa 😂🤦🏻♀️
bilmem istediği şekle yere konuma bağlı ;)
hmmm
Aslını yaşamak için hayal kurmak
nasıll
Seninle yapmak istediklerinin hayalini kurmak için
cidden hayal dünyanız bu kadar geniş mi
O bir içine gir renga renk sen malzeme ver gerisi bizde gitmeden gezeriz savaşmadan fet ederiz o denli
sessiz sessiz bunları mı düşünüyosun haaha 😂😂😂
Evet hayal dünyam çok geniş sana da yer var hangi kahramanı oynamak istersen şöyle gerisi bende 😉
yok istemiom hadi bb
abaza ve sapık oldukları için
sevgilim 😔
Heryerini görmek istiyor
her herim kapalıysaa
Bilemedim şansını denemek istiyor
teşekkür ederim yorum için
Erkekler deme genelleme yapma
erkekler hep böyledir 😝
Ben hariç kimse ile sohbet etmedim ve foto istemedim
peki özür dilerim 😂
Aferim
Görmek istiyoruz ne var bunda
neyi
Aptal işi 😂
neden
Aptal ilişki şeyleri bunlar 😉
ciddi ilişkide olur mu sence bunlar
Çoluk çocuk şeyleri. Heyecan işte sizinkisi. Seninkisi
tesekkur ederim 🤦🏻♀️
Vücudunu süzmek için 😀
Abazanlik ve attirmak icun
teskkur ederim
her şey olabilir.
ben de bu şüpheyle yaklaşııyorum
güvenirsen verirsin. ama nude yerine canlı tercih ederim.
doğrudur, tesekkue ederim
ama sende ondan daha fazla istiyorsun :)
Boydan anlık atsana kuruduk 😂😂
ayyyyy
Yalnız bu durumun tek taraflı olduğunu düşünmüyorum onu da söyleyeyim kızlar sadece boydan at demiyor o kadar
e erkekler isteyince kızlar da ister normal
Erkek istemeden kız isteyemez mi yani öyle mi diyorsun
yok ister tabi, ben isterim sevgilimden ❣
O zaman erkekler neden boydan ister demeyeceksin nedenini biliyorsun demektir 😂😂
Fiziki
tsk ederim
Sapik
yok ya deme öyle
Ne diyelim peki
arayış içinde biri 😂
İyi niyetli bir arayış mi 😂😂
bilemem
Aradığı şey insan biyolojisini öğrenmek olmasa gerek
popon için sanırım
popom arkada kalıyo nası görecek ahsjjajaj
yandan