Evet arkadaslar sorum size:
- Bir kizi nasil tavlarsiniz arkadaslar ?
- Bir kizi nasil tavlarsiniz arkadaslar ?
üç temel adımdan oluşur..
1.yanına usulca yaklaşın ve naber bebek deyin.
2.çığlık atıp yüzünüze vurmaya başlayınca onu omzunuza alın.böylece ne kadar güçlü olduğunuzu anlayıp etkilenecektir.
3.yine de üstelerse bi tokat atın. unutmayın kızlar ne kadar aksini iddia etseler de maço erkeklerden hoşlanır.
baktınız ki bu metod işe yaramadı..üzülmeyin..B planına geçiyoruz..
araçlar : 3 yada daha fazla arkadaş
ortam : sesli ve gürültülü olmayan sakin bir yer
denek : gözünüze kestirdiğiniz ve güzel olduğunu sandığınız bir kız
diğelim ki isminiz abuzer. gözünüze bir kız kestirin. ardından arkadaşlarınızı tek tek yollayarak ona sizi sormalarını isteyin. mesela 1. arkadaşınız gider ve " bugün abuzeri gördün mü ?" der, ardından kız abuzerin kim olduğunu tanımadığını söyler. 2. arkadaşınız giderek tekrar sorar, kız bu kez şaşkınlıkla görmediğini ve tanımadığını söyler. bunu istediğiniz kadar çok arkadaşınızla deneyebilirsiniz. son arkadaşınızda gittiği zaman kızın bilincine isminiz artık işlemiş olacaktır ve sizi istemeyerekte olsa çok merek edecektir. ardından siz kızın yanına giderek " bugün beni soran oldumu " diye soracaksınız. kız normal olarak "sen kimsin ?" der. " abuzeeeeer" dediğiniz anda kızın gözlerindeki ışığı farkedeceksiniz. gerisi size kalmış. bu dakkadan sonra ateşiniz var mı diye sormayında. bide abuzer ismi pek olmadı ya isminiz abuzerse denemeyin bence.
tavlamakla alakası yok bu işleri hoşlandıysam direk gidip derim patında die
ben hiç kız tavlamadım allah nil erkoçlar olmaktan korusun
hahaahahahaa bu iyidi! +1
:D
önce zekasını överim sonra güzelliğini olmasa övmek gerek
Cevap
34Cevap
Gözlerimi gözlerinden hiç ayırmadan "Çok güzelsin, çok tatlısın, çok samimisin, insanın içini ısıtıyorsun, çok sıcak kanlısın, çok şekersin, çok sempatiksin, çok güzel gülüyorsun, çok güzel bakıyorsun, saçlarını, gözlerini, ellerini, dudaklarını, yanaklarını, burnunu çok seviyorum. Beni çok etkiliyorsun, senin yanında, yakınında olmak, seninle sohbet etmek, seninle vakit geçirmek, seninle birşeyler paylaşmak çok hoşuma gidiyor" derim. :D :D
işte ben kız tavlama özürlüyüm ve mesajları merakla takip edicem;) parayla arabayla kız tavlarım diyen arkadaşların ya sanırım hayatında hiç parası veya arabası olmadı, ya da para dışında başka meziyetleri de var. Sadece para ile kız tavlayamazsınız arkadaşlar, tavladım sanarsınız sadece.. Genel eve gittiğinizde de kız tavladım sanarsınız muhtemelen, size lafım yok.. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım;)
ilk başta davranışlarını takip ederim. bir iki soru sorarım nabzını kontrol ederim. daha sonra benliğimi onunki ile yer değiştiririm. bi nevi empati diyelim işte... hep onun hoşlandığı ya da hoşlanabileceği muhabbetler üzerinden giderim. küçük küçük sürprizler ve şakalar yaparım.
tavlamak kelimesini çok saygısızca buluyorum.sanki karşımdaki kız bi rakip gibi,bir hedef gibi.ben rakip istemiyorum.benim tarafımda olan birini istiyorum
Herşey kendiliğinden olur. İki kişi zaten genetik olarak potansiyel oluşturur. İki kişinin yanyana olup birbirine bakmaları yeterlidir herşeyin başlamasına..
Kiz tavlanmak istiyorsa bunu belli eder yanina yaklasip bir merhaba devam kafi sanirim:)
bu olaylar tamamen iki tarafın cani gönülden istemesine bağlıdır eğer bi tarafta yoksa ( gerçek duygu) olmaz.
vallahi şimdi elim kolum bağlı kitlenmiş durumda ve kendimi tanıyamıyor haldeyim şaşırıyorum niye böyleyim diye..
amuda kalksanda yerlere atsanda kendını tavlayamadıktan sonra tavlanmaz ama bence o ılk bakısma önemli gerisi boş
hayatımda ilk defa bugün yaklaşık 6 saat önce denedim beceremedim
herhalde çok konuştum çekilmez bu dedi
hiç beceremediğim bir konu :D kız arkadaşını nasıl tavladın anlat desen kitlenir kalırım. zamanla kendiliğinden oluyor bende :)
valla önce bi tanışırım sonra muhabbet ederim biraz
niyetimi belli ederim biraz iltifat ederim gönlü varsa gelir gönlü yoksa bi sonrakine geçerim
gel beraber tavla oynayalım derim sonra hile yapar kazanırım tavlarım :( neden bu kadar ktü bi espri geldi aklıma
Yayındaki çirkin kızla konuş ilk olarak sonrasina söylersek gider tavlarsınız herşeyi devletten beklemeyin?
Öncelikle kızın karşısında olduğum gibi doğal davranırım.Olgun olmaya ve eğer aşıksam heyecanlanmamaya çalışırım.Genelde eğlenceli biri olduğumu söylerler anırım en büyük etken bu oldu şimdiye kadar :D
güldürürüm, yok bu işe yaramadı
eeee ona dünyada tek olan bir özelliği olduğuna inandırırım :)
Hoşlanmışsam çevresine girip onunla konuşmaya çalışırım. Kişilik olarakda uyarsa kenara çeker konuşurum.
Zengin olduğunu söylemek yada hissettirmek yeterli..( Ben asla öyle birşey yapmamda sihirli anahtar bu )
kız istiyorsa tavlarız istemiyorsa ağzımızla kuş tutsak nafile :=)
Genelinden aynı cevap:gider konuşurum. Tamam git konuş da ya utangacsan?
tavlamak tabirini bilmiyorum nasıl birşeyse. ama hoşlandığım biri ile hemen diolaa geçe bilirim.
onlar beni TAVLASIN :) ben genc ve YAKISIKLI bir erkegim
Etrafımda bir kız varsa büyük ihtimal tav olmuştur gerek duymuyorum :D
var işte 2-3 taktik :/ de devir gelişiyor :(
bunu bilsem sap gibi dolanmazdım sanırım
oldu bütün tüyoları anlatalım:D yemezler:D
Neden açıklayıp da hemcinslerime akıl vereyim? :)
oltayi atarim...:D
kafasını karıştırarak..
Kolundan tuttuğum gibi...
haşin bakışlarımla
Kafasına vururum.
Döverek...
deli gibi tavlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar