Polis bana bumarasini verdi, ne yapmaliyimm okuyun lutfen bana yardim edin?

Vallahi Billahi troll degil.

Simdi sunu soylemek istiyorum ben yurt disinda Kanadada yasiyorum. Bizim kiraci noel kutladigi icin eve sarhos geldi ve kapisini acamadi geldi bizim kapiya dayandi siz degistirdiniz kiliti siz yaptiniz diye bagirmaya basladi sabahin 4unde. Eve cami kirarak girmis.

Neyse bizde polis cagirdik. Polis geldiginde araba lamlari yaniyordu (o kirmizi mavi olan degil, beyazfener gibi) ben onlarin arabasina dogru yurudum sonra o isigi kapatti kusura bakma gozunu isik aldiysa dedi. sonra kiraciyla konustu anahtarini aldi denedi ve kapi aciliyordu yani bu kiracinin salakligi.

Neyse burdaki polislerde kasli ve yakisikli oluyorlar. Geldi bana o kiracinin yerine sizden ozur diliyorum dedi, siz merak etmeyin ben onun caresine baktim dedi. ismimi vede soy ismimi aldi dogum tarihimle beraber. Sonra gidecekken bana tutanak verdi ve dediki bu benim kimlik numaram ve ismim. Herhangibi birsey olursa bana burdan ulasabilirsin dedi gulumsedi ve gitti.

Simdi yani burdaki polisler boyle nazik degiller, bagirip cagirirlar.. simdi bunun bana kimlik numarasini verip benim ismimi ve dogum tarihimi almasi garip degilmi? Ismimi yazarkende harf harf soylettirdi kagida yazdi. Yani ne yaosam ben simdi? cokda yakisikli
Polis bana bumarasini verdi, ne yapmaliyimm okuyun lutfen bana yardim edin?