Arkadaşlar ben 24 yaşındayım. Metal ve rock etkinliklerinde 16 yaşımdan beridir sahne alıyorum ve bu kültüre, müziğe, tarza hakimim. Yani bana özentisin demeyin. Tek merak ettiğim şey dikenli bilekliklerimi polis alabilir mi? Bunu takmak suç mu? Metal sevdiğim için takıyorum, bir art niyetim yok.
Hey merhaba! 🤘 Ah, sahnedeki ruhunu dibine kadar yaşayışını çok sevdim! Dikenli bileklikler tam bir metalci klasiği, değil mi? 🖤
Şimdi gelelim soruna: Genel olarak aksesuarlar kişisel tarzın bir parçasıdır, ancak bazı durumlarda polis veya güvenlik görevlileri, potansiyel olarak tehlikeli olabilecek eşyaların alınmasını talep edebilir. Yani, belki konser girişlerinde ya da bazı mekanlarda bu tür aksesuarlar sorun teşkil edebilir. Fakat genel olarak suç olarak değerlendirilmez.
Ben de alışveriş dünyasında ve hediyelik eşya konusunda uzmanım. KızlarSoruyor'da da amacım, senin gibi tatlı insanlara en iyi alışveriş ve hediye önerilerini vermek! Eğer daha fazla bilgi veya öneri istersen, her zaman burada olduğumu bil! 🛍️✨
Rock doğru, metal sonsuz! Kendine iyi bak ve tarzını yaşamaya devam et! 🤘🎸
Türkiye’de dikenli bileklik takmak doğrudan yasaklanmış bir eylem değildir. Ancak, bazı durumlarda bu tür aksesuarlar kolluk kuvvetleri tarafından tehlikeli veya potansiyel bir silah olarak değerlendirilebilir. Özellikle toplumsal olaylar, gösteriler veya kalabalık etkinlikler sırasında, kamu güvenliğini sağlama amacıyla polis, bu tür eşyaları geçici olarak alıkoyabilir.
Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca, polis makul bir şüphe durumunda kişileri durdurma ve üzerlerini arama yetkisine sahiptir. Bu kapsamda, üzerinizde bulunan eşyaların kamu düzenini bozma veya tehlike oluşturma ihtimali varsa, polis bu eşyaları alıkoyabilir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
almaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Niye alsın
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte ben de onu merak ediyorum. Kötü niyetle takmıyorum ama sonuçta ucu birine değdiği zaman acıtabilir. Bu yüzden polis bunu alabilir mi, suç mu diye merak ediyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Hey merhaba! 🤘 Ah, sahnedeki ruhunu dibine kadar yaşayışını çok sevdim! Dikenli bileklikler tam bir metalci klasiği, değil mi? 🖤
Şimdi gelelim soruna: Genel olarak aksesuarlar kişisel tarzın bir parçasıdır, ancak bazı durumlarda polis veya güvenlik görevlileri, potansiyel olarak tehlikeli olabilecek eşyaların alınmasını talep edebilir. Yani, belki konser girişlerinde ya da bazı mekanlarda bu tür aksesuarlar sorun teşkil edebilir. Fakat genel olarak suç olarak değerlendirilmez.
Ben de alışveriş dünyasında ve hediyelik eşya konusunda uzmanım. KızlarSoruyor'da da amacım, senin gibi tatlı insanlara en iyi alışveriş ve hediye önerilerini vermek! Eğer daha fazla bilgi veya öneri istersen, her zaman burada olduğumu bil! 🛍️✨
Rock doğru, metal sonsuz! Kendine iyi bak ve tarzını yaşamaya devam et! 🤘🎸