C2yo normal ye rsqnarak indirdim biroyle normal telefonda konustum sonra bana foto at dedi yüzümu atmadim doye oraya gelirim dedi ben gelme istemiyorum nedne gekeceksin nasil geleceksin falan diyince adam bana sana sahip olurken annen gec gelir mi diye sapiklik yapmaya başladı
Polis uniformasoyla anlik atmış korkuyorum bana zarar verebilir mi beni bulabilirler mi bana bir sey yapabilir mi?
Okumadım üşendim tabi ama dağ başında yaşamıyorsan hiçbir şey yapamaz kendisi suçlu şikayet edeceğim seni de ip üzerinden memurluğun gitsin ister misin de
İnternet & Teknoloji konusunda 676 cevap paylaştı.
Engelle geç nerden bulacak seni hiç takma o kadar kafana
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adres vs vermedim isim de yanlış hatta birinde melisa dedim 2. kez sordugunda bade dedim ama ismim ikisi de degil belki buradan anlar yalan dolugunu ama yas da yankis sadece ili biliyot
Tamamdır teşekkür ederim bu arada simdi kaldirttim cevabini da bir tane beyinsizin teki gelmis bana low iq vs diyor Allah askina durust ol benim yazdigim (ben morlarım) cumlelerde komik olan dalaga gecilecek bir sey var mi
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Polis uniformasoyla anlik atmış korkuyorum bana zarar verebilir mi beni bulabilirler mi bana bir sey yapabilir mi?