1.5 yıl önce 4 yıllık ilişkimizi bitirdi beni terk etti, birbirimiizn ilkiydikk. başka bi kızla oldu kız yabancıydı kızla 8 ay çıktılar sonra ne olduysa ayrıldılar ondan sonrada 1 ayda başka bi kızla çıktı onunla çıkıoken bana ilk defa o 1.5 yıldan sonra bana mesaj attı, özür diledi vicdanını rahatlattı. ondan önce hiç bi şekilde konuşmamıştık, bu bana artık neredeyse hergün günaydın mesajları napiyosn nasılsın mesajları atmaya başladı. bnde şu anda senin bi çıktığın var, konuşmak istemiyorum seninle güle güle bidaha mesaj atma dedim. ben bunu söyledikten snra o kızla ayrıldı işte. bana mesajlar atmaya başladı yine bnde ne bileym öyle arkadaşça konusuyodum, bana ben sana ne yaptım neden yaptım allah belamı versin gibi şeyler söyledi, ondan snra en yakın arkadaşı^ma bni gördüğünde kalbinin çarptığını söylemiş.. bnde hala ni unutamadı pişman falan sandı çünkü banada kendisi çok pişman olduğunu söylemişti zaten gel barışalım gibi bsy söylemedi ama. şimdi 1 ay geçti aradan artık ne mesaj atıyo ne bisye tabi bende atmıyorum ne atcam, bugünde biri anlattı o bi kızı seviyo iki haftadır falan dedi. kızın jhaberi yok ama falan dedii, şok oldumm, yıkıldım yiine.. :(( amacı ne bu çocuğun ya bi insan dünyada kaç kişiyi seve bilir ya?
madem yine böyle yapacaktın neden bana umut verdin? sna zorla mesaj at diyen mi oldu? tamam özürünü diledin anladık çık hayatımdan, neden mesajlar atmaya başladın hayatıma girdin ve sonra geri çıktın? anlamıyorum :(:(:( yoruldum artık anlam veremiyorum. bu nasıl bi karakterdir? şaka gibi bişey bu, bende salak gibi pişman oldu değerimi anladı sanıyorum, yok ben ne yaptım sana, çok pişmanım falan... sonra beni okulda göremeyince hastamışın? diye mesaj atıyodu daha bi ay önce, anlamadım gitti ne oldu şimdi 1 ay içinde birine mi aşık oldu sevdi?
madem yine böyle yapacaktın neden bana umut verdin? sna zorla mesaj at diyen mi oldu? tamam özürünü diledin anladık çık hayatımdan, neden mesajlar atmaya başladın hayatıma girdin ve sonra geri çıktın? anlamıyorum :(:(:( yoruldum artık anlam veremiyorum. bu nasıl bi karakterdir? şaka gibi bişey bu, bende salak gibi pişman oldu değerimi anladı sanıyorum, yok ben ne yaptım sana, çok pişmanım falan... sonra beni okulda göremeyince hastamışın? diye mesaj atıyodu daha bi ay önce, anlamadım gitti ne oldu şimdi 1 ay içinde birine mi aşık oldu sevdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer