AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
kütüphaneye gidebilirsin bence ve orda insanlarla tanışabilirsin işte hangi kitabı önerirsiniz vs tarzında başlayabilirsin
Hobi edin dans, müzik, tiyatro vb.
Para kazan ki hobilerini uygulayabil
kızlarla sevgili olmak yerine arkadaş ol
Gerisi gelecektir😅
Aktivitelere katilman için bazi seylerden ödün vermen gerek, hep iş iş olmaz. Bence bir patronunla konuş bu durumu böyle hayat sürmez ki
valla ben de izmitte oturuyorum ulaş bana ben sana yardımcı olurum kız mısın erkek mi bilmiyorum farketmez yani yardımcı olmak için söylüyorum yanlış anlaşlmasın
Bende senle aynı durumları yaşadım zamanla arkadaş çevren olur ama benden sana tavsiye neredeysen oranın halkından çok senin gibi dışarıdan gelenlerle arkadaşlık etmeye çalış :)
yeni arkadaşlarla tanışmak istyorsan ortamlara akmalsın merkezde var ufak tefek yerler
Pc-tv neden yok acaba? Cidden merak ettiğim için soruyorum ve nerede çalışıyosun? Eğer cevap verirsen daha düzgün tavsiye verebilirim :)
Kuaför, kütüphane alışveriş merkezi vb yerlerde bu imkanın olur
ya ne ugrasıyosun kafeyle kursla al bı internet paketi üye ol arkadaslık sıtelerıne, biton arkadasın olur tek derdın bu olsun ya ;)
spora yazıl kesinlikle. hem çevre yaparsın hem ruhen de iyi gelir bedenende :)
sosyal medyadan o cevredeki insanlarla tanısabilirsin sonra onun arkadasları falan genisler cevre
kahveye git br çay söyle gerisi gelicektir biri illa ki seni okeye 4. ol diye çağırır
diyalog kura kura, havadan sudan bahsede bahsede arkadaş edinilir. bira zaman alsada oluyor. herşey ilk öyle başlar.
omegleyi ac salla cükünü elbet bir tane duran olur memleket sor kocaeli derse bulus değilse cükünle ekrana bir tokat cak gitsin
Ya harbi delisin se ya
@Felicityy raporsuz olandan ama
Kitap okuyabilirsin :)
Adam konuşacak birini arıyor :)
@_Taner_ kitapları liman olarak görürse emin ol dışardaki insanlardan daha çok sever :) yapmacık-çıkarcı konuşmalara ihtiyaç duymaz 😀😄😄😊
güzel söylemişsin :) @BVpudra
@perseid78 teşekkür ederim :)
rica ederim :) mantıklı fkirleri herzaman beğenirim
@perseid78 oww çok teşekkürederim :)
:):) teşekküre doydum
@perseid78 güzel ozaman :)
evet öyle :)
16 adet eksiniz var 4 artiniz oldugu icin 12 eksiye tekabul ediyor kim verdi bu eksileri :D
@_taner_ o konuda haklısın kardeşim konuşacak bir yerlerde takılacak ne bileyim dışarıya çıkınca arayıp hadi bişeler yapalım diyebileceğim birileri lazım :)
yeni insanlarla asla tanışılmaz çünkü onlar yenidir 0 km'dir.
pc ve tv neden yok?, akşam kursları oluyor onlara git.
Arkadaşlarının arkadaşlarını tanımaya çalış davet et sonra onun arkadaşı derken sosyal olursun
Tanışma sitelerinde n bul. Olmaz mi güvenilir varsa tanışma sitesi ark bul kendine
Bana numarani ver sana yardimci olayım veya özelden mesaj at kardeşim ben seni çok iyi anlarım gurbette sin
bro bende kocaeli izmitte oturuyorum bende aynı pek dostum yok kalabalık bir şehirde yalnız bir adam oldum çıktım ama insanları tanıdıkca insanlardan kaçar oldum esasen yalandan olacağına dostluk arkadaslıklar hiç olmasın daha iyi
Çevre edinmek için spor salonuna gidebilirsin. Hem canın sıkılmaz hem spor aktivite olur hemde çevre edinirsin ;))))
kursa gitcen ddiğin gibi gençlik merkezi yok mu oralarda onların bedava kursları oluyo orda tanışıp kaynaşabilirsin
kahveye takıl 5-6 gün sonra neredeyse bütün çevreyle tanışmış olursun...
Ohaaa nerde yaşıyosun tam olarak merkezde mi ilçelerde mi? bende izmitteyim :) nerde çalışıyosun?
İzmitte yeni arkadaşlara açık insan bulman biraz zor olabilir genel konuşmayayımda bir izmitli olarak neresinde kalıyorsun izmitin
Ben de bu konuda yardım istiyorum cidden elimde imkanlar var en olmadı yalnız kalınca kendimi tvye pcye bağlıyorum
İzmitte fethiye caddesine in illa kaynaşırsın birileriyle çekingen olma
gerçekten zor bir durum bir süre sonra insan alışıyor yanlızlığa..
dışarı çıkınca mal mal dolaşmak yerine bir yerlere gitmek daha mantıklı olacaktır
Kardesim gel bende izmitteyim bir beraber tanışıp goruselim en azından biseyler yapariz 😄
Esnafla takıl ben çok seviyomya esnaf abilerle konuşmayı
İnsanlarla tanışmak için artık yüzlerce yol var. İnterneti deneyebilirsin sosyal medyanın günücü hafife alma.
benim tawsiyem waplogdur... mesela waplog sayesinde 5 aylık hamileuim hayat süprizlerle dolu :) iyi günler +1 rep puanı
dostum yaş kaç, bende izmitteyim. Ayrıca web işleriyle uğraşıyorum, eğer anlaşabilirsek ev arkadaşı olabilirim.
Burdan bulabilirsiniz burada da çok izmitli var tanışıl reelde görüşebilirsin denedin mi?
Mescitlere git. Orda senin yaşıtın bir sürü kişi var.
Senin bişey yapmana gerek bile yok selamı ver içeri gir gerisi çorap söküğü gibi gelir.
İzmit insanı sıcak kanlı bir meraba demen yeterli
en ciddisinden veriyorum hastaneye git doğum katına çık ve bir çok yeni insanla tanış :)
Beklediğimiz cevaptan üst seviyesi varmış :)
@Tacottin ya sen bekliyordun ki :D :D
Yakınlarda bir spor salonu bul emin ol orda arkadaş bulursun.
Aarkadaşlar izmirli yim alalım çok seven istiyen bayanlar la tanışmak istiyorum
Kurslara ya da spor salonlarina git. Haftasonlari bar gibi mekanlara git
@Prenses-Leylaa ile tanışmak istiyorum ama mesaj atamıyorum bana geri dönüş yapabilirse sevinirim :)
Panel konferans söylesi takip et
Selam naber mayk? de. Yetecektir.
Kalabalık yerlere git ve swarmda check in yap ordan kızlara yürü
Git Yenicumaya otur, aradıkların seni bulurlar.
Nasıl yani?
sen gebzeye kaç gel dshjfhsfh
Ne var Gebze'de ;)
poh var ya gebzede gelmeyin skıcem ya valla bısı yok ya kadıkoye gidin ya
İs yerindeki arkadaşlarinla hiç mi konusmazsin
Nasıl bir iş bu böyle de sadece iki kişisiniz?
Cafelere felan git bir kaç gün çevre edinirsin
İsteyenlere ben arkadaş olurum insan gibi
izmitin neresindesin kardeş?
Merkezdeyim dostum bu arada soru güncellendi buralardaysan katılırmısın?
her türlü kardeşim ;)
;) hadi bakalım millet ne der acaba :)
Burada takıl senin için iyi olur
Aynı ortamlarda bulunmanız gerek tanışmak için.
Komşu falan da mı yok kafa dengi
Evde tv ve pc yok mu cidden.
evet nolmuş yani? yok diyo ya
Sana noluo kizim. sende de mi yok.
Hahahahahaahahhahahaa atarli kiz candy
hahahah koptum atara bağlamış:))
:DDD
Haha 😄😁😂sdsddfff
sergi, konser vs etkinliklere katılabilirsin
Yeni ortamlara gir gez dolaş iste
sosyal aktivelere katıl çevren genişler :)