+1 yılÖncelikle biraz geniş ol yeni bir insan gördüğünde fırsatı değerlendir sıcak davran ona yakin ol sen adım at kız erkek farketmez o anlık onun sana ihtiyacı olmayabilir seni umursamayabilir ama sen buna mecbursun huylarını yadırgama o nabıyor bu şehirde nasıl vakit geciriyor onu seyret bikac yerde oturup çay icme sohbet etme teklifinde bulun bu hem senin yeni sehrinde sosyal ozguvenini gelistirecek hemde belki bir fırsat yakalayacaksin arkadaslk ya da yeni kisilerle tanışmak icin kendinden bahset benim arkadasm yok cok sıkılıyorum be tavsiye edersin de insan sosyal bir varlık yalnız yaşamak doğasına aykırı bunyesini darmadağın ediyor. Hiç olmadi kendin sinemaya git bikac topluluk spor aktivite bulabiliyosan ilgin olmasada katıl sürekli arayış içinde ol bu bile insana neşe verir hayatın boyunca sabit uğraştığın ve geliştirdigin hobin varsa degerlendir bu kendini kabul ettirme yollarından biridir evinin cevresindekilere selam ver esnaflarla dertleş bunlar olmazsa hayat gerçekten çok sıkıcı biliyorum bunu
51 Yorumla- +1 yıl
Mahalleden birine yapsak bunu nasil karsilanir
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar yorum gelen konuyu merak ettim okudum yorumlari itina ile; takmış herkes kafedir bardır... Belki bu adam sevmiyor öyle yerleri? Kaldıki kafede nasıl tanışır insan baskasiyla? "Aaa pardon tanışmak istiyorum sizinle" derse tokadı yeme olasılığı yüksektir. Bu seçeneği anlamadım, anlayacağımı da sanmam...
Şahsi fikrim; o ilde yoğun katılım olan kurslara katılmayı denemen, kurslar iyidir ve yelpaze geniştir. El becerisinden müziğine resmine illa sanırım biri ile ilgileniyorsundur... Ayrıca varsa canlı muzik yapan yerlere git, canli muzik yapan yerlerde ortam kafe bar gibi değildir. Daha sıcak ve daha samimi bir ortami vardir. Katli bir yerse zaten kesin birileriyle karşılaşma imkanin olur. Ayrica ozel kurslar da düşünülebilir; en popüler ne ise yazilabilirsin orada...510 Yorumla- +1 yıl
@Felicityy teşekkür ederim :) Konu sahibi ortada yok ama olsun fikrimizi söyleyelim biz 😇
- +1 yıl
@Felicityy Teşekkürler ama konu sahibi sosyalleşiyor sanırım şu an :D ortada yok kendileri
- +1 yıl
@Felicityy Hiciv yaptım yahu; asosyal değiliz de arkadaş naptı merak ettim :))))))))))
Soran+1 yılKusura bakmayın bir süre giremedim net paketim bitmişti :) ama güncellendi soru bir bakarsın bizler toplanırız ha? :) ilk katılım da benden bu arada toplanırsak. :D
- +1 yıl
Ooooo hoşgeldin kardeşim :D ne oldu senin iş? :))) Umarım istediğin şekilde durum iyiyye doğru gidiyordur :D
Eig için de teşekkürler :))
Soran+1 yılHoşbuldum :) evet bir kitapçı ablayla tanıştım benden yaşça büyük olmasına rağmen öyle ukala tiplerden değil :) sonra benim gibi yeni yerleşen buraya yeni atanan bir arkadaş edindim :) öyle yani şimdilik bir yerden tutundum olaya :) ama kafaya koydum az daha puanım biriksin bir ks izmit buluşması yapacam baya varmış :) (günün sorusu yayınlamak için :) )
Illahaki kursa gitmene gerek yok ki bir cafeye otur ne biliyim ordan burdan konusmaya basla hani birisi tek ise yanina git komsularina bak az konusuluk iliskileri kur misal beni gorebilirsin komsu olarak :-D iyi bak arkana önune (bende kocaeli izmitte oturuyorum cunku)
1112 Yorumla- +1 yıl
Kiza ne garezeniz var la 3 eksi atmisiniz :D
- +1 yıl
Buna niye eksi atmislar cidden ya :D
- +1 yıl
Oha dun gece 3 eksiydi 13 erkek 6 kiz olmak uzere 19 eksi 19 dan 7 cikar 12 toplam artida 7 tane oldugu icin 12 eksi :D ben iyiki yorum atmamisim
- +1 yıl
Sitede sevilmiyor demekki @Drkshare37
- +1 yıl
Bilemem 😄
- +1 yıl
Sevdir kendini o zaman 😄
- +1 yıl
Ayyyy inan bağrıma basasım geldi falan filan 😆😁
Bende İzmit'te yaşıyorum , güzel yer aslında dolaşması da keyifli yani bir kursa gidebilirsin orada mutlaka tanışabileceğin birileri olur çünkü , sinemaya git , cafelere git , sahilde dolaş önce üzerinden sıkıntını at bence :)
814 Yorumla- +1 yıl
Aklı varsa o dediklerin yere tek gitmesin adamın morali daha kötü olur @merizm
- +1 yıl
@PlayBoy0101 Özellikle kursu tavsiye ediyorum ben , zaten tek gidilmesi çok normal buna , onun dışındakiler evde sıkılmaması için aktivite gibi :)
- +1 yıl
O dediğin yerelere tek gittiğin zaman ordaki ortamları gorucek sahilde sinema da cafe ciftleri görecek adam kahroluyor kendimden biliyorum sap gibi ortada kalıyorsun ^^ kurslar olabilir bende tavsiye ediyorum @merizm 😊
- +1 yıl
@PlayBoy0101 Anlıyorum ama böyle düşünebileceğini tahmin etmedim ya da ben düşünmezdim ondan , tabi sende haklısın :)
- +1 yıl
Aslında ilk başlarda bende düşünmüyordum dışarıyı gözlemeye başlayınca bazı şeylerin eksiklik olduğunu anlıyorsun yaptığın şeylerden zevk almamaya başlıyorsun birşeyleri paylaşmayınca belli bir yerden sonra yalnızlık ağır bir yük oluyor
- +1 yıl
@PlayBoy0101 Anladım , haklısın ama yine de bukadar sıkmamak lazım hayatı , düşünceleri nasıl diyeyim bir yerden başlamakta gerek , elbet bir gün yalnızlıkta son bulur :)
- +1 yıl
İnşallah bakalım hayat ne gösterecek 😊 @merizm
- +1 yıl
@PlayBoy0101 Güzel düşün güzel olsun , inşallah mutlu olursun :)
- +1 yıl
Sağol sende mutlu olursun inşallah 😊 @merzim
- +1 yıl
@PlayBoy0101 Çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılSoru güncellendi buluşma olursa katılır mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılEv arkadaşı bulabilirsin hep kira faturalar vs. Azalir hem evde bir arkadaşın olur. Gazeteye ilan verebilirsin ev arkadasi internettede siteler var ev ev arkadaşı arayanlarin.
Spora salonuna yazilabilirsin. Hem arkadaş edinme şansin olur. Hem spor yaparsin sağlığın açısından iyi. Hemde zaman öldürürsün.
Aklima baska gelmedi...17 Yorumla
Soran+1 yılKeşke izin günlerim sabit ve belli olsa da.. spor salonu vs. Bişeler yapabilsem. Öte yandan ev arkadaşı olayı biraz ters tanımadığım insan olucak ne idüğü belirsiz tanımadan ev arkadaşı alamam ki :/
- +1 yıl
Spor salonuna istediğin zaman gidebilirsin belirli bir plan yok.
Soran+1 yılTeşekkürler lakin sabahtan akşama kadar işim gereği arazideyim. Kah koşturuyorum kah tırmanıyorum. O yüzden ciddi anlamda yorgun dönüyorum bedensel çok yüklenme yapmamak tercih sebebim :)
- +1 yıl
Hep demişimdir yine diyorum... şu ateist ve eşcinsel gruplar arasında olan dayanışma, birlik, anlayış, duyarlılık blablabla başka hiç bir grupta yok.
Zannedersem bunun verdiği disiplinle @EscinselJojuk en empatik görüşü (what?:D) paylaşmış. Taktir ettim. - +1 yıl
@Spera__ utndrysn amaa =D
- +1 yıl
Bu arada soran arkadaşım. Seyde yapabilirsin boş zamanlarinda huzur evlerine ve çocuk esirgeme yuvalarına gidebilirsin cok tatli insanlar ve çocuklar oluyo zamanin nasil geçtiğini anlatıyorsun
Öneri gelirse banada söyle. Lise üniversite arkadaşları diğer illere kah atandı kah evlendi gitti vs vs ben kalakaldım. bir sinemaya gitmek istesem bile kimsem yok.
85 Yorumla
Soran+1 yılSoru güncellendi dostum buralardaysan katılırmısın buluşma olursa
+1 yılsıfırdan hayat kurmak güzel birşey sana tavsiyem oturduğun apartmanda senin yaşında birileri varsa tanışabilirsin yoksa cafe falan hikaye gibi geliyor napıcaksın sen tek otururlen birisi yanına mı gelicek sen mi gidiceksin tavsiyem yaşın uygunsa oralarda bir üniye falan gidip bir şekilde arkadaşlık kuırabilirsin olmadı bar türü yerlere gidebilirsin oraya insanlar tanışmak için geliyor sonuçta ama düzgün bir yere git ve en öenmlisi bir tv falan birşey al he canın aşırı sıkıldı int cafeye gidebilirsin
00 Yorumla
+1 yılCamiye git yeğen... Orada namazdan sonra cemaate takıl. Kahve gibi bir yerlere gidenlerle muhabbet kur. Senden büyük olabilirler. Ama senin yaşıtlarında da insanlar vardır.
80 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılönce biraz sabret, dışarıda dolaştığında ünililerin takıldığı yerlere takıl, hem yaş olarak uygunlar hemde onlarda senin gibi yabancı bir yerde sayılırlar.
izmitin neresindesin bilmiyorum ama ilk arkadaşlarını iyi seç, ortam istediğin gibi çıkmazsa iletişimi koparman kolay olsun.
belsa cafeden uzak durmaya çalış bu arada06 Yorumla- +1 yıl
@Felicityy cafede bişi yok, takılanlar genelde lise kesimi, eskiden güzeldi ama şimdi otururken sıkılır insan. gerçi arkadaşda genç ama genede biraz apaçi sayısı çok gibi
- +1 yıl
@Felicityy ergen yaşta özenti tipler
Soran+1 yılSanırım buralardansın kardeşim soru güncellendi eğer buluşma olursa katılır mısonız?
Bir kafeye git otur, sinemaya git, müsait olduğun zamanlar yürüyüşe çık etrafı keşfet biraz. Unutma dışarıda olduğun müddetçe birileriyle karşılaşma ve konuşma oranın daha yüksek. Bir tesadüf olur veya birine yardım edersin, biri sana yardımcı olur. Konuşma başlar zaten. :)
00 Yorumla
+1 yılHalı sahaya falan çık evinin oralarda varsa spor a yazıl akşam gidilen merkezler var oralarda yeni kişilerle kaynaşırsın. Eski arkadaşların vardır muhakkak görüşmeye çalış onların da arkadaşı olur belki yanlarında bir şekilde tanşılıyor kendine güvenin olsun ve kibirli olma insancıl ol hep.
00 YorumlaOrtamlara girerek
şu soruma baksanız ks halkı : www.kizlarsoruyor.com/.../q4371289-bu-sartlar-altinda-biri-tekrar-doner-mi00 YorumlaYahu napacan yeni insanlarla tanisip basina belami ariyon al 2 muhabbet kusu onlarla konus cok daha rahat edersin he cok kotu durumdayim diyosanda iyice yirtik olacan birazda yussuzluk yapican zayen bir iki kisinin adinj orendinmi sohbetin gerisi gelir
10 YorumlaBir kedi ya da muhabbet kuşu veyahut sesiyle beni güldüren şirin bir çift hint bülbülü alabilirsin. Arkadaş olur. Onun haricinde hobi için kurs almaya vaktin yoksa ve cep telefonundan nete giriyorsan internetinden hobi çeşitlerini arştırabilir birini kendine seçebilir ve yapabilirsin. Netten izleyip öğrenebilirsin yani. Bunun haricinde bulunduğun bölgey doğası güzel istanbuldan daha temiz bir bölge. orada yaşayan arkadaşlar fikir verebilir..
00 Yorumla
+1 yılBence spor salonuna başla. hem boş kalan vaktini kaliteli bir şekilde değerlendirirsin hemde arkadaş edinirsin. Arkadaş edinemesen bile sporu tek yapıyorsun zaten bir kaybın olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum, biyerden sonra tanidik simalar oluyor tanışiyorsun illaki salonda.
+1 yılNasıl tanişılabilir bunun için misal apartmana giren cikanlari gorunce merhaba diye bilirsin zamanla karsilikli olmaya başlayacaktir ya da misal evinin oralarda bir esnafa misal olarak 2. El eşya satan bir yer var mı bahanesi ile tek olduğunu kimseyi tanimadigini dile getirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende İzmitteyim. Üni. deyim. Düşündüm mesela ben ve arkadaşlarımın çevresi nerelerden kaynaklı. Mesela benim arkadaşlarım okuldan ve kurstan. Arkadaşlarım siyasi partiye, derneklere vs. üyeler, oradan baya çevre yaparsın. Zaten 1-2 arkadaş buldun mu onların da arkadaşları vs. derken çoğalıyor.
01 YorumlaBir pub a git.. mesela otur orda veya ayakta olanlsr mutlaka vardir git sohbet et orda ćoğu kişi çakır keyif olduğundan sohbete açıktır.. ya da çrkinmr yani bir ortsmina girmek istediğin drni fark etmrk istediğin biri varsa.. merhaba ilr basla ağır aģr sohbet et 😊
00 Yorumla
+1 yılSpor yap. Yürüyüş olabilir, bisiklet sürme olabilir, -bana spor salonu biraz garip geliyor, kapalı alanda spor yapmak hava kötü olmadığı sürece bana uygun bir durum olmadığından sanırım. Ben spor vesilesi ile öyle bir amacım olmadığı halde onlarca kişi ile tanıştım. Sen de tanışacaksındır. Velhasıl spor ile arkadaş kazanamasan da sağlığına kavuşursun en kötü.:)
00 YorumlaSenin durumunda tek care bu sekilde internetten birileriyle tanismaya calismak olur, sana kisilik yasam tarzi ve mesafe olarak yakin olanlarla bulusursun bir yerlere gidersin bilmiyorum aklima baska da bir sey gelmiyor, zor bir durum, kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfitness salonuna yazılabilirsin hem spor yapmış hem de arkadaş edinmiş olursun, belediyenin ücretsiz kurs/etkinlikleri oluyor onlara katılabilirsin, arkadaşınla ilişkiyi geliştirebilirsin, günün nasıl geçti demek bile bazen en azından sohbeti açabilir onun dışında iş arkadaşlarınla muhabbeti arttırabilirsin, plan yapabilirsin bir haftasonu sapancada piknik veya fethiye caddesinde takılmak gibi (oraları az çok bilirim :) )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş günlerde çık bir kafeye otur. Ya da en iyisi bişeylerle ilgilen hobin olsun örn:model uçak/bisiklet/puzzle/teknoloji/arabalar her şey olabilir. Sonra bunlarla ilgilenen kişileri bul sosyal medyadan. Eminim kafana göre birileri çıkar. Bimdeki kasiyerle de sohbet etmeyi deneyebilirsin :D
00 Yorumla
+1 yılŞu görüşü suraya birakayim da :) guzel bir öneri gelirse bana da soyler misin? :)
60 YorumlaParan yoksa bir pok olmaz dostum.
Kıçını kır evde otur.50 Yorumlayapacak olan her yerde yapar yani diyim sana. Hani otobüste yanına oturup sana soru sormaya başlayan yaşlılar olur ya onlar gibi rahat onlar gibi sosyal olacaksın 2 dk da 10 kişiyle tanışırsın
20 Yorumlakanka git bir avm ye falan orada sağa sola bakınan birine bak sende genelde kaşılık alıyorsun ne bileyim mesela bowlinge çağır ya da sinemaya bir şeyler içmeye falan artık sonrası sana kalmış o arada sohbetine bağlı
00 Yorumlabence bir cefeye git ve orda erkeklerin olduğu masaya otur ve anlat durum böyle böyle diye zaten insanlarsa senle arkadaşlık kurallar zaten zamanlada çoğalır çevren ama cesaret biraz bişey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılvaktin var mı bilemiyorum ama imkanın varsa kurs gibi bir şeye yazıl başlangıç olsun sonra da düzenli biyerlere gidip geldikçe olur ama bir anda zor tabi...
00 Yorumla
+1 yılBir mekan belirle ve sürekli git orada takıl önce onlar tanısın seni sonra ilk onlarla muhabbeti kur daha sonra zaten arkadaş olabileceğin insanlar çıkar karşına ama ilk önce sen iletişime açık ol
00 Yorumla
+1 yılçok klasik kardeş kahveye gidip oturacaksın ya da kafaye oraya sık gelip giden insanlar işletme sahibini tanır onun vasıtası ile diğerleri ile tanışacaksın sonra ortamlarına gireceksin falan flan
00 Yorumla
+1 yılVücut geliştirme spor kulüplerine gidebilirsin bu zamanda çoğu genç olgun insanlar orada takılıyor ve tanışıyor. Eğlence yerlerine gidebilirsin orada zaten %99 'ı bulursun her 2 cinsiyet içinde. :)
00 Yorumla
+1 yılserserinin teki ol yeter , insanlar etrafında pervane olacak zaten.
30 Yorumla
+1 yılbir düşündümde imkansıza yakın bana göre tanımadığım biriyle ne konuşacağım belki arkadaş çevresinde :)
21 Yorumla- +1 yıl
biraz hakkın var
Latin danslarina veya dil kursuna yazıl. Kurslarda arkadaşlık edinme ihitmalin yüksek. Bu arada nasil bir işte çalışıyorsun merak ettim tek is arkadaşın olmasi ilginc.
00 YorumlaAksam bir . yerlere git. bir kafede otur veya belli aktiviteler yap birileriyle konusmaya. calis. ben sigara icerken bile ates isteyip arkadas edinebiliyoken cok zor olmamali arkadas bulmak
20 Yorumla
+1 yılgönüllük içeren yardım kuruluşlarına katılabilirsin
epeyce büyük bir çevre edinebilirsin
hemde dua alırsın arkadasım
sivil toplum kuruluşları veya dernek üyelikleri ile başlayabilirsin00 Yorumla
+1 yılsporda samimiyet zordur ama kurslarda daha çabuk samimiyet kurabilirsin. Dil kursuna git mesela sana da bir şeyler katabilir. Hem dialog da kurarsın hem dil de öğrenirsin. KPSS açık öğretim falan da olabilir.
00 Yorumlaİnt yoksa olmaz kardesim ya :) sopa yersin artik hersey sanal basliyor bir universte falan okumuyorsan yapicagin sey telefondan swarm indirmek o isini fazlasiyla gorur ;) git int paketi yap ::)
00 YorumlaBence hic dusunmeden selam vermektir. Biz insanlarda eksik olan duygu. Samimiyetini goster. Ve ol. Cesaretli ol. Konusacagin seyler bellidir. Yastan memleketten gir. Gerisi gelir.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle samimi ve içten olucaksın. Yardımcısı Allah olanın sırtı yere gelmez. Bazen öyle insanlar tanırsın ki yalnızlğına hasret kalırsın.
20 Yorumla
+1 yılscorp çek scorptan bir çok yeni insanlarla tanışırsın , hobi edin spora git ordan edinebilirsin :D burdan da edinebilirsin :D
00 Yorumla
+1 yılBiizm burada cok iyi ve samimi insanlar var selam versem kanka olursun ki😅
Saka bir yana izmitin neresindesin kac saat araliginda calisiyosun00 YorumlaYeni hobiler edinmeye çalış , dans, okçuluk, yabancı dil, yüzme vs gittiğin yerde tanışmaman mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılİlk izlenim cok önemli kılık kıyafete ve oturup kalkmana dikkat etmelisin hafif tebessüm olmalı ama fazla rahat takılmamalısın ve en önemlisi karşıdakini dinlerken kulak kesilmeli dikkatini ve dinlediğini belli etmelisin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılTv değil de bir internet bağlat en azından. Dizi film izlersin. Alışana kadar. Sonra çevre edinirsin. İşten falan. Sonra kurs bak bilgisayar kursu falan böyle basit olan yerlerde insanlarla rahat tanışabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılBence spora başla orda tanisirsin sonra gunluk yuruyus yap illaki yuruyyş yapan birileri olur arada sohbet edersn oylece alusip gidersin iste
10 Yorumla
+1 yılDernekler, kulüpler ya da siyasi parti bunlardan bol bol arkadaş sevgili bulursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim bende kocaeli gebzedeyım iş için burdayım bende sıkılıyorum fazlasıyla isteren tanısabılrız :D
10 Yorumla
+1 yılBende izmitteyim. Yas kac tam olarak ne is yapiyorsun bunlari belirtirsen belki yardimci olabilirim. Bir bakmissin ks izmitliler toplanmis 😁😁
10 Yorumla
+1 yılherkes yazılcakları yazmıs zaten bulacagım dıye ugrasırsan bodozlarsın akısına bırak rahat ol olcagı varsa olur zaten bıse ıcın cabalama busefer ınsanlar trafından yapmacık gorunursun yanı bunu kafanda sart koyma
00 YorumlaKursa falan yazilabilirsin dostum ya da spora yazilabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAa İzmitmi ben çok severim Kefken Kerpe falan. İnsanlarıda sıcakkanlıdır. Sen sahilde falan tek başına otur onlar zaten alacaklardır seni aralarına.
10 Yorumlazmanla gelişen birşey hemen arkadaş kazanayım diye yanlış dostluklar yapma zaman ilaçtır
00 Yorumla
+1 yılonline oyunlarda tanışabilirsin facebookta da olabilir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılsosyal ortamlara git cafe bar avm kalabalığa karış havuza git illaki birileriyle tanışırsın
00 Yorumla
+1 yılkurslara falan git mesela. sosyal aktivitelere katıl..
00 Yorumla
+1 yılBen herzaman kaliteli bir rock bara gider farklı farklı beyinlerim hikayelerini dinlemekten zevk alırım denemelisin :)
00 YorumlaEmpati kurarak... ona küçük hediye futbol oynamak gibi faaliyetlerde bulunarak yakınlaşabilirsin.. Lütfen Puan ver.
20 Yorumla
+1 yılgit özsüte checkin yap :D bir özsüt klasigidir :D sonra ordan zaten cıkar karsına birileri
00 Yorumla
+1 yılKocaeli kucuk bir yer zaten orda herkes birbirini tanir zamanla olur her sey merak etme 😊
00 YorumlaDernek gibi ilgini çeken yerlere üye olarak olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKalabalık mekanları tespit edebilir oralara takılabilirsin. Arkadas zamanla edinirsin ama şimdilik en azından dışardayken canın sıkılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerabaa 😊 ayni yerdenmisiz valla burasi istanbula benzemez yani cafe sahil meşur gezmek dolasmak icin sekaparka gidebilirsin yazın fuar guzel olur izmit carsida dolasabilirsin outletcenter ncity falan gezebilirsin baska yapilcak bisey yok cidden 😊
00 Yorumla
+1 yılKomşularınla yakınlaşmaya çalış. Müsait olanları bir akşam yemeğine çağır ve tanımaya çalış onları.
02 Yorumla- +1 yıl
Sorsana bir yemek yapabiliyo mu 😂
- +1 yıl
Sipariş et
- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası