Yeni insanlarla nasıl tanışılır?

Arkadaslar işim gereği Kocaeli/İzmit'e yerleştim. Evde tek kalıyorum ve iş arkadaşım yalnızca bir kişi. Ki o da benden yaşça baya büyük. Mesai bitince herkes evine gidiyor evde tv yok pc yok bir aydır kafayı yiyeceğim. Sabit izin günüm olmuyor ki kurs vs bakınayım ama o da olmuyor. Dışarı çıkınca mal mal dolanıp geri dönüyorum. kimseyi tanımıyorum. Yeni insanlarla tanışmak arkadaşlık kurmak istiyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir? Nasıl tanışabilirim insanlarla? (Gerçekçi ve ciddi yorumlar bekliyorum ) teşekkürler şimdiden.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkaşlar herbirinizin yorumlarını tek tek okudum öncelikle hepinize teşekkür ederim. Ve farkettim ki ks de ciddi anlamda izmitli varmış :) aslında bikaç arkadaş değinmiş. Ks olarak bir gün kararlaştırıp buluşma ayarlayabiliriz. Lakin katılım olur mu beyler bayanlar? Ne dersiniz? Böylece hem derdimin çaresini bulurum hem de daha önce yapılmadı diye biliyorum, bir ilki gerçekleştiririz? ;) ne dersiniz? Herkes görüş belirtsin lütfen eig altına yorum olarak olursa katılmak isteyenler belirtsin.
Yeni insanlarla nasıl tanışılır?